Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

Ερωτήσεις Καρχιμάκη

Δεν περιμένατε από εμάς να σας πούμε για τον καταιγιστικό ρυθμό που καταθέτει ερωτήσεις στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης. Δεν τον προλαβάινουμε... Πάντως ενδιαφέρον θα είχε ο ρέκτης κοινοβουλευτικός ανήρ να μας κοινοποιεί και τις απαντήσεις των υπουργών καθώς οι κατηγορίες που τους προσάπτει είναι πολύ βαριές για να μένουν αναπάντητες. Δείτε δυο ακόμη ερωτήσεις.

5 σχόλια:

http://naxios.blogspot.com είπε...

O METΡ ΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΥΔΕΟΛΟΓΙΑΣ
Αγαπητέ Βιωτέ καλησπέρα η απάντηση σε αυτούς που αναρωτιούνται γιατί το πασοκ παρόλα τα λάθη του Καραμανλη πατώνει είναι ο συγκεκριμένος κοινοβουλευτικός ανήρ γνωστός και ως Κλουζω – λασπολόγος . Αυτό τον μόνο που τον ικανοποιεί είναι πετα λασπη γι’ αυτό και δεν κοινοποιεί πότε τις απαντήσεις των υπουργών καθώς οι κατηγορίες που τους προσάπτει είναι πολύ βαριές και θέλει να δείχνει ότι μένουν αναπάντητες.

βοιωτός είπε...

Ευθαρσώς θα πω ότι δεν μου αρέσει η γλώσσα ή εν γένει το ύφος του Μιχάλη Καρχιμάκη. Ομως στα πάισια της απροσκόπτης ενημέρωσης δεν μπορώ παρά να δημοσιεύω τα θέματα που μου αποστέλλονται. Αν αρχίσω να μην δημοσιεύω ότι δεν με συμφέρει ή ότι δεν μου αρέσει θα γίνω τοπική... εφημερίδα :-).

Από την άλλη πλευρά φίλτατε νάξιε αν 50 βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου έψαχναν τις υποθέσεςι όπως ο Καρχιμάκης, ερωτούσαν όπως ο Κ., εξέταζαν όπως ο Κ., μάχονταν όπως ο Κ. ίσως είχαμε πραγματικό κοινοβουλυετικό έλεγχο. Σε αυτή την περιπτωση θα υποχωρούσαν γρήγορα οι υπερβολές και οι αντιπολιτευτικές κορόνες και θα έμενε η ουσία. Τώρα;

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος πάντως θα έπρεπε να ρωτήσει και τον προστατευόμενο της κας Δήμητρας σχετικά με το μερίδιο που του αναλογεί στην απαξίωση της Ολυμπιακής - να μη μας περνάει και για κορόιδα δηλαδή.

Medeon είπε...

Μετοικε

επειδη εχω κεφια σημερα και επειδη σχηματιζω σιγα σιγα αποψη για το πολιτικο σου ποιον θα σου πω οτι για την Ολυμπιακη φταινε ολοι αναμφισβητητα. Μονο που τωρα , εδω και καιρο τωρα δεν κυβερναει το ΠΑΣΟΚ αλλα κυβερνανε οι μαλλον δικοι σου προστατευομενοι..Τελειωσε η καραμελα αυτη. Να βρουνε αλλη...

Ανώνυμος είπε...

Δικοί μου προστατευόμενοι κυβερνούν Μεδεώνα; Ποιος νομίζεις ότι είμαι, κανένας Χριστοφοράκος ή κανένας Βγενόπουλος; Τέλος πάντων, η Ολυμπιακή δεν τινάχτηκε στον αέρα τα τέσσερα τελευταία χρόνια, απλά αφέθηκε στην πορεία της προς την άβυσσο. Και για την πορεία αυτή ευθύνονται και οι συνδικαλιστές της, εξ ου και το σχόλιο για τον Καρχιμάκη.