Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2007

Ανακοινώθηκε η ΚΟΕ Συνεδρίου στο ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωσε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου τη Γραμματεία της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου.

Από τους Βοιωτούς ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας τοποθετείται υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης ενώ ως έχων τη γενική ευθύνη εμφανίζεται ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος, ο οποίος διατηρεί στενές προσωπικές σχέσεις με τον Νίκο Παπαναγιώτου, πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς και νομαρχιακό σύμβουλο Βοιωτίας. Σημαντικότατο τομέα, εκείνον των Δικτύων, αναλαμβάνει η Φώφη Γεννηματά ενώ υπάρχει και υπεύθυνος εναλλακτικών Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και bloggers που είναι ο Παναγιώτης Βρυώνης, γνωστός στο διαδίκτυο ως vrypan.

46 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαν πολλοί δεν είναι;
Τι θα κάνουν όλοι αυτοί;
Δεν βλέπω κανέναν βενιζελικό.
Έτσι θα πάμε ενωμένοι μπροστά;
Πολλά γραμμάτια φαίνεται χρώσταγε ο ΓΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Τρείς από αυτούς είναι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ!
Ένας από αυτούς είναι το βαφτιστήρι του Προέδρου!
Δεν συμμετέχει ούτε ένας από το 45% που δεν ψήφισε Πρόεδρο τον Παπανδρέου!
Ωραία αρχή!

Ανώνυμος είπε...

Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς!
Τα ίδια παντελάκι μου, τα ίδια Παντελή μου!

βοιωτός είπε...

Είναι σωστή η παρατήρηση ότι δεν υπάρχουν βενιζελικοί.

Ανώνυμος είπε...

θαναση
χρωστάει και άλλα γραμμάτια. Το περίεργο είναι οτι κουράστηκε πολύ να επιλέξει τα άτομα αυτά με αποτέλεσμα να μην κάνει καν αντιπολίτευση.
Αλήθεια ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΌΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ;;;

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ανωνυμε
για ποιά αντιπολιτευση λες. Εδω για το ασφαλιστικο σε παρεπεμψε στις .......προεκλογικες του δηλωσεις!!!

Ανώνυμος είπε...

Τους είδαμε και πρίν τους βενιζελικούς όταν τούς έδινε ρόλο ο πρόεδρος τι τεράστια δουλειά έκαναν.Καλά κάνει ο πρόεδρος και προχωράει με ανθρώπους που τον σέβονται και τον στηρίζουν.Οχί άλλη άφεση αμαρτιών.Οποιός θέλει να προσφέρει υπάρχει χώρος.Δεν χρειάζεται καρέκλα.

Ανώνυμος είπε...

ολοκαίνουργιε
καλως μας ήρθες ξανά. Είμαι ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στήριξα Βενιζέλο. Δέχομαι το αποτέλεσμα σέβομαι τον πρόεδρο και Θέλω να προσφέρω όπως λες σε οποιαδήποτε θέση και χωρίς καρέκλα.
Τι προτείνεις να πάρω τηλέφωνο τον πρόεδρο εγώ και να μου το κλείσει στην μούρη ή αυτός να πάρει εμένα; Εσένα ποιά ενέργεια σου φαίνεται λογική; Απάντησέ μου σε παρακαλώ γιατί δεν ξέρω τι να κάνω.

Ανώνυμος είπε...

ολοκαίνουργιε
δεν μας λες εναν βενιζελικό σε ποιό πόστο τον έβαλε ο προεδρος και απέτυχε;
Ή μήπως θέλεις να σου πω εγω 18 παπανδρεικους που πηραν τον ρόλο της προεκλογικής εκστρατίας και τα κάνανε μαντάρα.
Απλά είναι και οι 23 που όρισε στην γραμματεία.
Με την ευκαιρία η Φώφη δεν πρέπει να γυρίσει πίσω στην δουλειά της εφ όσον δεν ισχύει το αίτιο που την απέσπασε στην Νομαρχία; ( τρεις μήνες πέρασαν απο την παραίτησή της). Αλήθεια έχει πάρει άδεια ή έχει επαπειλούμενη κύηση;

Ανώνυμος είπε...

Φλωρίδης υπεύθυνος οικονομικών.Τα έκανε θάλασσα με την δήλωση για ελεύθερο μοντέλο απολύσεων σουηδικό.Στην ουσία ήταν προβοκάτσια.Μετά έχουμε και αρχείο Κίμωνα και Βερελή αλλά σιγά σιγά.

Ανώνυμος είπε...

για τον τζουμακα με την δασικη υπηρεσια τι λες;
για τα αλλα ονοματα που σου ανεφερα; αυτοί δεν είχαν την προεκλογική εκστρατία; με την φωφη δεν εχω τιποτα απλά απάντησα στην λέξη καρέκλα που χρησιμοποίησες.
ρε μεγαλε
μου θυμιζεις ποδοσφαιρικο αγωνα αυτα που λες, που θα γυριζουμε 10 χρόνια πισω για να δούμε ποτε εβαλε 4 η ΑΕΚ στον ΠΑΟ.
Ασε τις φραξιες και τις προβοκάτσιες.
Το μοναδικο ερώτημα είναι θέλετε να παμε ενωμένοι ή όχι;
Αν διαλυθεί το πασοκ θα φταίνε αυτοί που έφυγαν ή αυτοί που τους εδιωξαν;
Ο κόσμος είναι θυμωμένος φίλε ακόμα και έχει ένστικτο που του λέει σήμερα οτι μόνο ο ΓΑΠ θα δώσει λύση ενότητας αν θέλει. Αν όχι ο ανωνυμος λαός δεν έχει προβλημα θα βρει λύση. Μη ξεχνάς οτι ο ΓΑΠ πήρε 55% επι συνολου 770 χιλιάδων άρα το 55% αντιστοιχεί στο 1/4 των ψήφων του πασοκ. Κάνε λογαριασμό και βλέπε το μέλλον μετά.

Ανώνυμος είπε...

ολοκαίνουργιε
στις προσεχείς εκλογές η ΝΔ δεν χρειάζεται να κάνει προεκλογική εκστρατία.
Απλά θα βάλει σε τρειλερ τι έλεγαν οι παπανδρεικοι εναντιον βενιζελικων και τούμπαλιν και καληνύχτα σας.
μαντάρα τα έκαναν και απο τις δύο πλευρές φίλε!
latinos anonimos

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε ακόμα το τομάρι της Τσόνογλου και του Ακριβάκη προσπαθείς να σώσεις;Δεν μπορείς πλέον

Ανώνυμος είπε...

και έτσι για διάλλειμα
οι βουλευτές της ΝΔ του Νομού μας τι το σπουδαίο έκαναν μέχρι σήμερα;

βοιωτέ
να βάλεις κάτι για την ΝΔ δεν μπορείς να το αποφύγεις. Εμείς τα πασοκια είμαστε άνετοι και συνηθισμένοι στους τσακωμούς. Να δούμε και τους άλλους!!

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 8:26
αυτό που κολάει;; σε μένα;;

Ανώνυμος είπε...

όχι λατίνε στον άλλον.Ξέρει αυτός

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΛΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ;
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ;
ΑΝΤΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ. ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε ολομέτωπη επίθεση της ΝΔ στις συντάξεις μας και μιλάτε για πανδρεϊκούς και βενιζελικούς; Ξυπνάτε Πασόκοι.
Τελευταίε ανώνυμε κι εσείς ότι κλέψετε κανα εξάμηνο μετά ο λαός θα απαντήσει.
Ιτιά Φωκίδας

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 8:26 μμ
τα ονοματα που ανέφερες δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο. Eίτε έκανες λάθος blog είτε εξακολουθείς να τα βλέπεις στους εφιάλτες σου.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε Η Τσόνογλου είναι ένα δυνατό στέλεχος στη Βοιωτία.Δεν αξίζει να ταυτιστεί με τη στάση του Ακριβάκη προεκλογικά.Ας σταματήσουν οι διαχωρισμοί πλεόν λες και είμαστε δύο διαφορετικές ομάδες.Στο ίδιο γήπεδο πρέπει να παίξουμε μπάλα.

Ανώνυμος είπε...

CAMA SUTRA
ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΚΚΗ ΖΩΗ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΑ Η ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ, ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΑΚΡΙΒΑΚΗΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΑΛΙΑΟΚΑΜΜΑΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.
ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ. Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΎΠΗ ΣΟΥ.
ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ, ΠΙΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΜ,Α ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ, ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ , ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ, ΑΡΚΕΤΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ, ΕΧΌΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΠΑΡΛΟΥ.
Ε ΡΕ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΕς ΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΥΝΝΕΦΟ.
Ο ΓΑΠ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αδύνατη και εγώ με Γιώργο είμαι ηρέμησε και μάλιστα σκληροπυρηνικός.Αλλά μη τους πάρει και όλους η μπάλα.Οτί έγινε έγινε να δούμε ποιοί μπορούν να προσφέρουν από εδώ και πέρα.

Ανώνυμος είπε...

αδυνατη
μια και δεν εχεις προβλημα λογω ανωνυμιας σου, δεν μας λες ακριβως ποιά η επαγγελματικη σχεση των ατομων αυτων με την εταιρία μπαρλου;
Για ποιές διαπλοκές μιλάς;
Όταν ρίχνεις μιά τόσο σοβαρή κατηγορία οφείλεις να την αποδεικνύεις.

Ανώνυμος είπε...

Αδύνατη ή αδύνατε ή αδύναμε συνάδελφε της Τσόνογλου
Στο προηγούμενο Νομαρχιακό συμβούλιο ήμουν παρών ως ακροατής και η κα Τσονογλου άκουσα και είδα ότι δεν πήρε θέση για ένα θέμα που αφορούσε την εταιρία μπαρλου , απείχε της συζήτησης και της ψηφοφορίας, προς τιμή της , διότι όπως ανακοίνωσε η ίδια στο σώμα , είχε παλιά επαγγελματική σχέση σαν δικηγόρος. Αυτή άλλωστε είναι η δουλειά της . Θα ήταν πιο τίμιο να έπαιρνε θέση πιθανόν υπέρ του αποκρύβοντας το γεγονός ;;; Άλλο επαγγελματική σχέση και άλλο διαπλεκόμενη .
Αν ήσουν παρών στο νομαρχιακό συμβούλιο γιατί αποκρύπτεις το γεγονός της σωστής πολιτικής της θέσης, αυτή της αποχής;; Αν έπαιρνε θέση υπέρ του τότε πιθανόν να την κατηγορούσες για διαπλεκόμενη!!!
Αν πάλι δεν ήσουν παρών στο νομαρχιακό συμβούλιο και γνωρίζεις ότι έχει διαπλεκόμενη σχέση ορίστε πες μας ποια είναι τόσο η διαπλεκόμενη όσο και η επαγγελματική της σχέση με την εταιρία !!!!
Η κα Τσόνογλου αποτελεί ένα κεφάλαιο για την παράταξη. Πρόκειται για ένα ανεξάρτητο πολιτικά άτομο, με πολλά προσόντα. Η μέχρι τώρα πολιτική της πορεία είναι γνωστή κυρίως στην επαρχία της Θήβας αλλά και στην Λιβαδειά. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει εκλεγεί σε διάφορα πολιτικά πόστα εδώ και πολλά χρόνια με πολλούς ψήφους. ( δημοτική-νομαρχιακή σύμβουλος κλπ).
Αν προσπαθείς να την εξοντώσεις επαγγελματικά και πολιτικά δεν θα το πετύχεις με Γκεμπελικές μεθόδους. Βρες άλλο τρόπο αν και τζάμπα κουράζεσαι. Έχουν προσπαθήσει και άλλοι, αλλά δεν το πέτυχαν γιατί ο κόσμος βλέπει και κρίνει.
Το πασοκ και ο πρόεδρός του, την θέλουν γιατί την γνωρίζουν πολύ καλά. Μη ξεχνάς ότι ήταν η μόνη που πέρασε ως υποψήφια από τις εκλογικές διαδικασίες από τις πρώτες μέρες και παμψηφεί. Από τα αποτελέσματα φάνηκε ότι είχαν δίκαιο εκεί στην Τρικούπη.
Τέλος ανήκει στα άτομα αυτά που δεν έχουν ανάγκη την οποιαδήποτε καρέκλα με σκοπό την επιβίωσή τους. Αυτή η διαπίστωση είναι γνωστή σε όλους και ένα από τα πλεονεκτήματά της, που το απέκτησε με τις δικές της δυνάμεις , δουλεύοντας σκληρά πολλά χρόνια, τόσο στον πολιτικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟΥ 1,41
ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ.
ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ.
ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΑ.
ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ, ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΚΡΙΒΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
ΕΠΕΜΕΝΕ,Ο ΑΚΡΙΒΑΚΗΣ, ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.
ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΛΛΆ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΙΒΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΔΟΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ, ΟΤΙ Η ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΗ Η ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΕ ΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΕΤΣΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΓΥΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΚΙΑ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΙΑ Η ΣΙΓΟΥΡΗ.
ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΧΕΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ.
ΕΤΣΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ο ΑΚΡΙΒΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ. ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ, ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΣΑ, ΘΑ ΓΕΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΑΚΗ ΤΣΟΝΠΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ. ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ, ΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΘΗΒΑΙΟΙ, ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ. ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟΥΣΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΒΑΚΗ ΓΙΑ ΡΕΒΕΡΑΝΤΖΕΣ.
ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΎΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΕΓΟΛΟΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ Ν.Σ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ,.ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ.
ΟΜΩΣ Η ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ, ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑΝ ΠΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΑΚΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΝΗΣΙΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ, ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΑΘΑΜΕ.
ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Η ΣΤΗΛΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΌΧΙ....

Ανώνυμος είπε...

Αι χάσου μυρμιγκάκι Βοιωτέ,τσάτσε του Τόγια.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ
ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ, ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ, ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΈΓΙΝΕ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΛΟΥ ΚΑΙ ΆΛΛΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ, ΟΠΩς ΛΕΝΕ, ΕΛΒΑΛ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΚΛΠ. ΛΕΩ ΑΝ ΈΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ.Ή ΕΙΝΙΑ ΄ΣΥΜΠΤΩΣΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Βιομήχανε σε αντί Τσόνογλου έχει μετατραπεί το μπλόγκ και μετά σε αβάντα Τόγια.Καλά τα κατάφερε ο Βοιωτός να υπερασπίζεται τον κομματάρχη.

Ανώνυμος είπε...

Αδύναμη
Η γρήγορη αντίδρασή μου οφείλεται στο ότι κάνω καλά τη δουλειά μου μια και μου τα σκάει χοντρά η κα Τσόνογλου όπως είπες. Άξιος ο μισθός μου. Δεν επιβεβαίωσα αυτά που ανέφερες αντίθετα πήγες να βγάλεις λαβράκι και σου ανέφερα ότι έπεσες έξω και εσύ και ο μεγαλοπασόκος σου ( μεγάλος σε βάρος ή σε ύψος) που ήταν στο Ν.Σ και υποτίθεται άλλα είδε και άλλα σου είπε, προφανώς διότι είναι πολύ μεγάλος......
Όσον αφορά το κομμένο και ραμμένο ψηφοδέλτιο ήταν όντος αλλά για ποιόν; Στην Θήβα ανταγωνίστηκαν δύο μεγάλα ονόματα των 13 και 10 χιλ σταυρών και στην Λιβαδειά μόνο ένα των 16 χιλιάδων. Βάλε το γυναικείο μυαλουδάκι σου να δουλέψει και θα δεις ποιος ευνοήθηκε. Ποτέ της δεν είπε η εν λόγω κυρία ότι ήταν σίγουρη , άλλοι τα έλεγαν αυτά, όμως αν δεν είναι σίγουρος ένας που ήρθε πρώτος σε δυο συνεχόμενες νομαρχιακές εκλογές ποιος θα ήταν;
Μάθε και μερικές αλήθειες μια και αναφέρεις την λέξη αυτή. Η πρώτη είναι ότι, όπως έγινε κατανοητό και από άλλους, όσο καταφέρεστε εναντίον της, τόσο την διαφημίζετε τη γυναίκα, η δεύτερη ότι έγραψα αυτά που άκουσα και είδα στο ΝΣ που ήμουν παρών και δεν τα μετέφερα από τρίτους όπως εσύ μπασταρδεμένα, η τρίτη αλήθεια είναι ότι για να ασχολείστε τόσα άτομα και με τέτοιο αρνητικό τρόπο μαζί της, μάλλον αξίζει και την στηρίξω έτσι για να σου πάω κόντρα και μόνο.
Τέλος κάτι που θα το καταλάβεις αποκλειστικά εσύ και κανένας άλλος : Από τους υποψηφίους που κόπηκαν από τον ΓΑΠ ορισμένοι ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΟΠΗΚΑΝ και θα ΞΑΝΑΚΟΠΟΥΝ.
Φιλάκια σε εσένα και στον μεγαλοπασόκο σου!!!!

Ανώνυμος είπε...

βιομηχανε
αυτά που αναφέρεις τα έχουμε ξανακούσει. Το καινούργιο είναι οτι απο τότε που ήταν αντινομάρχης έχουν περάσει ακόμα καμιά 15/ρια άλλοι αντινομάρχες.
Γι αυτούς τίποτα;;

βοιωτέ
έχει καμιά σχέση με την υπόθεση και δεν το πήρα χαμπάρι;;; ρε μπας και την έχεις νομική σύμβουλο στο blog σου και μας το κρύβεις;;

Ανώνυμος είπε...

αδυναμη
μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι τα πρώτα που έγραψες, αυτά που σου είπε ο μεγαλοπασοκος, γράφτηκαν δύο ώρες μετά την λήξη του ΝΣ(!).
Πότε προλάβατε και τα συζητήσατε, πότε έτρεξες στο p/c τέτοια τρεμούρα ρε παιδάκι μου.
Τελικά με πέισατε θα την παρω και εγώ νομική σύμβουλο στην εταιρία μου

Ανώνυμος είπε...

Ο Τόγιας τους έκοψε όλους και πάλι τρόμαξε να βγεί βουλευτής αφού είναι ανίκανος.Αλλά έχει τον Βοιωτό για βοήθεια.Ακόμα περιμένουμε τις αποκαλύψεις για το κόψιμο Αγραφιώτη αλλά πλέον είναι πολλά τα ψέματα του και δεν εκπλησσόμαστε.Ο κύριος τίποτα ,ο κύριος Τόγιας έχει βρεί τον καλό δημοσιογράφο και μας κοροιδεύει!!!!!!!!!!Τιμημένα τα φράγκα τα άτιμα.!!!!!!!!!

βοιωτός είπε...

Παρακαλώ να σταματήσουν οι προσωπικές επιθέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Εχουν δικαιο μερικοι ολο για τα ιδια άτομα μιλατε λες και δεν υπαρχουν αλλοι στο νομαρχιακο συμβουλιο. Παντως ο ανθρωπος που εκφραζει τον ορισμο της διαπλοκης είναι ο προεδρος του νομαρχιακου συμβουλιου. Για τον Μουλκιώτη λεμε το τσιρακι του Κατσιμπαρδη που φροντισε το αφεντικο του και τον διορισε νομικο συμβουλο σε 4 τραπεζες, 5 ασφαλιστικες ετραιριες, 2 οργανισμους χώρια που είναι και δικηγορος του εργατικου κεντρου. Βάλε και τον μισθό από την νομαρχία και έδεσε η μανέστρα Όλα τα ποστα δικά μας όλα τα λεφτά δικα μας. Αυτά είναι διορισμένα και καρεκλάτα πόστα. Πότε θα παρουν σειρά οι νεοι δικηγοροι;;
Τωρα πως γινεται να είναι δικηγορος ταυτοχρονα του τραπεζιτη και του εργατη, της εταιρίας και του εργαζόμενου και ποια συμφεροντα εξυπηρετεί σε περιπτωση κοντρας μεταξυ των και πως εκμεταλευτηκε τη θεση του στη νομαρχια με τη σχεση του με τους μεγαλομετοχους η απαντηση αποτελει και τον ορισμο της διαπλοκης και πολύ συντομα θα την μαθετε!!!@

Ανώνυμος είπε...

