Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

Πού είναι η είδηση στις φωτογραφίες;

Διατυπώθηκε μια άποψη ή και μομφή ότι οι φωτογραφίες από την εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου που δημοσιεύει απόψε το press-gr δεν περιέχουν είδηση και ως εκ τούτου αποτελούν σκανδαλοθηρικά στιγμιότυπα προς άγραν αναγνωστών.

Δεν συμφωνώ. Εγώ βλέπω τις φωτογραφίες να επιβεβαιώουν εκείνα που πληροφορούμαι σχετικά με τη Siemens εδώ και πολλούς μήνες και που ρεαλιστικά είναι εντελώς λογικά.
Ο κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος μεταξύ του Κώστα Καραμανλή, της Ανγκέλα Μέρκελ, της Ντόρας Μπακογιάννη, του Σταύρου Δήμα και άλλων κορυφαίων πολιτειακών και πολιτικών παραγόντων για εμένα συμβολίζει το ότι η Siemens απολαμβάνει status κράτους στην Ελλάδα εδώ και 100 χρόνια και τουλάχιστον ομόσπονδου κρατιδίου στη Γερμανία.
Από την άποψη αυτή είναι πολύ δύσκολο να δρομολογηθούν όσα πολλοί όψιμοι Ηρακλείς της διαφάνειας επιδιώκουν όπως η δικαστική δίωξη της γερμανικής εταιρείας ή και ο αποκλεισμός της από τους εγχώριους διαγωνισμούς/προμήθειες.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν παραθέσεις φωτογραφίες από τα εγκαίνια των νέων γραφείων μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου όπου ασμένως δήλωσαν το παρών πολλά πρωτοκλασάτα κομματικά στελέχη, τι θα σημαίνει, ότι ο εν λόγω όμιλος απολαμβάνει status κράτους (εν κράτει) στην Ελλάδα; :-)

βοιωτός είπε...

Aν είναι κι η Μέρκελ.

βοιωτός είπε...

Διακρίνεται συη 2η σειρά ο Ακης Τσοχατζόπουλος, πολιτικός και πρώην υπουργός ΠΑΣΟΚ Ανάπτυξης και Αμυνας, που έχει στενές σχέσεις με τη Γερμανία.
Επίσης ο Κώστας Καρράς και νομίζω ο βουλευτής ΝΔ Σερρών Χαϊτίδης.

Ανώνυμος είπε...

ΒΙΩΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ Η ΣΥΝΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ .ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

βοιωτός είπε...

Φίλτατε Βασίλη,
δεν ήξερα ότι μετέχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο :-).

Οι φωτογραφίες αυτές είναι είδηση. Οχι ντοκουμέντο ούτε συγκλονιστικές αλλά είναι είδηση.

http://naxios.blogspot.com είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
http://naxios.blogspot.com είπε...

ΦΙΛΕ ΒΙΩΤΕ
ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΙΦΟΡΑΚΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΛΑΜΨΑ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ Κ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ "ΕΥΛΟΓΗ» ΜΙΖΑ 16,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ C4I"
[ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΖΑΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS/SAIC ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ 2004]
ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ)
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ PRESS-GR.BLOGSPOT.COM ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΈΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ( ΔΕΥΤΕΡΑ, 7 ΙΟΥΛΙΟΣ 2008
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ «ΔΕΙΧΝΕΙ» ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!
Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ‘99
ΕΝΔΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΡΙΒΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ «ΧΟΡΗΓΙΑ 1 ΕΚΑΤ. ΜΑΡΚΩΝ» ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Θ. ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ. )
Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ 2:20 ΚΑΙ ΤΟ BLOG ΤΗΣ …ΑΛΗΘΕΙΑΣ PRESS-GR.BLOGSPOT.COM ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ «ΔΕΙΧΝΕΙ» ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ

apollo είπε...

Μη κολλάτε στα νούμερα, είναι ακόμα μεγαλύτερα και δεν νομίζω ότι θα βγουν στη φόρα. Μόνο τα απρόσεκτα και βιαστικά καταχωρημένα ποσά θα έρθουν στο φως.

Οι προεκλογικές εκστρατείες και οι κομματικές λειτουργίες μικρών και μεγάλων κομμάτων κοστίζουν πολλά.

Το παιχνίδι των κομμάτων προς το παρών παίζεται στην αξιοπιστία και στο ξεσκαρτάρισμα, αναμεταξύ τους δεν θα είναι σκληρό, εκτός και αν ξεφύγει από τον έλεγχο. Η απαξίωση των θεσμών δεν βοηθά κανένα μεγάλο κόμμα.

Η ΔΕΘ του Σεπτεμβρίου κρύβει πολλές εκπλήξεις. ;-

Ο Καρράς δεν μετρά. Είναι γνωστός γραφικός μαϊντανός σχετικών εκδηλώσεων. Για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να εμφανίζεται σε όλες τις φωτογραφίες.