Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

Συνεχίζεται η κατάληψη στο 1ο Λύκειο Λιβαδειάς
















Τη συνέχιση της κατάληψης και την επόμενη εβδομάδα αποφάσισε η γενική συνέλευση των μαθητών στο 1ο Λύκειο Λιβαδειάς. Στο 2ο Λύκειο η συνέλευση για συνέχιση της κατάληψης θα γίνει τη Δευτέρα. Οι μαθητές πραγματοποίησαν πορεία σήμερα στο κέντρο της πόλης. Δείτε μερικές φωτογραφίες.
Πολύ ενδιαφέρουσα η ανταπόκριση αυτή: Μαθητικη πορεια στη Λιβαδεια...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
καλή η προσπάθειά σου να τους ηρεμήσεις αλλά είναι τόσο πορωμένοι που αδιαφορούν για τα προβλήματα της νεολαίας που είναι και το μέλλον της χώρας μας.
προσπάθησε πάντως με άλλα θέματα έστω αθλητικά μπας και τσιμπήσουν.
αστα να πανε

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ, καλά στα γράφει ο πασόκος. Επί ΠΑΣΟΚ είχαν λυθεί όλα τα προβλήματα, τέλεια τα κτήρια, στο φουλ η θέρμανση το χειμώνα και η ψύξη το καλοκαίρι, οι καθηγητές όλοι με ντοκτορά, τα βιβλία με την τελευταία λέξη της επιστήμης. Ήρθε αυτή η ανάλγητη δεξιά και τα ανέτρεψε όλα...

Πάντως, εγώ θα σε συμβούλευα, να πάτε να διαβάσετε λίγο, να γίνετε άριστοι στις επιστήμες και να τα φτιάξετε όλα πολύ καλύτερα, όταν έρθει η ώρα σας... Θέλει δουλειά, ε??? Το ξέρω και σε καταλαβαίνω, αυτό θέλεις να αποφύγεις!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην χαλάτε τις καρδιές σας (πασόκε και μασόκε)και τα δύο κόματα έχουν προσφέρει πολλά στην παιδεία??? Σκύψτε το κεφάλι και πηγαίνετε για διάβασμα γιατί έτσι γίνεσθε επιστήμονες αλλά ΟΧΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο Ελικώνιος :-)

παράλληλος είπε...

Προσυπογράφω το σχόλιο του Ελικώνιου.