Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

Περίεργος θάνατος στο Εξπρές Πήγασος που κατέπλευσε στην Αντίκυρα μαζί με το Αργώ

Νεκρός βρέθηκε 30χρονος ναυτικός στο συνοδευτικό του "Αργώ" Ε/Ο "Εξπρές Πήγασος" (φωτό). Ιδού η ανακοίνωση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.


Χωρίς τις αισθήσεις του, βρέθηκε, απογευματινές ώρες χθες, 30χρονος ναυτικός, μέλος πληρώματος του Ε/Γ - Ο/Γ «ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ» Ν.Π. 10415 το οποίο συνόδευε το πλοίο «ΑΡΓΩ», ενώ βρισκόταν στην καμπίνα του.

Ο θάνατος του ανωτέρω, διαπιστώθηκε αρχικά από τον αγροτικό ιατρό, ο οποίος επέβαινε στο πλοίο και εν συνεχεία από έναν δεύτερο ιατρό ο οποίος συνόδευε τα όργανα της Λιμενικής Αρχής Αντίκυρας, στην οποία κατέπλευσε και αγκυροβόλησε το εν λόγω πλοίο.


Μετά από ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στη καμπίνα του θανόντος από κλιμάκιο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (02) σύριγγες χρησιμοποιημένες, μία (01) σύριγγα αχρησιμοποίητη, μία καρτέλα με χάπια που περιείχε εννέα (09) δισκία, διάσπαρτα τσιγάρα, ένα (01) κουτάλι με υπολείμματα σκόνης σκούρου καφέ χρώματος, ένα (01) σπιρτόκουτο με μικροποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, κομμάτι αλουμινόχαρτου και δύο (02) κινητά τηλέφωνα.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Αντίκυρας.


Θα επανέλθουμε διότι η υπόθεση χρήζει περαιτέρω έρευνας. Να διορθώσουμε μόνον αυτό προς το παρόν. Η Λιμενική Αρχή που διενεργεί και την προανάκριση έχει την έδρα της στην Παραλία Διστόμου και όχι στην Αντίκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: