Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2007

Με τον Γιώργο η Τσόνογλου;

Φαίνεται ότι λίγες ημέρες πριν από την κρίσιμη εκλογή της 11ης Νοεμβρίου η Βάσω Τσόνογλου επιλέγει να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Γεωργίου Παπανδρέου, εκπλήσσοντας πολλούς που θεωρούσαν ότι θα τηρήσει ουδέτερη στάση ως το τέλος. Και αυτά ενώ ο Αλέκος Ακριβάκης, o πολιτικός μέντορας της κ. Τσόνογλου, παραμένει σταθερά στο πλευρό του Ευάγγελου Βενιζέλου. Δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω. Σχολιάστε εσείς.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Βάσω Τσόνογλου-Βυλλιώτη ήταν υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες γενικές βουλευτικές εκλογές, όταν και κατετάγη πρώτη επιλαχούσα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη 13.013 Βοιωτών.

64 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΟΑ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΡΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
Δεν γνωρίζω με ποια στοιχεία έβγαλες το συμπέρασμα αυτό, από ότι ξέρω η κα Τσόνογλου δεν έχει πάρει θέση και αυτό διότι είναι η μόνη που σεβάστηκε τους ψηφοφόρους της και δεν θέλησε να εκβιάσει τον λαό, ενώ παράλληλα απέφυγε την πόλωση. Η θέση της είναι αντάξια του χαρακτήρα της. Και είναι πολιτική θέση αυτή, γιατί προσωπικά μπορώ να κρίνω μόνος μου ποιόν θα ψηφίσω για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και δεν επιθυμώ να μου το υποδείξουν τα πολιτικά πρόσωπα που έχουν ταπεινά κίνητρα (δούνε και λαβείν).
Ανωνυμε
Ακριβώς τα ίδια λόγια που λες, τα είχες πει και πριν τις εκλογές με το ίδιο περιεχόμενο και την ίδια λογική, αλλά 13.013 Βοιωτοί δεν τσίμπησαν και το χειρότερο είναι ότι το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείς τόσο στο παρών blog όσο και στον πεζόδρομο σε φωτογραφίζουν, γι αυτό ο λαός σε έβαλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ, μας έχει απογοητεύσει... Πάλι με τους πολιτικούς και το παιχνίδι τους ασχολείσαι... Έπαισες στην παγίδα τους, γλυκάθηκες και τώρα πάλι μ` αυτους ασχολείσαι... ανέδειξε θέματα, μην ασχολείσαι άλλο με την πολιτική, ποιός είναι με ποιόν και ο,τι άλλο σε βολεύει να γράφεις... Βγες στην κοινωνία... Εσυ και εσύ στο τέλος θα τα διαβάζεις! Σου ξαναείπα πως είμαστε πολλοί και μας έχει απογοητεύσει!

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε των 10.26
Ο βοιωτός συμβαδίζει με την πολιτική επικαιρότητα.
Δεν σε υποχρεώνει κανένας να τα διαβάζεις.
Υπάρχουν επίσης πολλοί που τα διαβάζουν, άλλο εάν δεν θέλουν να συμμετέχουν γραπτώς.
βοιωτέ
συνέχισε.

Ανώνυμος είπε...

ένα καλό και ένα καλό Βασω. Το κακό είναι ότι λίγο αργά το πήρες απόφαση εάν αληθέουν οι ειδήσεις Βοιωτού.
Το καλό είναι ότι έχεις τα κότσια να διαφοροποιηθείς από τον πολιτικό σου ινστρούκτορα τον Ακριβάκη. Τον Αλέκο πάντα τον πήγαίνα αλλά με απογοήτευσε η στάση του να πάει με Βενιζέλο. Τέλος πάντων ως Θηβαίος, τα κορίτσια πήγαν με το Γίωργο και ας έχει ο Βαγγέλας τη φήμη του γόη!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

πουσαι ρε μεδεωνα συγνωμη καμα σουτρα έσκασες μύτη; Το ξέρει ο θηβαίος;
Ηρέμησες τώρα που βγαινει ο ΓΑΠ ή μήπως ακόμα δεν είσαι σίγουρος;

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο/Η ANONIMOS ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ Η ΙΔΙΑ. ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 13013, ΑΝ ΠΕΙ ΑΛΕΥΡΗ Ο ΑΚΡΙΒΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.
ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΣΑΣ ΛΑΕ.

Ανώνυμος είπε...

Βάσω είναι πιασμένες οι θέσεις στη Θήβα. Ο νέος κομματάρχης του Γιωργάκη στη Θήβα είναι ο Κατσιμπάρδης και τα παιδιά του, πού είναι για φίλημα ενώ εάν βγεί ο Βενιζέλος έχει έναν Θηβαίο, τον Θηβαίο μπλογκέρ. Η μήπως είναι το ίδιο? πάντως εμείς έσενα θέλουμε Βάσω όχι την Νάγια που αναστήθηκε...

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 7:50μμ
αν παρακολουθούσες το blog θα γνώριζες ότι ο υπογράφων anonimos με λατινικούς χαρακτήρες είναι παλιός στο κουρμπέτι του viotia και δεν ανήκει στο ασθενές φύλλο. Καταλαβαίνω ότι στενοχωριέσαι αλλά δεν γνωρίζω την αιτιολογία. Σε πονάνε τα 13 χιλιαρικάκια ή το ότι έμεινες στο πολιτικό περιθώριο για πάντα όπως αποδεικνύει και το απογοητευτικό απαισιόδοξο απόφθεγμά σου ¨καληνύχτα σας λαέ¨ που υπογράφεις.
Ρε μεγάλε θες να πεις ότι τόσα άτομα που στήριξαν ένα πρόσωπο, που δεν ξέρει κατά τη γνώμη σου από πολιτική, είναι ηλίθιοι και εσύ ο ένας και μοναδικός ο ξύπνιος; Είσαι τελειωμένος πολιτικά και το γνωρίζεις. Αυτή είναι η ζωή τι να κάνουμε. Όπως στρώσεις θα κοιμηθείς.
Ανώνυμε 8:09 μμ
Φιλάρα πότε αναστήθηκε και δεν το πήραμε χαμπάρι; Μήπως στις νομαρχιακές που με το ζόρι βγήκε;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 6:29 μμ δεν τσιμπάω, ηρέμησε.
Ανώνυμε 8:09 μμ
Για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα σχετικά με την στήριξη του πασοκ εκ μέρους του Κατσιμπάρδη τα γεγονότα έχουν ως εξής:
Από την αρχή του 2007 και για 2-3 μήνες επανήλθε στον πολιτικό χώρο με συνεχείς εμφανίσεις στα κανάλια και τοπικό τύπο, ενώ παράλληλα κυκλοφόρησε στη Βοιωτία η φήμη ότι ένα από τα παιδιά του θα θέσει υποψηφιότητα. Αυτό όμως δεν συνέβη, κανένα παιδί του δεν έβαλε υποψηφιότητα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από την πολιτική σκηνή. Μία βδομάδα πριν τις εκλογές βγήκε στα ΜΜΕ και έκανε δηλώσεις ότι με αυτό το....αδύναμο ψηφοδέλτιο το ΠΑΣΟΚ θα πάρει μία έδρα, προκαλώντας φυσικά ηττοπάθεια. Έτσι βοήθησε την παράταξη!!
Αμέσως μετά τις εκλογές την άλλη μέρα βγήκε στα κανάλια και στα ΜΜΕ και είπε για κακές επιλογές υποψηφίων εκ μέρους του προέδρου του πασοκ και ζήτησε με έμφαση αλλαγή της ηγεσίας του πασοκ. Στη συνέχεια μόλις έμαθε ότι ο Ακριβάκης είναι με τον Βενιζέλο όπως αναφέρει και ο φίλος μας στο blog ¨ exeisminima ¨ έκανε κολοτούμπα και στηρίζει ΓΑΠ βγάζοντας ένα μανιφέστο που υπέγραψαν μερικοί οπαδοί του και γυρίζοντας το στα κανάλια και ΜΜΕ προσπαθεί να κάνει τι; Ακόμα και οι πολιτικοί του φίλοι δεν γνωρίζουν την απάντηση.
Αυτά είναι τα γεγονότα χρονικά Άλλωστε υπάρχουν και οι τοπικές εφημερίδες και οι κασέτες από τα δύο κανάλια της Λαμίας που δεν με διαψεύδουν. Τα σχόλια δικά σας.
Θα επισημάνω μόνο στη τελευταία δημοσκόπηση του viotia το όνομά του δεν συμμετέχει ούτε θετικά ούτε αρνητικά που σημαίνει πλήρης αδιαφορία του κόσμου για το άτομό του.

Ανώνυμος είπε...

κάτσε καλά ρε θηβαίε που θα μας πείς εσύ για τον κατσιμπάρδη. Μπήκε ο κάθε τυχαίος εδώ μέσα και μου έχει άποψη επί παντως επιστητού.Δεν βαρεθήκατε λέω εγώ να την πέφτετε σε όσους στηρίζουν Παπανδρέου! Τι να πω παρακολουθώ παρακαλουθώ και όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι γράφετε πλέον.

Ανώνυμος είπε...

GIATI ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΠΟΥ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΑΙ Ο ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΑΚΡΙΒΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΟΪ. ΦΙΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΖΗΤΑΕΙ Η ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ Ο ΑΚΡΙΒΑΚΗΣ, ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΓΘΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΣΤΗ ΛΑίΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΠΟΥ ΓΕΛΑΓΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ. ΟΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 10:28μμ
Ο θηβαίος έχει δίκαιο. ετσι έχουν τα πράγματα όπως τα λέει.
για πές μας εσύ που έχεις γνώμη ποιά είναι η γνώμη σου για τα γεγονότα που ο ίδιος ο Κατσιμπάρδης τα προκάλεσε. Τι είναι ψέμα απο όσα ανέφερε, για να σε παραπέμψω και εγώ στις τοπικές εφημερίδες να τα δεις γραμμένα μήπως και πειστείς.
Πες μας με ποιό τρόπο βοήθησε το πασοκ ο κατσιμπάρδης στις εκλογές, συγκεκριμένα πράγματα. Διαφορετικά κάνε τουμπεκί.

ανώνυμε 10:51 μμ
τον πολιτικό αμοραλισμό μας το ξανάπες καμία άλλη λέξη δεν διαθέτει το λεξικό σου; Για ποιά συμφέροντα και δεκανίκια μιλάς για την τσόνογλου που έχει την δουλεία της και δεν κοιτας το αφεντικό σου τον βολευτή μας που την μιά μέρα πήρε απο τον ΓΑΠ την θέση του εισηγητή σε μιά επιτροπή στην βουλής που είναι θέση μαζί με το πάπλωμα και την άλλη μέρα βγήκε στα ΜΜΕ και είπε στηρίζω ΓΑΠ. Μήπως είναι ψέμα; Την πήρε τη θέση ή όχι;
Μιλάς για τυχοδιωκτισμό εσύ ρε καρεκλάτε και το αφεντικό σου που δεν έχετε δουλέψει ποτέ στη ζωή σας;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε anonime αυτά τα κάνε τουμπεκί ,οι ψευτομαγκιές και η γλώσσα του ψευτόμαγκα που χρησιμοποιείς εσύ, ο cama sutra kai Θηβαίος δεν με εκφράζει και σου την επιστρέφω.Εγώ πιστεύω οτί είστε και το ίδιο πρόσωπο πράγμα που σημαίνει ότι γράφουν 4,5 άτομα που αλλάζουν ψευδώνυμα για να μας πείσουν ότι είναι πολλοί.
Το θέμα δεν είναι γιατί κυρίως ο Κατσιμπάρδης και οι άλλοι στηρίζουν Παπανδρέου αλλά γιατί κάνει κριτική ο ένας στόν άλλο. Η απάντήση προφανής. Τρέχουν όλοι να πάρουν καλύτερη δυνατή θέση στην poll position της 12 Νοεμβρίου. Η αισθήση μου είναι ότι τύποι σαν τον Θηβαίο και τον cama sutra, έαν δεν είναι το ίδιο πρόσωπο, είτε είναι παρατρεχάμενοι πολιτευτάδων, είτε είναι οι ίδιοι οι αργόσχολοι υποψήφιοι βουλευτές που ο ένας μειώνει τον άλλο για να βγεί εκείνος από πάνω.
Προσωπικά ως άνθρώπος κάποιας ηλικίας θέλω να δώ τι λέει ο λαός της Βοιωτίας για τους πολιτευτές της και το ΠΑΣΟΚ και όχι οι καλοπληρωμένοι μπράβοι του κάθε Βαγιάκου , Ακριβάκη, Αγραφιώτη.
Δηλαδή ο ανθρώπος, ο Βοιωτός μας δίνει χώρο να μιλήσουμε και δυστυχώς έχουμε γεμίσει από νταήδες που απειλούν και απεύθύνουν χαρακτηρισμούς σαν επαγγελματίες προπαγανδιστές όταν κάποιος λέει τα αντίθετα.Κρίμα για την καλή δουλεία που προσπαθεί ο Βοιωτός.Τι να πω.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 10.27. Οφείλω να σου πω ειλικρινά οτί δεν είμαι το ίδιο πρόσωπο ούτε βέβαια με τον Θηβαίο ούτε βέβαια με τον Medeon όπως λέει ο Θηβαίος. Εγώ προσωπικά κάνω την πλάκα μου όταν μου το επιτρέπει η δουλεία μου και όταν δεν γρκινιάζει η γκόμενα μου όταν σερφάρω. Για τους άλλούς τώρα δεν παίρνω όρκο.Ο Θηβαίος είναι παλιός σεσημασμένος από την εποχή που υπερασπιζόταν με λύσσα τον Βαγιάκο.Ούτε παππούς είναι όπως λέει ούτε θηβαίος είναι. Αλλά άστον τι να κάνουμε έχει IQ ελέφαντα και νομίζει οτί μας κοροιδεύει όπως έλεγε και ο Λαλάκης παλία αλλάζοντας ψευδώνυμα σαν τους κακοποιούς.Λάθος απόψεις, καλό παιδί όμως.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ.
ΠΗΓΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΕΛΕΩΝΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ, ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ, ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΘΩΜΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ . ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.
ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ. ΣΤΟ ΔΗΑΜΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΑΚΡΙΒΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΧΤΗΚΑΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ. ΕΤΣΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ. ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΤΗΝ ΠΙΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕςΣ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΑΚΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

βοιωτός είπε...

Να διευκρινίσω ότι οι ειδήσει ακολουθούν τη δική τους πορεία ερήμην ημών των συντακτών και τοποθετούνται με βάση αμιγώς δημοσιογραφικά κριτήρια.

Και από τα σχόλιά σας φαίνεται όπως και άλλοτε έχω γράψει ότι ο διχασμός στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι επιφανειακός και όπως πολλοί υποστηρίζουν "για τις καρέκλες". Οχι. Ο διχασμός είναι ιδεολογικός: άλλη οπτική γωνία, άλλες πολιτικές προτεραιότητες, άλλη αντίληψη για την πολιτική ως λειτουργήματος κ.ά.
Αν σ' άυτό προστεθούν και οι προσωπικές πικρίες, ο φθόνος αλλά και η αυτιστική άσκηση της πρόσκαιρης εξουσίας που απέκτησαν διάφοροι "βοιωτάρχες" βλέπουμε ότι το ρήγμα είναι βαθύτατο. Εχει πολύ δουλειά ο νέος αρχηγός.

Ανώνυμος είπε...

τι κοινο έχουν ολα τα σχόλια. μια συγκεκιρμεη πολιτικη ομάδα πυ έχει προκαλέσει δεινα στο νομό. Πρωτα στη Λιβαδειά και μετα στη Θηβα. Θυμάστε στις δημοτικές εκλογές τον αυτοκρατορικό θρίαμβο και τα χαμόγελα του περίγυρου που έγινε υποψήφια. Σήμερα έμαθα στη πλατεία της Λιβαδεια΄ς ότι είναι με Βενιζέλο, ολο το στελεχιακό δυναμικό του Ακριβάκη. Θέλουν ακόμα και δεσμέυσεις του Βενιζέλου για την επόμενη μέρα. Αυτα ο ιδιος τα ξέρει και τι κάνει, γιατι τα δέχεται, εμας δεν μας υπολογιζουν σαν κοινωνια.

Ανώνυμος είπε...

ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟ - ΣΥΝΤΡΟΦΟ - Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι έκανε ότι μπορούσε για να περάσει απαρατήρητη. Μέχρι και πίσω από κολόνα κρύφτηκε.
Ωστόσο υπάρχει στα πλάνα των τοπικών καναλιών εστω και φευγαλέα.

Και δεν είναι μόνο αυτή. Συγχιση προκαλέι και το γεγονός ότι και ο Δήμαρχος φάινεται να είναι υπερ Βενιζέλου, ενώ ο πιο στενός του συνεργάτης έχει υπογράψει το κείμενο Κατσιμπάρδη υπερ του Παπανδρέου. Μπάχαλο έτσι.

Κάποιοι κάπως κάπου πιέστηκαν…Κατα τα άλλα όσους είδαμε πάλι από την τηλεόραση στην υποδοχή του Βενιζέλου στο Δημαρχείο της Θήβας, όλως τυχαίως ήταν όλοι του λεγόμενου γραφείου Ακριβάκη.

Είδαμε και κάτι περίεργους είναι η αλήθεια και μια από τις ερωτήσεις που θα κάνουμε αύριο στον Βενιζέλο είναι αν έχει και ό ίδιος εικόνα του τι κόμμα είναι αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ και ποιοί τον υποστηρίζουν.

Βέβαια όπως λέει και ο Τροφώνιος έχω περιέργεια να δω από κοντά αν τον αδικεί αυτή η εικόνα που δείχνει τελευταία του ξερόλα και του υπεράνω.

Αυτά για την ώρα φίλοι μου, πρέπει να γράψω και ένα κέιμενο για την σημερινή ημερίδα του Δήμου Θηβαίων για το νερό, που τι έκπληξη, τα ξαναγύρισε πάλι ο Δήμαρχος, το νερό το δικό μας είναι εντάξει. Του Μόρνου έχει πρόβλημα…

Τελικά η κατάσταση αυτή έχει ξεφύγει τελείως… Θέλω να γράψω ένα καλό λόγο και δεν μπορώ…
η ΒΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΙ ΞΕΛΕΙ. ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΜΑΘΑΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΣ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Καμα σουτρα
Εγώ είπα ότι είσαι το ίδιο πρόσωπο με τον μεδεώνα όχι ο θηβαίος και εάν κάνω λάθος θα χαρώ πολύ μια και ο μεδεώνας είναι επαγγελματίας υβριστής της μπλογκοσφαιρας και τόσο εθισμένος με την δυναστεία ΠΑΠ που αδυνατεί να ερμηνεύσει τα γεγονότα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εκτός και εάν το κάνει συνειδητά λόγω της καρέκλας που κατέχει.

Ανώνυμος είπε...

Κυνηγέ ταλέντων
Δεν ξέρω πόσα ταλέντα πιάνεις αλλά πως είναι δυνατόν να κρύβεται πίσω από την κολώνα η τσονόγλου όταν την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα έδωσε συνέντευξη στα δυο κανάλια που εκθέτει τις απόψεις της.
Πουλιά στον αέρα πιάνεις!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 10.56,11.05
Μια χαρά τα λέει ο κυνηγός ταλέντων μια χαρά σας τα είπε και ο Μεδεόνας. Ο κυνηγός ταλέντων γιατί εξέθεσε τον καιροσκοπισμό της Μπάρμπη/βουλευτίνας δηλ. Τσόνογλου. Ο Μεδεώνας γιατί σας πείραξε πολύ και σας είπε αυτά που λέει και σκέφτεται όλη η Ελλάδα. Επίσης ανώνυμε την 12 Νοέμβρη δεν κρίνετε το πολιτικό μέλλον της Τσόνογλου και του Τόγια. Είναι και οι 2 χαμένοι από χέρι.Στις 12 Νοέμβρη κρίνεται ποίο ΠΑΣΟΚ θέλουμε.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 33
τι ειπε ο μεδεωνας και δεν το πηραμε χαμπαρι; βλέπεις να έχει γράψει κάτι;
πόσα πασοκ έχουμε;
εσυ ποιό πασοκ θέλεις;
πας καλά;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 1.18 εγώ δεν ξέρω πολλά από πολιτική ξέρω όμως να διαβάζω. Εδώ έχουμε 2 φαινόμενα. Ποιός στήριξε ποιόν και ποιό ΠΑΣΟΚ θέλουμε. Στο πρώτο ερώτημα σωστά ο κυνηγός ταλέντων κάνει κριτική στη Βάσω τη Τσόνογλου γιατί κρύβεται 2 μήνες τώρα και πάνω στο νήμα εκλογής κλείνει το μάτι στο Γίωργο. Υποκρισία μεγάλη.
Στο δεύτερο θέμα το ΠΑΣΟΚ που θέλω εγώ είναι ένα καθαρό, ηθικό και μη διαπλεκόμενο ΠΑΣΟΚ καταρχήν. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε στη πορεία.Το ΠΑΣΟΚ αυτό το εξέφρασε μόνο ο Μεδεόνας όταν σωστά υπερασπίστηκε τον Γίωργο παπανδρέου.
Εσύ τώρα δεν λες τίποτα,αερολογίες μόνο να κάνεις κριτική σε όλους ξέρεις. Απέκτησε πρώτα άποψη και μετά μίλα. Αντε βαρεθήκαμε.

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 33
για ποιό μεδεώνα λες;
σε παραπέμπω σε άρθρο άλλου μπλογκ για τον μεδεώνα:
¨ είναι πασοκ αυτός ο υβριστής της μπλοκόσφαιρας . Πολύ πριν τις εκλογές αντί να στηρίζει το ΠΑΣΟΚ που υποτίθεται ήταν ενωμένο, από τότε έβριζε τους Βενιζέλο, Σημίτη, Σκανδαλίδη ή μήπως κάνω λάθος ;
Μη με προκαλείς αρκετά τον ανεχτήκαμε. Γνωρίζουμε την Γκεμπελική μέθοδό του στην αρχή εντυπωσιάζει με το στυλ της γραφής του, αποκτά συμπάθεια και οικειότητα με τους αναγνώστες και στη συνέχεια αποκαλύπτει το άλλο του κομμάτι το σκοτεινό, το πληρωμένο, που βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία.
Ποια συμφέροντα εξυπηρετεί ο καρεκλάτος ;;;;; Πως γίνεται να γράφει καθημερινά μήνες τώρα σε 10-15 μπλογκ ή μήπως αυτό είναι το κύριο επάγγελμά του;;
Για να δείτε τι ρόλο παίζουν αυτοί οι τύποι σαν τον μεδεώνα από το μπλογκ : press .gr με ημερομηνία 14-8-07 και άρθρο επώνυμου δημοσιογράφου με τίτλο: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΟΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΩΝ θαυμάστε την στιχομυθία μεδεώνα και λοιπών μπλοκερς. Επαναλαμβάνω όλα αυτά έγιναν πριν τις εκλογές όταν όλοι οι πασοκοι αγωνιζόντουσαν με το φως για την νίκη , ο μεδεώνας αγωνιζόταν στο σκοτάδι για μια άλλου είδους νίκη. Αίσχος !!!

Πρώην σύντροφος του από τα παλιά ¨

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 2.16. ηρέμησε καταρχήν. Στις κατηγορίες που λες για το Μεδεών μόνο ο ίδιος μπορεί να σου απαντήσει όχι εγώ.Εμένα με ενδιαφέρει το ΠΑΣΟΚ και όχι ο Μεδεώνας και ο κάθε Μεδεώνας.Θα σου πω όμως με το φτωχό μου το μυαλό ότι ο εκνευρισμός ορισμένων για τις απόψεις ορισμένων αρθρογράφων, μεταξυ των οποίων και Ο Μεδεόν, δεν δικαιολογείται από άδολα κίνητρα. Εμένα με το άρθρο του 20 Οκτώβρη,εάν δε γελιέμαι με κάλυψε.Τώρα για τα κινητρά του δε ξέρω. Επίσης ο κυνηγός ταλέντων λέει αλήθειες όπως και ο Λαλάκης παλαιότερα. Θα προτείνω μόνο να πέσουν οι τόνοι γιατί το ΠΑΣΟΚ μας θέλει όλους άλλο τώρα ποιόν θέλουμε εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Καραγκίοζη ανώνυμε, δούλε του Σημίτη, σε ενοχλεί ο Μεδεώνας και λες οτί είναι υμβριστής ενώ χύνεις χολή και βρίζεις εσύ σαν καλό πρωτοπαλλίκαρο του Σημιτή. Τη δεύτερα φεύγετε από το ΠΑΣΟΚ αλλίως θα σας δίωξουμε εμείς με κλωτσιές Κλεφτρόνια.Για εμάς του προεδρικούς ο Μεδεών είναι ο Θεός μας. Για εσάς τους Δεξιούς του Σημιτή είναι απλά η θεία Δίκη σας. Καληνύχτα εκεί στα βουνά των διαγραφών που θα πάτε.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 2:48
αφού δεν πιστεύεις οτι είναι υβριστής λυπάμαι αλλα παραπέμπω όλη την στιχομυθία απο το press.gr αυτούσια:
Πιστή αντιγραφή απο
Press-gr. blogspot.com/ 14–8-07 Τίτλος θέματος:
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΟΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΩΝ
………………………………………..
………………………………………
Ο/Η Medeon είπε...
Δεν πειραζει press gr ασε τον Παπανδρεου να κανει διακοπες και κοιτα εσυ να κανεις το βρωμικο πολεμο εναντιο του και την βρωμικη δουλεια του Σημιτη και του Λαμπρακη. Εσυ press gr εκανες κανενα μπανιο η ειναι πολλα τα λεφτα της λασπης και πολλες αρα οι υποχρεωσεις? Η προσπαθεια σας απαξιωσης των δυο μεγαλων κομματων προς οφελος του Σημιτη που ερχεται και του λοιμοκτονου εκλογικου του νομου με το παιδι της θαλιδομιδης των Σκανδαλιδη δεν σταματα με τιποτα τον ΓΑΠ..Εξαλλου ο Καραμανλης μπορει να πεσει απο μονος του και απο την Ντοριτσα χιλιες φορες καλυτερος ειναι οποτε μη χολοσκας..Αληθεια εσεις για τις πληροφοριες ανα την επαρχια που μεταδιδετε, βλ. φλωρο, καρταλη και γιανακοπουλου εσεις ποσο αμοιβεστε και ποσα εξοχικα θα χτισετε? Μηπως ειναι καλυτερα να παρετε ενα μονο εξοχικο και να το παιξετε Salo 120 ημερες οργιων?ΕΙΣΤΕ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ αλλα μονο που η βτηλεοραση πουλαει περισσοτερο οποτε μαλλον κοροιδα σας επιασαν.. Εκτος βεβαια εαν ειστε διπλοθεσιτες και τριθεσιτες , τα καλα παιδια The goodfellows kata Skortseze των μεγαλοεδοτων σας που ειδαν στον ηλιο μοιρα με τον αρχιερεα της Διαπλοκης Σημιτακο..But good days are gone Bobolakia και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις...
Με εκτιμηση
12:14 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ρε medeon ποσα παιρνεις απο ΓΑΠ για να τα λες αυτά ..γιατι αν δεν πληρώνεσαι εισαι και πολύ μαλάκας
12:42 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ο πιο ευκολος δρόμος για να απαξιώσεις μια προσπάθεια που γίνεται χωρίς συμφέροντα ειναι να ρίξεις λάσπη και να την κατατάξεις στους υπηρέτες συμφεροντων..ξεχνώτας οτι ο δρόμος αυτός ειναι και ολισθηρός και επικινδυνος για αυτούς που τον ακολουθουν..
12:45 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
medeon,
Για να βρίζεις κάποιον μόνο επειδή μεταδίδει - δεν δημιουργεί ο ίδιος - ειδήσεις, πρέπει φίλε μου να είσαι πολύ μαλάκας. Πάρα πολύ μαλάκας.
Χωρίς εκτίμηση, μόνο με αγανάκτηση.
1:52 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
τι περιμένεις.
2:20 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
σας βάζω και άλλη ιδέα για σούργελα υποψήφιους βουλευτές:
ο medeon (είναι της σχολής των αμερικανοβουτυρομπεμπέδων ηλιθίων)
3:09 μμ
Ο/Η Medeon είπε...
Για τους ανωνυμους απο 12.42 και μετα που βριζουν. Μπορειτε να βαλετε καταρχην τα ονοματα σας ουτως η αλλως ξερουμε ποιοι ειστε και βγαινεται στις τηλεορασεις και γραφετε στις εφημεριδες.Γι αυτο press gr δεν σταματατε τις βρισιες γιατι εσεις οι ιδιοι βριζετε..Τον δηθεν ανταγωνισμο με το μεγκα να τον σταματησετε ,κανενας δεν τσιμπαει πλεον απο τα ιδια χερια, βαμμενα με αιμα παλια αριστερα χερια,πληρωνεστε. Στην αρχη ειχα καλη γνωμη για εσας ,μετα συμφωνα με τις πληροφοριες μου, καταλαβαμε ολοι τι κανετε.Οχι απλα πολλες φορες δεν μεταδιδεται ειδησεις αλλα δημιουργειτε εντυπωσεις προσπαθοντας να περασετε την καμηλα απο το ματι της Βελονας..ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΣΑΣ και της εσχατως αναμεμειγμενη ΝΤΟΡΙΤΣΑ ΣΑΣ δεν θα τους φερετε πισω. Κοιταξτε να αρπαξετε οτι μπορειτε ,γιατι ειστε καλοπληρωμενοι ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, τωρα που γυριζει απο τους συνυποψηφιους περιφερειων για να μαυρωνεται ανωνυμα και δολια πολιτικα σπιτια, βρείστε και μενα να ξεσπαθωσετε αλλα μην ντροπιαζετε αλλο το θεσμο της Μπλοκοσφαιρας. ΟΣΟ για τον ΓΑΠ αγαπητε ΑΝΩνυμε συκοφαντη δεν χρειαζεται να με πληρωσει για να καταλαβω οτι προκειται για την μοναδικη ελπιδα του τοπου. Επειδη ο ΣΗΜΙΤΗΣ σας εκανε ολα τα χατηρια της διαπλοκης , δεν σημαινει οτι θα σας τα κανουν ολοι. Μπορειτε καλλιστα να τον Βριζετε οπως κανετε και με το Πατερα του/η Μιμη και ο Σιδερενιος, αγαπητε Μπομπολα και Λαμπρακη..Καποια μερα θα ειστε και εσεις και ο φιλος σας ο παλιος ο Γεροκοκαλλης ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ
4:25 μμ
Ο/Η Νέμεσις είπε...
medeon
"Στην αρχη ειχα καλη γνωμη για εσας ,μετα συμφωνα με τις πληροφοριες μου, καταλαβαμε ολοι τι κανετε"
Πες μας κι εμας τις πληροφορίες σου διαφορετικά είσαι και εσυ συκοφάντης.
"γιατι ειστε καλοπληρωμενοι ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, τωρα που γυριζει απο τους συνυποψηφιους περιφερειων για να μαυρωνεται ανωνυμα και δολια πολιτικα σπιτια,"
Εννοείς τη Γιαννακοπούλου, τον Καρτάλη κλπ;
Αυτά ήταν "ανταποκρίσεις" αναγνωστών, έχουμε όλη την άνεση να κρίνουμε αν στέκουν ή όχι, να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε και τέλος να κρίνουμε και την αξιοπιστία του "ανταποκριτή". Το press-gr απλώς φιλοξενεί ελεύθερα (καμιά φορά και ανοησίες πρέπει να πω, αλλά έτσι είναι η ελευθερία) Ποιό είναι το δικό σου πρόβλημα;
"βρείστε και μενα να ξεσπαθωσετε αλλα μην ντροπιαζετε αλλο το θεσμο της Μπλοκοσφαιρας."
Μα ακριβώς εκεί βρίσκεται και η δύναμη της μπλοΓκόσφαιρας: να διακινεί ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς πληροφορίες, απόψεις, γνώμες, ιδέες.
Αυτό βέβαια ενοχλεί πολλούς. Αλλά γι αυτό λέγεται μπλοΓκόσφαιρα και όχι βλακόσφαιρα!
6:37 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
o medeon ειναι απο τους τυπους που αν το press- εβριζε τον σημιτη θα έβγαζε διθυραμβους υπερ της ιστοσελίδας ειναι φανερό οτι το μπλογκ αυτό καποιιους ενοχλεί και αυτό απο μόνο του ειναι μεγάλη επιτυχία..
το ασχημο ειναι οτι με στελέχη σαν τον medeon γινονται και οι υποκινητες αυτών γραφικοι..
7:51 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Η Ελλάδα είναι η χώρα της διαφθοράς. Δεν είναι μόνο οι πολιτικοί που είναι διεφθαρμένοι. Το σύνολο των πολιτών είναι διεφθαρμένοι. Αυτός που έχει δύναμη επιβάλλεται του άλλου και τρώει. Αυτός που δεν έχει δύναμη τα ρίχνει σε αυτούς που έχουν τη δύναμη, ότι κλέβουν, τρώνε, εξαπατούν. Αν ήταν στη θέση τους όμως τα ίδια θα έκανε και αυτός. Οπότε αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις στα σχόλια του blog αυτού, καταλαβαίνουμε ότι το σύνολο των πολιτών είναι υποκριτές, καθώς τίμιοι πολίτες υπάρχουν ελάχιστοι.
Καληνύχτα Ελλάδα
10:00 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
10.00
Είπες την απόλυτη αλήθεια.
Έτσι είναι δυστυχώς.
Καληνύχτα Κωλοέλληνες
10:56 μμ
Tελος αντιγραφής από press.gr

Ανώνυμος είπε...

Ε λοιπόν τι απο δεικνύει αυτό βρε ανώνυμε. Μια χαρά τους τα είπε.Σιγά το σοβαρό χώρο το press-gr. To babi skylo που βρίζει τον παπανδρέου ένα χρόνο τώρα τον εγκρίνεις δηλαδή?Ολοί βρίζουν εκεί και ο δικός μας μπήκε και τους τα χώσε αφού όλο πόλεμο έκαναν στον παπανδρέου. Εσένα τι σε πειράζει?Για μπες το τελευταίο μήνα να δεις που και πως βρίζουν και κάνουνε πόλεμο σε όσους στηρίζουν παπανδρέου(χρυσοχοίδη, παπασπύρο, ανδρουλάκη, Βάσω Παπανδρέου κ.α). Αλλά κατάλαβα σου θίξανε το μεγάλο ηγέτη το Σημίτη. Οτάν έγραφε ο πρεντετέρης και to press-gr για τον Αγραφίωτη και τον έλεγαν κλέφτη και μιζαδόρο δεν σε πείραξε δηλαδή? Εδω κοτζάμ Παπανδρέου κάνει πόλεμο κατά των διαπλεκόμενων 3 χρόνια τώρα, τα καταγέλλει ανοιχτά συνέχεια, διαπλεκόμενο είναι και το press-gr, και εσένα σε πείραξε επειδή βρέθηκε μία φώνη στη Βοιωτία να πει τα πράγματα με το όνομα τους?Εδώ μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ θέλουν το κεφάλι του Σημίτη επί πίνακι και εσένα σε πείραξαν οι προεδρικοί της Βοιωτίας? Αντε σοβαρέψου λίγο και κοίτα να ψηφίσεις Γίωργο και διαφάνεια μήπως και σώσεις λίγο αξιοπρέπεια.

Ανώνυμος είπε...

Ax pos ponaei i itta tou Venizelou.Ponaei poli kai tsouzei. Ade geia diaplekomenoi AE. Erxetai o anemos tis allagis tou Papandreou

Ανώνυμος είπε...