θαναση
εχεις δικαιο τωρα εξηγειται γιατι τον εκοψε τον Μουλκιώτη ο ΓΑΠ απο υποψήφιο. Κάτι θα ηξερε ο άνθρωπος.
περιμενουμε τη συνεχεια.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΤΗ 27/11/2007
ΟΝΤΩΣ ΑΔΥΝΑΤΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ
ΑΝ Ο ΑΚΡΙΒΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ Η ΑΓΑΤΣΑ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΤΟΓΙΑ, ΟΠΩς ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΑΚΗ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΣΑς ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑς ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΒΑΚΗ! ΕΛΕΟΣ!ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ . ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ "ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ"

Ανώνυμος είπε...

Μια και είπατε για την Αγάτσα τώρα το θυμήθηκα η κακομοίρα η Φώφη η Γενηματά όταν παραιτήθηκε αμέσως αντικαταστάθηκε στην Νομαρχία.
Η Αγάτσα έμεινε απέξω ένα μήνα και αμέσως ξαναπήρε την έμμισθη θέση της.
Κύριε Νομάρχα δεν είχατε άλλο άτομο να την αντικαταστήσει και αφήσατε την νομαρχία ένα μηνα χωρις αντινομαρχη ή είναι τόσο περιζήτητη.
Δεν μας λέτε τότε πόσες φορές τον μήνα πατάει το πόδι της στην νομαρχία και τι έχει προσφέρει μέχρι τώρα για να δούμε και τους άλλους αντινομάρχες τι ρόλο παίζουν.
Κάτι πληροφορίες λένε ότι έρχεται 2 φορές τον μήνα έτσι για να πάρει τον ένα μισθό γιατί τον άλλον από την ΕΡΤ μιά ζωή τζάμπα τον παίρνει είναι γνωστό στην πιάτσα. Είναι αλήθεια ότι η αργόμισθη παιρνει υψηλότατο μισθό από την ΕΡΤ;;;

Ανώνυμος είπε...

τόγια
μη γελας θαρθει και η σειρα σου με την περιφημη συμμαχία σου με την εν λογω κυρια περσονα tv.

Ανώνυμος είπε...

αληθεια
η κα Αγάτσα συνεχώς αναφερει οτι ήταν και είναι με τον ΓΑΠ.
όμως σε 5 διευρυμένους δήμους της επαρχίας της θηβας ( και στην πόλη) όπου η κυρία έχει την
1η ή 2η ισχυρή δύναμη πρώτευσε ο ΒΕΝΝΥ.
Με ποιό τρόπο βοήθησε και συνεβαλε στις εκλογές υπερ του ΓΑΠ;;;; Δεν μπορεί μεσα σε ένα μήνα να έχασε την δύναμή της!!!

Ανώνυμος είπε...

Θαναση
Άλλαξε το όνομά σου και κάντο ¨καρφί¨. Είσαι καλός κουτσομπόλης αλλά σε γουστάρουμε γιατί λες αλήθειες. Γνωρίζω τι μισθό παίρνει η κυρία που ανέφερες από την ΕΡΤ ( εδώ και 1,5 χρόνο άλλαξε ο μισθός της) αλλά δεν το λέω για να μην πάθουν έμφραγμα ορισμένοι και έχω τύψεις. Ας το πει η ίδια αν τολμά!!!

Ανώνυμος είπε...

ο/η Θανασης,
σε καταλαβαμε.
Κάνεις τα δύνατα δυνατά, για να μας πεισεις για το μεγάλο αφεντικο Ακριβάκη και το μικρο αφεντικό - πρώην Υποψήφια, αυτοπροσωπως, η ιδια γραφή και εκφραση,
για το πόσα έκαναν και πόση λάσπη έρριξαν, για να φτιάξουν το ψηφοδέλτιο, γιΑ προσωπικο όφελος καιΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.
Οιμ προσωπικές εΠιθέσεις, χωρις τίποτα άλλο, θέλουν να ρίξουν την μπάλα στην εξεδρα, αλλά αποδεικνύουν το αξδιέξοδο ΣΟΥ κυρια πρώην. Τι κατάντια.
ΤΩΡΑ σε καταλάβαμε καλά. Έτσι μόνο επιβιωνεις.
Για τα πρόσωπα που αναφέρεις, τα ξερουμε, τα εχουμε γνωρίσει, στη δουλειά, στο κόμμα, και αλλού και βέβαια δεν μπορει/-εις , η ΠΡΩΗΝ να συγκριθει, γιατί δεν είχε καμμία συμμετοχή και παρουσία, παρα μόνο ορντινάτσας.
Αυτα που γράφει, με πολυ νευρισκότητα, αποδεικνύουν ότι έχασε η ΠΡΩΗΝ την ψυχραιμία και προδόθηκε. Τα έλεγε προεκλογικά και έκλεγε, αλλά κρυφά, χωρις στοχεία. Η αλήθεια την ξεμπρόστιασε. Την ξαχάσαμε γιατι μας πρόδωσε. Η υποκρισία, έχει όρι. ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. Η λάσπη δεν περνάει. Το ξέρουν κατω, ότι τους εξαπάτησε.

