Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

Για τη φωτιά στο Δίστομο3

Και νέα ανταπόκριση με ημέιλ από το Δίστομο (του Χ. Γ. ) συμπληρώνει την εικόνα για τους πρωτεργάτες της άμεσης κατάσβεσης της πυρκαγιάς που απείλησε οικίες στο Δίστομο το μεσημέρι της Τρίτης.
Για την ιστορία, λοιπόν, στη μάχη με τις φλόγες -εκτός από τον δήμαρχο κ. Πανουργιά και τον υποδιοικητή Τ.Α. Λιβαδειάς κ. Τσάτση όπως γράφαμε εδώ Για τη φωτιά στο Δίστομο2- έδωσαν δυναμικό παρών ο εκτός υπηρεσίας ευρισκόμενος πυροσβέστης της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΑΕ Θανάσης που έχει παντρευτεί στο Δίστομο (δεν γνωρίζουμε το επώνυμο) [1], ο ρέκτης αντιδήμαρχος Διστόμου Θανάσης Μπέλλος και ο παραθερίζων στην ιδιαίτερη πατρίδα του δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ Λουκάς Δημάκας, ο οποίος συντόνιζε τις πυροσβεστικές δυνάμεις. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον κ. Λουκά Τζιτζώκο που πρώτος με τα μικρά μέσα που διέθετε περιόρισε την πυρκαγιά μέχρι να φτάσουν οι ενισχύσεις.

UPDATE: Λάβαμε νέο ημέηλ από τον κ. Μπ. Ευ., ο οποίος μας πληροφορεί ότι ο πυροσβέστης της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΑΕ που παρότι εκτός υπηρεσίας έσπευσε αμέσως στη φωτιά και με τις ειδικές γνώσεις του προσέφερε τα μέγιστα στην κατάσβεση[1]ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: