Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2007

Τα πρόστιμα για τον Ασωπό

Ανακοινώθηκαν από τον ΥΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργο Σουφλιά τα πρόστιμα που επιβάλλονται σε βιομηχανίες για ρύπανση στον Ασωπό.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_07/11/2007_211097

14 σχόλια:

agios thomas είπε...

Είναι απίστευτο το οικολογικό ενδιαφέρον του κόσμου, όχι μόνο στο δικό σου, αλλά σε όλα τα Μπλογκς.

Ποστ για τη Τσόνογλου (17 σχόλια)
Ποστ για τον Ασωπό και τα πρόστιμα (0).

Τελικά η πολιτική και οι πολιτικοί μας, ενδιαφέρουν περισσότερο από την υγεία μας.
Έκανα απλά μια διαπίστωση για το πως επηρεάζουν οι ειδήσεις τον κόσμο, ανάλογα με την ακτίνα που απέχουν από το κέντρο του προβλήματος.

βοιωτός είπε...

Είναι νόμος των ειδήσεων αυτός, Αγιε.

παράλληλος είπε...

"Ο κ. Σουφλιάς ... Σημείωσε επίσης ότι θα ζητήσει από το υπουργείο Οικονομίας τα ποσά των προστίμων να αξιοποιούνται από το ΥΠΕΧΩΔΕ για τη χρηματοδότηση έργων προστασίας του περιβάλλοντος και να μην χρησιμοποιούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό".
Θα ζητήσει όχι ότι θα γίνει κιόλας...

Άσε που αμφιβάλλω αν καταβληθούν τα πρόστιμα (κι αν ναι, πότε και σε τι ποσοστό του αρχικού).

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τον Αγιο Θωμα. Αυτη ειναι η αλήθεα. Αυτή είναι η ιστορική πορεία του ΄τοπου μας. Όμως πρέπει να δούμε άν υπάρχει σχέση με το αυγό του φιδιού. Υπάρχει σχέση της κυρίας που αναφέρεις, με τις ρυπογόνες βιομηχανίες, που ρυπάιουν τον Ασωπό, επαγγελματικά ή νομαρχιακά, όταν ήταν αντινομάρχης, ΕΛΑΒΑΛ, ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ, και άλλες. Για να παοκαλύπτεται η πολιτικη υποκρισία και τα συμφέροντα.

Ανώνυμος είπε...

Big bang
Εάν σε κατέχει πολιτικός φθόνος για την τσονογλου το συζητάμε. Ο επαγγελματικός όμως φθόνος που φαίνεται ότι έχεις, είναι πρόβλημα αποκλειστικά δικό σου και είσαι άξιος της μοίρας σου και των γνώσεών σου. Όμως μία απορία ρε μεγάλε.
Ήταν η τσονογλου αντινομάρχης πριν 4-5 χρόνια.
Οι προηγούμενοι από την τσόνογλου αντινομάρχες και οι επόμενοι που επίσης πολιτεύονται τι σχέση έχουν;; Δεν σε ενοχλούν αυτοί;;;

Ανώνυμος είπε...

Με ενοχλουν ολοι οι αντινομαρχες και οσα δεν κάνουν ή κανουν. Φαίνεται η πορεία τους.
Μιλάω όμως συγκεκριμένα για αυτους που πολιτεύονται στη κεντρικη πολιτικη σχηνή, γιαυτό κάνω σχόλιο για την κ. Τσόνογλου. Μου το ενισχύει, προς λύπη σου, και η σημερινή έιδηση, ότι το πάιζει σε δυο βάρκες ή το πάιζει Πόντιος Πιλατος, για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Αφου αυτα λέει η υποψήφια, καταλαβάινεις τι λένε οι ψηφοφόροι. Καθαρή γραμμή βλαχικη Ακριβάκη. Ατη η θεση της ειναι δεξια αποιτικη και αντιδραστική. Καταλαβάινεις τον λόγο.
Αυτά τα λιγα και πολύ ασχολήθηκα για το θέμα, αλλά εσένα anonimos της 9.57, βλέπω σε πονάει πολύ η άποψη του άλλου, άν είναι διαφορετικη απο τη δική σου. Η σε βαζουν να τα λες.

Ανώνυμος είπε...

Big bang
Αν σε ενοχλούν όλοι οι αντινομάρχες ( αλήθεια γιατί όχι και ο νομάρχης;) που πολιτεύονται σου υπενθυμίζω ότι σήμερα εν ενεργεία αντινομάρχης με ειδικότητα στη βιομηχανία είναι μία άλλη κυρία που επίσης ήταν υποψήφια του πασοκ . Αυτή δεν φέρει ευθύνη κατά τη γνώμη σου ; Γιατί δεν την σχολιάζεις αν θες νασαι δίκαιος ;
Προτιμότερο να το παίζει κανείς σε δύο βάρκες που ανήκουν στην ίδια παράταξη παρά σε δύο βάρκες διαφορετικών παρατάξεων όπως μερικοί άλλοι πολιτικοί μας.
Αν δεν θέλεις να ασχοληθείς με το θέμα να μη το ξεκίναγες φίλε με το πομπώδες όνομα, μόνο να μη το μάθει ο εγκέλαδος και τσαντιστεί.

Ανώνυμος είπε...

anonime
σχετικά με τις βάρκες εννοείς τον ένα και μοναδικό πολιτικό απο την θηβα που το πάιζει με το πασοκ και με το συριζα; πέτυχες διάνα φίλέ.

παράλληλος είπε...

anonimos κι ανωνυμος, πλάκα έχει!
Να μπω κι εγώ σαν ανωμ-αλος (Frankestein Jr, η ταινία) και να μιλάω για anonimous κι ανωνυμους πολιτικούς!...

Θαρσείν χρει!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΡΙΣΗ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΤΕ (ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΝΩΝΥΜΟ).
ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΠΙ ΔΙΕΤΙΑ, ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΞΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝ ΙΟ, ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΝΗΣΑΝ.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΡΩΤΩ ΝΑ ΜΑΘΩ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΒΑΛ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΤΙ ΛΕΙ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΑΣ (ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ) Η κ. ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΤΥ. ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΙΣΚΕΦΤΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΠΗΓΕ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΑΝΟΝΥΜΕ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ Η ΑΛΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΕΙΣΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΡΙΚΟ ΦΘΟΝΟ. ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΣΟΥ. ΑΦΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΤΑΜΠΛΩ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ, ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΑΛΛΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΥΓΜΗ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ . ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΛΟΓΩ ΜΕΙΚ ΑΠ, ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΓΙΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΟΧΗ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ. ΣΧΙΛΊΑΖΩ ΑΥΤΗ ΠΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΥΜΑ. ΑΚΟΥ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ. ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ΦΛΕ ΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΟΤΙ "Προτιμότερο να το παίζει κανείς σε δύο βάρκες που ανήκουν στην ίδια παράταξη παρά σε δύο βάρκες διαφορετικών παρατάξεων όπως μερικοί άλλοι πολιτικοί μας".
εκανα τα σχολια αυτα για τι με αδικησες. Δεν μου γραφεια τίθποτα για το αυγο του φιδιού. Πως το είδες. φιλε μου, ΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΣΠΕΠΑΖΟΥΜΕ. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩΝ ΛΑΘΟΣ), ΟΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ
....

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ.
ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ.
ΛΕΓΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ.
ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ.
ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ

Ανώνυμος είπε...

big bang
Δεν μπορω να απαντησω για λογαριασμό της. Πιστευω εάν ο πελατης της έχει παρανομησει ορθώς να πληρωσει. Αυτή τη σχέση έχει; Η ίδια ρυπαίνει; Επειδή είναι πελάτης της; Φταίει ο γάιδαρος βαράμε το σαμάρι;
Επαναλαμβάνω δεν σχολιάζεις άλλους αντινομάρχες ούτε τον νομάρχη τι θα πει αν βγούνε θα σχολιάσω. γιατί αυτή η ίδια βγήκε; στο κάτω κάτω δεν είναι ενεργεία πρώτα πιάνουμε τους εν ενεργεία και μετά τους πρώην.
όσο για τις δύο βάρκες δεν κατάλαβα γιατί τσαντίστηκες, είσαι ο ίδιος, αν ναι όπως έστρωσες θα κοιμηθείς.
τώρα για τα γυαλιά, κολώνες, μεικ απ κλπ τα ειπαν κι αλλοι τα εμπαιδώσαμε.
συμφωνώ μαζί σου για τις ευθύνες του περιβάλλοντος και όπως έκαναν
οι κάτοικοι Ωρωπού μηνύσεις κατά νομαρχίας να κάνουν το ίδιο οι θηβαίοι κατα του δημου θηβαίων για το νερό της θήβας μόνο που οι δήμαρχοι είναι τρεις την τελευταία 10/τια με εξάιρεση τον έναν τον συγχωρεμένο να μηνύσουν τους άλλους δύο για την αδιαφορία τους με το εξασθενές χρώμιο που ποτέ τους δεν έκαναν χημική ανάλυση. συμφωνώ απόλυτα

Ανώνυμος είπε...

anonime και Big bang

δεν είναι νομική σύμβουλος της ΕΛΒΑΛ η τσόνογλου. Αλλος είναι ψάχτε το και δεν μας ενδιαφέρουν ο επαγγελματικος σας φθόνος που είναι διάχυτος.

Ανώνυμος είπε...

μεταξύ μας
ο Δήμος Θηβαίων δεν έχει καμία κολώνα στην αίθουσά του απλά είναι μιά αίθουσα χωρις κολώνες. Έτσι για το γαμότο απο έναν ουδέτερο.
Όταν πολεμάς κάποιον διαβαζεις καλά τον αντίπαλο εχθρό διαφορετρικά καλύτερα να χασεις μια μαχη οπισθοχωρώντας παρά τον πόλεμο, για μερικούς απ εσάς που δεν έχετε προσωπική γνώμη αλλά επαναλαμβάνετε ότι διαβάζετε απο αναξιόπιστες πηγές αναξιόπιστων ανώνυμων παπαγαλακίων!