Ανώνυμος είπε...

νασο
διαβασε μερικες φορες αυτα που εγραψες και ξαναγραφτα μπας και καταλαβω τι θελεις να πεις.
εαν η κυρια που λες γραφει σαν και εμενα ειναι μεγαλη μου τιμη.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 7:14
κοψε την πλάκα.

νασο
δεν εχω τιποτα αλλο να σου πω

Ανώνυμος είπε...

θανάση
διαφωνώ μαζί σου. Ο νάσος οφείλει να μας πεί απο αυτά που έγραψες ποιά είναι τα ψέμματα αλλά και ποιές είναι οι αλήθειες και να αφήσει τις αερολογίες.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ/ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ.
ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
ΟΙ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ, ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ.
Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΡΡΙΞΑΝ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ.
ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΩΡΑ, ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ, ΓΙΑ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΜΕΙΟΝΕΚΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΦΘΕΙΡΕΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΕΣΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.
ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ.
ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

νασο
μη κανεις πως δεν καταλαβαίνεις και αν δεν έχεις σχέση μη παριστανεις τον στρατό της Σωτηρίας. Αφού χρησιμοποιείς το όνομά μου σε ρωτώ ευθέως λοιπόν από όλα αυτά που είπα ποιό είναι το ψέμμα.
Η αλήθεια σίγουρα πονάει αλλά το ψέμμα πονάει περισσότερο. Την αλήθεια δεν την διαμόρφωσα εγώ ένας άγνωστος αλλά τα πρόσωπα που αναφέρω και που είναι δημόσια πολιτικά πρόσωπα και θα δέχονται την κριτική ακόμα και στην προσωπική τους ζωή.
Αν θέλεις συγκεκριμένα στοιχεία πες μου τι ακριβώς θέλεις για ποιο πρόσωπο θες και θα στα γράφω. Αν δεν θέλεις κάτσε εκεί που κάθεσαι!!!!
Επειδή θέλω και εγώ να μάθω την αλήθεια πες μου ποιά είναι η απάτη της εν λόγω κυρίας που κατηγορείς και που το ξέρουν υποτίθεται εκεί κάτω.
Αν δεν μου πεις είσαι συκοφάντης και άσε τα πλήκτρα του p/c για κάποιον άλλον.
σταμάτα να χρησιμοποιείς τις ίδιες φράσεις εσύ και οι όμοιοί σου σαν σύγχρονα παπαγαλάκια της μπλοκόσφαιρας με λόγια του αέρα για να μην πώ μια άλλη λέξη και τη διαγράψει ο βοιωτός.
Είστε μιά κλίκα επώνυμων πολιτικών προσώπων χαμηλού βεληνεκούς που βάλλετε κατά ενός συγκεκριμένου ατόμου ανταγωνιστή σας στην πολιτική και επαγγελματική σας ζωή εδώ και αρκετό καιρό χωρίς να λέτε κάτι το συγκεκριμένο εναντίον του.
Δεν έχω σχέση με το άτομο αυτό αλλά τα έχω περάσει και εγώ αυτά στο παρελθόν απο κάτι ανθρωπάκια σαν και εσάς.
Ναι ρε καλόπαιδο το άχτι μου βγάζω και τώρα που κατάλαβα ποιούς έχω απένατί μου θα το βγάλω για τα καλά άμα χρειαστεί.
Πες σ αυτούς που σε βάλανε οτι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. θα καταλάβουν τα ανθρωπάκια.