Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Η Νάνα Μούσχουρη στο Ηρώδειο


===========================
Αύριο και μεθαύριο η μεγάλη καλλιτέχνις εμφανίζεται στην Αθήνα.
Η Νάνα Μούσχουρη στο Ηρώδειο

=========================================================
UPDATE 23 Ιουλίου 2008:
Τιμήθηκε από τον Δήμο Αθηναίων
η Νάνα Μούσχουρη

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά, απονεμήθηκε από το Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, το χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Πόλεως των Αθηνών στη διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια Νάνα Μούσχουρη, σε ένδειξη τιμής προς το πρόσωπό της και σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της στη μουσική και τον πολιτισμό.
Στο πλαίσιο της βράβευσης της Νάνας Μούσχουρη, ο Νικήτας Κακλαμάνης τόνισε μεταξύ άλλων: «Μπορεί το χειροκρότημα να σταματήσει να ακούγεται στα στάδια και τα θέατρα αλλά σε διαβεβαιώνουμε ότι το ηχηρό χειροκρότημα της ψυχής μας θα συνοδεύει για πάντα τα ακούσματά σου. Μπορεί να κλείνεις την καριέρα σου, αλλά θα συνεχίζεις για πάντα να εμπνέεις τη ζωή μας. Γιατί για εμάς το όνειρο που λέγεται Νάνα Μούσχουρη είναι βέβαιο ότι δεν θα τελειώσει ποτέ».
Η Νάνα Μούσχουρη, είπε, μεταξύ άλλων, συγκινημένη: «Πιστεύω ότι αν δεν υπήρχε η μουσική δεν θα ήμουν ποτέ εδώ. Και πραγματικά λυπάμαι που η μητέρα μου δεν είναι σήμερα εδώ. Ήθελα να πω ότι η μουσική μου έδωσε τα φτερά για να ονειρευτώ και να βρω την αγάπη, που είχα ανάγκη στον κόσμο. Σε αυτό με βοήθησαν όλες οι χώρες που επισκέφθηκα γιατί με τον πολιτισμό τους πότισα αυτές τις αγαπημένες ρίζες της χώρας μας. Για αρκετό καιρό ο κόσμος με αποδέχθηκε και με τίμησε με την αγάπη του. Σας ευχαριστώ και δε νομίζω ότι θα μπορούσα να βρω αρκετά λόγια για να σας ευχαριστήσω για αυτή την τιμή».
Απόψε, Τετάρτη και αύριο, Πέμπτη η Νάνα Μούσχουρη εμφανίζεται στο Ηρώδειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: