Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

Ποιος λέει την αλήθεια: ο Δημήτρης Ρέππας ή η Βάσω Τσόνογλου;

Πληροφορούμαστε ότι με αφορμή το άρθρο μας εδώ Με τον Γιώργο η Τσόνογλου; η κ. Βάσω Τσόνογλου έκανε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ με τις οποίες τονίζει ότι η ανοιχτή τοποθέτηση υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου κάνει κακό στο ΠΑΣΟΚ και πως εμμένει στην ουδέτερη στάση αφήνοντας τους πολιτικούς της φίλους να ψηφίσουν κατά την κρίση τους.

Ομως την Τρίτη το βράδυ ο Δημήτρης Ρέππας μίλησε υπέρ του Γεωργίου Παπανδρέου στην Ιτέα Φωκίδας -παρεμπιπτόντως πήγε πολύ καλά. Μετά την ομιλία τα ανώτερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Φωκίδας, μεταξύ των οποίων και οι υποψήφιοι βουλευτές κ. Αφροδίτη Παπαθανάση και Κώστας Τσιάρας, συνόδευσαν τον κ. Δημήτρη Ρέππα στην παραλία της Ιτέας για το παραδοσιακό ουζάκι. Εκεί ο βουλευτής Αρκαδίας και πρώην υπουργός αναφερόμενος στις προτιμήσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την έκπληξή του για την προσχώρηση στο στρατόπεδο Παπανδρέου της κ. Βάσως Τσόνογλου από τη Θήβα, παρότι ο Αλέκος Ακριβάκης τάσσεται στην πλευρά Βενιζέλου.
Να σημειωθεί ο κ. Δημήτρης Ρέππας είναι ένας από τους "στρατηγούς" της εκλογικής μάχης που δίνει ο Γιώργος Παπανδρέου και δεν θεωρείται άνθρωπος που αερολογεί.
Σε κάθε περίπτωση κάποιος δεν λέει την αλήθεια: ή ο κ. Δημήτρης Ρέππας ή η κ. Τσόνογλου. Και καλό είναι, μια και το θέμα άνοιξε, να ξεκαθαριστεί πριν από τις 11 Νοεμβρίου.

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΣΤΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΓΕΛΑΜΕ Η ΚΛΑΙΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ. ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ Ή ΠΑΤΑΜΕ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, ΑΛΛΆ ΧΥΜΑ, ΜΕ ΑΛΕΚΟ ΜΕΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΡΥΦΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.
ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΑΠ ΣΕ ΑΛΟΛΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ. ΠΟΙΟΥΣ ΦΟΒΑΤΕΙ ΤΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ" ΠΡΟΣΩΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ κανένας και καμία δεν είχε τα κότσια να σταθεί δίπλα στον παπανδρέου στις δύσκολες για αυτόν στιγμές.Ολοί φοβήθηκαν το ψεύτικο ρεύμα Βενι. Τώρα ότι και να μας πούν οι κυρίες της αυλής από Θήβα και ο Τόγιας με τα παζάρια του,εκ των ύστερων δεν μετράει. Και μη γράφεις μόνο για Τσόνογλου. Γράψε και ένα άρθρο για τα καραγκιοζελίκια του Τόγια και της Αγάτσα .Τώρα εάν μείνει η Βοιωτία στις επόμενες εκλογές με τον Τόγια στη Λειβαδία και την Τσόνογλου/Βυλλίωτη στη Θήβα εγώ δεν ψαναψηφίζω ΠΑΣΟΚ. Να τους χαίρεται ο Γίωργος τέτοιους Βρούτους για φίλους.Δεν παίρνει εκλόγες με τους καρεκλάτους το ΠΑΣΟΚ στον αιώνα τον άπαντα.

Ανώνυμος είπε...

Εγω ψήφισα Τσόνογλου. Μου το ζήτησε ο Αλεκος. Αυτη η στάση της δεν με εκφράζει. Αγανακτούν και άλλοι ψηφοφόροι. Αν κρύβεσαι όταν πρέπι να παρεις θέση, τότε τι σόι πολιτικος θέλεισ να είσαι.
Έπεσαν οι Μάσκες και τα απο πίσω τακτοποιήματα. Με φιλάκια σε όλους δεν κανεις πολτικη ΠΑΣΟΚ. Ούτε με κομματάρχη Ακριβάκη. Η Λιβαδειά γνωρίζει απο πρώτο χέρι τι κάνει η κυρία. Υποκρισία αγάπης και ξεχάσαμε. Πως κατάντησαν το ΠΑΣΟΚ, σ΄αυτές τις εκλογές. Τους νοιάζει το τομάρι τπυς. Εμάς μας γράφουν.

Ανώνυμος είπε...

πώs τουs λέγανε στην αρχαία Αθηνα αυτούς που δεν έπερναν θεση στα πολτικα ζητήματα; Μοιάζει η Τσόνογλου;
Ακου, ότι κάνει κακό στο ΠΑΣΟΚ η πολτικη θέση με κάποιον υποψήφιο. Που καταντήσαμε . Και αυτες που τα λενε αυτά, τις επιβάλανε και τις είχαμε υποψήφιες. Γιαυτο πήγε καά το ΠΑΣΟΚ,. Αλλα τι τις νοιάζει. Το προσωπικο συμφέρον τους ναναι καλα.

Ανώνυμος είπε...

Ολοί πέσατε πάνω στην ωραία την γυναίκα. Αναδροi. O Βολευτής σας τι έκανε δηλαδή ρε τογιάκια_? O Βαγιάκος τι έκανε δηλαδή για να πίνει κράσι δίπλα στον παπανδρέου την Παρασκευή το βράδυ πλάι πλάι με Ψυχογίο και Αγάτσα?. Το μοσχαναθρεμμένο.Γιωργάκη με Τόγια και Βαγιάκο ρε θα πάρεις τον έλεγχο της Βοιωτίας?. Με αύτους θα κάνεις kυβέρνηση ? Το βαθύ ανεπάγγελτο και κρατικοδίαιτο ΠΑΣΟΚ ? Καλά κρασία και όνειρα γλυκά Γιωργάκη. Εφαγές τόσες πισώπλατες μαχαιριές στη Βοιωτία από τα σούργελα που επέλεξες για υποψηφίους που δεν ξέρεις τι κάνεις πλέον. Μόνο ο Τσιφής σε στήριξε.

Ανώνυμος είπε...

αληθεια
ποιά καρέκλα έχει πάρει η τσόνογλου και δεν το ξέρω; Μήπως αυτή της δουλειάς της;
Αυτό πονάει μερικούς η δουλειά της και όχι η πολιτική της.
όταν διαλυθει το πασοκ θα αναλάβει ο καθένας απο εσάς το μερίδιο της ευθύνης του στην πόλωση ή θα τα ρίχνει ο ένας στον άλλον που τρώγεστε σαν τα κοράκια για χάρη μιας δυναστείας που μας επέβαλαν την κληρονομική δημοκρατία.
Με τέτοιους οπαδούς σαν εσάς καλύτερα να διαλυθεί το πασοκ.

Ανώνυμος είπε...

ψιχραιμε
εσύ ψηφίζεις ότι σου λένε; ρε προβατο μυαλό δεν έχεις να καταλήξεις μόνο σου σε μιά απόφαση;;;

Ανώνυμος είπε...

πασοκε
οι δυναστείες είναι δύο απο θείο σε ανηψιό και απο πατέρα σε γυό. δικαιο εχεις.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΌΚΕ μόνο ο Ηρακλής ο Βαγιάκος στήριξε Παπανδρέου καθαρά κανένας άλλος. Ο Βαγίακος είναι η ελπίδα της Βοιωτίας κανένας άλλος. Ούτε Τόγιας ούτε Τσόνογλου. Στις επόμενες εκλόγες με λίστα επικεφαλής της λίστας ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο Βαγιάκος όχι ο Τόγιας ή η Αγάτσα.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε
αν και δεν ψήφισα βαγιάκο θα συμφωνήσω μαζί σου γιατί είναι Ο μόνος που αμέσως ύψωσε το ανάστημά του και πήρε θέση χωρίς ανταλλαγή, χωρίς συμφέρον, αλλά ξεκάθαρα. Μάλιστα αυτός ο νεαρός έχει μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
έχω την εντύπωση οτι η τσόνογλου σου ανέβασε το πρεστις ή κάνω λάθος. Αυτή γυναίκα έχει το κάτι τι που τραβάει τα ΜΜΕ , πως να το κάνουμε και ας μη θέλουν να το παραδεχτούν ορισμένοι.
Ας τους να λένε δεν μπορούν αν την κάψουν.

Ανώνυμος είπε...

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ
ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΔΕΞΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΑΥΤΟΝ/ΗΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚ ΑΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ. ΝΟΜΙΖΩ "ΑΤΙΜΟ"/Η.
ΤΟ ΗΞΕΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΕΛΕΩ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΑΚΡΙΒΑΚΗ, ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ.
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΕΥΑΤΟΥΛΗΣ ΤΗΣ, ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΜΕΡΙΝΑ ΟΣΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΦΙΛΙΑ, ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΡΥΜΜΝΕΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΡΑ ΓΙΑΛΙΑ.
ΑΛΕΚΟ ΒΟΗΘΕΙΑ. Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ. ΡΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΗΤΝΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ, ΑΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΠΑΡΓΑΝΤΑ ΝΟΜΑΡΧΗ ΜΕ ΑΚΡΙΒΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΗΣ.ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΕΥΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΕΣ ΡΕΚΛΑΜΕΣ ΚΑΙ ΡΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟΜΥΛΟ ΣΤΗ ΚΡΥΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Βλαχε 2
για την ιστορία τη λέξη ατιμος/η δεν την έλεγαν στην αρχαία Αθήνα σε αυτούς που δεν έπαιρναν ξεκάθαρη πολιτική θέση, αλλά στους λιποτάκτες και για τις γυναίκες ίσχυε ότι και σήμερα στις χωρίς τιμή, πρόκειται επομένως για δική σου ορολογία και πολύ κακή επιλογή, δείχνει τον μεγάλο ανδρισμό σου, που βασίζεται στην ανωνυμία σου.
Η κυρία Τσόνογλου πήρε θέση και η θέση λέγεται ουδετερότητα και είναι πολιτική θέση είτε σ αρέσει είτε όχι. Την ίδια ημέρα, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο που λες ότι κρύφτηκε πίσω από την κολώνα , έδωσε συνέντευξη στα κανάλια της Λαμίας όπου ανέφερε την θέση της και τους λόγους. Εσύ όμως δεν ήσουν εκεί για να δεις, απλά αντέγραψες την σπουδαία είδηση από κάποιον άλλον χωρίς να την διασταυρώσεις παρόλη την διάνοια που λες ότι είσαι.
Όσο για το πολυτεχνείο δεν χρειάζεται να μάθεις εσύ, ξέρουν αυτοί που πρέπει να ξέρουν. Για να ζητάς και φωτογραφία μάλιστα σημαίνει ότι δεν ξέρεις τι έγινε εκεί , είτε διότι είσαι μικρός, είτε διότι είσαι άσχετος και δεν φρόντισες να μάθεις. Για τους ίδιους λόγους ασχετοσύνης σου, δεν γνωρίζεις πότε ήταν νομαρχιακή.
Εφ ΄οσον όμως αναφέρεις ότι έχεις μυαλό φρόντισε να κάνεις τον νερόμυλο να δουλέψει ξανά, συγνώμη την ΔΕΠΑΛ, αξιοποιώντας το απίθανο μυαλό σου αφού πρώτα στο ξεπλύνει.

Ανώνυμος είπε...

Βλάχε 2
Είσαι καλός μαθητής τα διάβασες όλα τα θέματα από το blog, αλλά με τέτοιο μυαλό ήταν ανάγκη να αντιγράψεις αυτά που διάβασες, δεν έγραφες κάτι δικό σου ρε μεγάλε , λάθος στην αντιγραφή ρε γαμότο , αντί να μασήσεις στα μασήσανε τελικά όλα. Μην ξαναγράψεις με αυτό το όνομα γιατί ξεφτύλισες μια μεγάλη γενιά Ελλήνων.
Πολύ μου άρεσε που ζήτησες ..... φωτογραφία της τσόνογλου από το πολυτεχνείο σαν απόδειξη ότι ήταν εκεί. Ακόμα γελάμε.
Και κάτι άλλο τι ζόρι τραβάς με τις ρεκλάμες και το ρετους εσύ το πλήρωσες;;

Anonime
Συγχαρητήρια για τον τρόπο που επιμελήθηκες το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Με αφορμή τον φίλο μας που ζητά φωτογραφία κάποιου από το πολυτεχνείο και το πιθανότερο να μην είχε γεννηθεί τότε και δεν γνωρίζει, θέλω να επισημάνω ότι δεν υπάρχουν φωτογραφίες φοιτητών μέσα και έξω από το πολυτεχνείο για πολλούς λόγους. Ήταν επικίνδυνο να σε φωτογραφήσουν και να αναγνωριστείς που σημαίνει όποιοι είχαν φωτογραφική μηχανή πιθανόν να εκπροσωπούσαν την χούντα και φυσικά εάν γινόσουν αντιληπτός δεν θα στην χαρίζανε οι φοιτητές. Όποιος διέθετε φωτογραφική μηχανή ήταν ύποπτος και δεν τολμούσε να κάνει χρήση της. Δύσκολο να περάσουν απαρατήρητες οι τότε ογκώδεις λόγω τεχνολογίας φωτογραφικές μηχανές και φυσικά δεν υπήρχαν μικροκάμερες και κρυφές κάμερες. Ακόμα και οι ξένοι δημοσιογράφοι από τα απέναντι κτίρια νομίζω ήταν ένα ξενοδοχείο που είχαν κάμερες δεν είχαν υψηλή ανάλυση, λόγω τεχνολογίας και λόγω απόστασης δεν διέκρινες πρόσωπα. Οι φοιτητές τότε δεν έμοιαζαν με τους σημερινούς πολιτικούς που σπρώχνονταν για να μπουν μπροστά στις κάμερες δεν τους ενδιέφερε είναι αυτονόητο η δημοσιότητα το αντίθετο μάλιστα. Οι μόνες φωτογραφίες που υπάρχουν είναι μακρινά πλάνα από την πατησίων ή από τα απέναντι σπίτια προς τα κάγκελα της αυλής και αυτές λίγες που δεν δημοσιεύτηκαν αμέσως , αλλά μετά την πτώση της χούντας και τραβήχτηκαν 2-3 μέρες πριν την 17 Νοέμβρη στην αρχή πριν κλείσουν οι πόρτες. Ακόμα και έξω στην Πατησίων να ήσουν κοίταγες τους φοιτητές πάνω στα κάγκελα φώναζες τα συνθήματα, αλλά κοίταγες και τριγύρω μήπως δεις κανένα γνωστό καρφί και σε αναγνωρίσει και υπήρχαν πολλά καρφιά τότε.
Αυτό που δεν μπόρεσα να χωνέψω είναι το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι μονιασμένοι και αγκαλιασμένοι φοιτητές με κοινό στόχο και συντροφικότητα ένα χρόνο μετά όταν ξεφύτρωσαν τα πολλά κόμματα, γίνανε μαλλιά κουβάρια μεταξύ τους. Αυτός είναι ο λόγος που σιχάθηκα την πολιτική και δεν ασχολήθηκα ποτέ. Και σήμερα βλέπω την ιστορία να επαναλαμβάνεται με τις αυριανές εκλογές των πρώην συντρόφων του πασοκ.
Νάστε καλά

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να μαθουμε, να μιλαμε την αλήθεια. Άν δεν μας αρέσει, τότε να την κριτικάρουμε, αλλα να μην υποβαθμιζουμε τα πάντα. Όλα έχουν συγκεκριμένη αξία και δεν πρέπι να δεχόμαστε να τα υπερτιμανε άλλοι για δικό τους συμφέρον, θεωρώντας εμας άσχετους ή αφελείς. πρέπει να γράφοντα όσα είναι αλήθεια και όσα ερωτήματα μπάινουν για συζήτηση πρέπει να απαντώνται.
Μου αρέσει που απαντησε η ίδια η Τσόνογλου, για το Πολυτεχνείο. Φαίνεται ο τρόπος και το υφος της, την "πρόδωσε". Καλα δεν μιλαμε για τη Νομική, που σπούδαζε και δεν ήξερε τι γινότανε, σαν τον Χριστόδουλο, γιατι εκεί ήταν ο Τζουμάκας και ξερει ότι δεν την είχε γνωρίσει και το κάνει χάζι το βιογραφικο της, για τάχατες αντιδικτατορική δράση, στα αστεία του.
Παντως καταλάβαμε και γιατί την αναγκασαν να βγεί στη τηλεοραση, μετα το κρυψιμο πίσω απο την κολωνα στον Βενιζέλο, μετα απο μια ημέρα, να κάνει την μεγάλη απολιτικη δήλωση ουδετερότητας. Αυθτη η ενέργεια είνια αντιδραστική, συντηρητική και βαθειά οφελιμιστική. Με όλους μέλι γάλα. Μου είπαν ότι ήτνα και λίγο δεξιά παλιότερα. Τι λένε εκέι στη Θήβα οι παλαιοί. Απο αυτούς που έκαναν αντιδικτατορικό αγώνα δεν τη ξερει κανένας. Κανένας δεν την είδε γατί κρυβότανε στο σπιτάκι της, οπως και πίσω απο την κολώνα στο Δημαρχείο. Συνδυάζονται ολα διαχρονικά. Πάντως πρέπει ολοι να διαβάσετε λιγο αρχαία ιστορία, να δείτε πως χαρακ΄τηριζαν τους ουδέτερους. Στην περιοχή μας τουλάχισοτν πήραν θέση οι πρωτοκλασσάτοι Τόγιας, Περγαντάς, παπαθωμά, ΤΣιγρίδας, Καράντζαλης Σωτηρίου. Εκει στη Θήβα το γραφείο Αλέκου πάιζει Βενιζέλο και για να είμαστε καλάκαι τη ΣΔευτέρα, λίογο ουδετερότητα στον αέρα της τηλεόρασης, για να μην πάει χαμένη η ευκαιρία του τυχοδιοκτισμού.
Λυπάμαι για την επιλογη μου τον Σεπτέμβρη στην κάλπη, παρασυρθηκα και πέκανα λάθος εκτιμηση, και γιαυτό ΄τωρα εκφράζω την άποψή μου.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά πήγε με τον Γιώργο όπως έλεγε ο Ρέπας ή όχι; Μερικοί που γράφουν εδώ φαίνεται να τη γνωρίζουν τη Βάσω. Γιατί δεν την ρωτάνε ;

Ανώνυμος είπε...

Θάνο αποστόλ
Θα το πω για μια ακόμη φορά ως ανώνυμος με λατινικούς χαρακτήρες είμαι πολύ παλιός στο viotia και δεν είμαι η τσόνογλου η οποία μάλλον ούτε προλαβαίνει ούτε επιθυμεί προφανώς να απαντά σε ανθρώπους που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους και καλά κάνει, γιατί δεν είναι αργόσχολη, ούτε δημόσιος υπάλληλος με ελεύθερο χρόνο. Εάν αναφέρεις επώνυμα τα στοιχεία σου ίσως κάνει την τιμή να σου απαντήσει; Εσύ που γνωρίζεις αρχαία ιστορία πες μας επιτέλους πως χαρακτήριζαν τους ουδέτερους άνοιξε κανα βιβλίο και βρες το αν υπάρχει ορολογία, εγώ σου απάντησα και εάν το αμφισβητείς διασταύρωσέ το.
Το διαβάσαμε όπως και τη λέξη απολίτικη που χρησιμοποιούν πολλοί όπου προφανώς εκεί έχουν εξαντλήσει το λεξιλόγιό τους. Ρωτάς να μάθεις από αυτούς που έκαναν αντιδικτατορικό αγώνα τι ; Ποιοι είναι αυτοί; Ξέρεις κανένα φίλε από την βοιωτία να μας πεις το όνομά του . Υπάρχουν μερικοί αλλά δεν ανήκουν στους εν ενεργεία πολιτικούς με εξαίρεση έναν και πίστεψέ με ξέρω τι γράφω.
Όμως κολλάς στην αντιδικτακτορική δράση αλλά αν διαβάσεις προσεκτικά το βιογραφικό της λέει επί λέξη ¨ κινητοποιήθηκε στα γεγονότα της νομικής και του πολυτεχνείου¨ και αυτό το ερμηνεύει όπως θέλει ο καθένας. Μόνο η ίδια μπορεί να δώσει αντικειμενική ερμηνεία. Όμως αν αξιολογείς τα γεγονότα βάση των συμφερόντων σου και όχι όπως είναι , δικαίωμά σου.
Άσε ρε φίλε το πολυτεχνείο όσα και να διαβάσεις δεν ήσουν εκεί και δεν πρόκειται να καταλάβεις τι έγινε. Στο λέω ξανά δεν είμαι η τσόνογλου σίγουρα την γνωρίζω αλλά δεν έχω επαφή μαζί της απλά η θέση που πήρε της ουδετερότητας ταυτίζεται με την δική μου, θα καταλάβεις ότι είναι η μόνη σωστή όταν διαλυθεί το πασοκ όχι αύριο αλλά σε λίγους μήνες με την μέθοδο της σαλαμοποίησης, αν δεν ξέρεις τη σημαίνει αυτό άνοιξε λεξικό.
Η θέση αυτή που πήρε σημαίνει ότι ή τσόνογλου τουλάχιστον αποδεδειγμένα δεν ανήκει στους καρεκλάτους και των δύο υποψηφίων. Βάλτο στο μυαλό σου αυτό θα σου χρειαστεί στο μέλλον.
Γι αυτό μη μιλάς για τυχοδιωκτισμό που ισχύει μόνο για τεμπέληδες, αργόσχολους και αργόμισθους και έχουμε αρκετά πολιτικά στελέχη αυτής της κατηγορίας, δεν ισχύει όμως για το πρόσωπο που μιλάμε και το γνωρίζει όλη η επαρχία της Θήβας. Καλύτερα να ασχοληθείς με τους πραγματικούς τυχοδιώκτες πολιτικούς που όπως ανέφερα είναι μπόλικοι.
Προτιμότερο να μας πείσεις ότι ο δικός σου δεν είναι αργόμισθος, αργόσχολος, άνεργος, τεμπέλης, τυχοδιώκτης παρά ότι είναι όλοι οι άλλοι!!! Μπορείς;

Ανώνυμος είπε...

Θανο αποστολ
Μια και είμαι από την Θήβα θα σου λύσω την απορία σου, εάν παλιά ήταν και λίγο δεξιά όπως λες. Παλιά ήταν λίγο, όσο πατάει η γάτα, με τον Παπάγο και πιο πριν με τον Κων/νο Παλαιολόγο, με τον Κολοκοτρώνη δεν γνωρίζω θα σε γελάσω. Όλα αυτά από θετική πηγή για να τα χρησιμοποιήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Η αναφορα για το δεξιο παρλθόν γίνεται πριν το 1981. Για να αξηγούμαστε. Αυτο το ξέρουν όλοι εκει στη Θήβα σας.
Ανονυμε, Ότι εισαι θιασωτης της Βασ. Τσον. είναι σαν τον ήλιο. Όχι του ΠΑΣΟΚ. Σου αρέσουν τα ρετούς και τα γελάκια. Χάρισμά σου. Ιστορία δεν ξέρεις. Δεν θέλεις έλληνες συγγραφείς. Διάβασε Ζακλίν Ρομιγί για την Αρχαία Ελλάδα και την αθηναΪκη δημοκρατία. Πές της να την βρεί η ίδια. Η ουδετερότητα είναι αντιεπιστημονική, αντιδραστική και απολίτικη πράξη. Έχει χαρακτηριστικά φιλοτομαρισμού. Πόντιος Πιλάτος. Άν έχεις ίδια άποψη για την ουδετερότητα δεν εκπλήσσει. Φάινεται απο μακριά. Η εναχόληση με το π΄ροσωπο, δεν δίνει αξία, αλλά παομυθοποιεί την ιστορία του Αλέκου και της ουράς του. Κάνει Μπαμ.

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίζουμε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΛΕΜΕ όχι στη διαπλοκή ΣΗΜΙΤΗ / ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. Λέμε ΟΧΙ στη ΔΕΞΙΑ του ΠΑΣΟΚ.ΛΕΜΕ όχι στον ΒΑΡΩΝΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ. ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. ΝΑΙ ΣΤΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. ΟΧΙ στούς Υπονομευτές.ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ να φύγει η Σαπίλα.

ΠΑΣΠ ΑΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίστε έλληνες !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΓΑΠ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΔΗΝ, ΝΕΟΛΑΙΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ.
ΑΥΡΙΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

επειδη ξερουμε τον ΓΑΠ ψηφίζουμε ΒΕΝΙΖΕΛΟ
ΟΧΙ ΣΤΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
βγάλε άλλη σελίδα γιατί έχουμε πολύ πράγμα αυτές τις μέρες και εντάξει με την τσόνογλου εξαντλήθηκε το θέμα.

βοιωτός είπε...

Τελευταίε ανώνυμε έχεις δίκιο... Περίμενε λίγο...


Στο νέο θέμα όλοι θα βάλετε από ένα ψευδώνυμο.

παράλληλος είπε...

Εγώ ο χωριάτης λέω ότι αυτό που γίνεται εδώ δεν είναι ούτε διάλογος, ούτε καν χουλιγκανισμός. Προβοκάτορες ή εμπαθείς, κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία, λεηλατούν ό,τι νομίζουν ότι υπερασπίζονται. Τύφλα νά'χει το εξασθενές χρώμιο μπροστά σε τούτον τον οριστικά ασθενή πολιτικό "διάλογο".

("Γίναν οι μάγκες φεμινίστριες με ταγάρια,
μα δεν πειράζει πατριώτες
είμαστε εφτάψυχοι")

Καλή συνέχεια στον α-πολιτικό μονόλογο του καθενός.