προεδρικέ ανώνυμε
δεν κατάλαβες ή κάνεις πως δεν κατάλαβες. Το θέμα δεν είναι ότι ο μεδεών είναι υβριστής αυτό το μάθαμε από το παρόν blog αμέσως μετά τις εκλογές.
Στις 18-9-07 ο μεδεών κατηγόρησε στο ίδιο blog τον Βενιζέλο για πραξικόπημα διαπλοκής, μίλησε για καθαρά χέρια κλπ, όταν ο ίδιος ένα μήνα πριν τις εκλογές ενήργησε με τρόπο που αποδεικνύει ότι κάθε άλλο παρά στήριζε το πασοκ που υποτίθεται ήταν ενιαίο τότε , κατηγορώντας στελέχη του και αποδεικνύοντας τα δικά του ολοκάθαρα χέρια και την ιδεολογία του!! αλλά είπαμε είναι ο θεός ο ένας και μοναδικός τρομάρα σας.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 6.11
Μου φαίνεται φίλε ότι κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου. Τι σημασία έχει ρε φίλε ότι το κατάλαβε από πριν, πρίν τις εκλογές δηλαδή? Ισα ίσα αυτό δίνει διπλή αξία στην κριτική του αφού καταλάβε πολύ καιρό πρίν αυτό που άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν ακόμη και σήμερα. Για ποιό ενωμένο ΠΑΣΟΚ μου μιλάς, μας κοροίδευεις? O Βενιζέλος και ο Σημίτης τον περίμεναν 6 μήνες στην γωνία για να τον ρίξουν μετά την ήττα. Επειδή εσύ είτε δεν το κατάλαβες είτε δεν το πιστεύεις και το θεωρείς συκοφαντία δεν σημαίνει ότι έχουμε όλοι το ίδιο μυαλό. Εδω ρε βγήκε ο Σημίτης και είπε ότι δεν είμαι με κανένα τη στιγμή που όλο το εκσυγχρονιστικό μπλόγκ των επιχειρηματιών στήριζε Βεννυ.Μας κοροιδεύετε? Ο Σκανδαλίδης βγήκε τη πρώτη μέρα και ζήτησε εγγυητής της ενότητας να είναι ο Σημίτης, των τάπωσε ο Παπανδρέου και του είπε οτι εγγυητές είναι όλα τα μέλη του ΠΑΣΟΚ. Τώρα βγαίνει και το παίζει ενωτικός αφού πήρε θέση υπερ Σημίτη. Λοιπόν έχουμε να δούμε ακόμα πολλά. Αλλά σταμάτα τα καραγκιοζιλίκια. Οποιός έκανε κριτική στο Σημίτη πρίν τις εκλογές σημαίνει οτί δεν είναι ΠΑΣΟΚ? Πας καλά? Οποιός κάνει κριτική στα λαμόγια του εκσυγχρονισμού είναι δηλαδή κερακλοκένταυρος και βρώμικος? Aύτα είναι τρίχες. To PASOK ήταν μπάχαλο τρία χρόνια τώρα, το ΠΑΣΟΚ δεν έπαιρνε εκλογές έτσι ούτε με σφαίρες, τον Παπανδρέου τον πολεμάνε όλοι οι μεγαλοεκδότες 1 χρόνο τουλάχιστον τώρα. Βγήκε και τα είπε αυτά ένα ανώτερο πολιτικά μυαλό από εσένα και αντί να πείς ευχαριστώ που σου άνοιξέ τα μάτια τον βρίζεις και από πάνω.
Με τέτοια στενά μυαλά ένας Καραμανλής σας χρείαζεται μια ζωή.

Ανώνυμος είπε...

προεδρικέ
Άμα για 3,5 χρόνια είσαι απών λογικό να σε περιμένουν στην γωνία. έχεις δίκαιο
καρεκλοκένταυροι του ΓΑΠ δεν υπάρχουν!
δεν υπάρχει το ΙΣΤΑΜΕ και το ίδρυμα ΠΑΠ!
Αν υπήρχαν έμμισθοι εκεί θα σε ρώταγα ποιός φορέας τους πληρώνει.αλλα δεν υπαρχουν.
τι λέω σε έναν προεδρικό που περιμένει τη δευτέρα να διώξει με τις κλωτσιές τα κλεφτρόνια. εσύ είσαι πασοκ ή προβοκάτορας; με εσενα σύντροφε πηγαίναμε μαζί στις περιοδείς πριν 2 μήνες και πίναμε τα ουζάκια μας στα καφενεία με κοινό στόχο και τη δευτέρα θα με διώξεις με τις κλωτσιές εμένα και το 80% των πασόκων που είναι κλέφτρόνια και που δεν έχουν συμφέροντα όπως οι λίγοι και εκλεκτοί και των δύο υποψηφίων.
Το αφεντικό σου το ξέρει αυτό;;
Θύμωσε ο καλόγερος και έκοψε τα αποτέτοια του.!!! πες κι άλλα και θα μαζέψεις πολλούς ψήφους την κυριακή τόσο μυαλό έχεις που ούτε κατάλαβες τι επιπτώσεις έχουν αυτά που είπες. Είπαμε η πόρωση σε κάνει να σκέφτεσαι με δικό σου τρόπο που όμως οι άλλοι τον μελετούν και θα αποφασίσουν.

Ανώνυμος είπε...

Ετσί είναι ανώνυμε καλά στα λέει ο προεδρικός. Εμείς οι συνταξιούχοι είπαμε το ψωμί ψωμάκι επί Σημίτη. Οχί πως με τον καραμανλή είδαμε άσπρη μέρα αλλά άλλα είχαμε συνηθίσει από το ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Σημίτης ήταν καταστροφή για τη φτωχολογειά και τώρα πάνε να φάνε και το γιό του Ανδρέα. Ακούσαμε και εμείς τον Παπαντωνίου για το χρηματιστήριο και είπαμε στα ανίψια μας και στα παιδία μας βοηθήστε να ξελασπώσουμε. Αλλά μείναμε ταπί και βλέπουμε τώρα τον Παπαντωνίου να μιλάει και από πάνω. Δεν χωνεύονται όλα αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε σε λυπάμαι τίποτα άλλο δεν σου λέω. Περαστικά ειλικρινά θα χρειαστείς πολλά ψυχοφάρμακα να ξεπεράσεις το σοκ τη Δευτέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 7.23 έτσι βγάλε όλο το θυμό σου και τη γλώσσα σου. Δείξε σε όλο το Βοιωτικό λαό ποιό είναι το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη και του Βενιζέλου.Κράξε και άλλο τον παπανδρέου. Από τη μία τον βρίζετε και από την άλλη θέλετε και νίκη στις εκλογές. Τρόμαρα σας η υποκρισία σας. Για πές μου ρε μεγάλε εσύ που κατηγορείς το ΙΣΤΑΜΕ τους συνεργάτες του Παπανδρέου πιστεύεις στον Γιώργο παπανδρέου ή όχι? Πίστευεις οτί μπορείς να σε οδηγήσει στη νίκη ή πιστεύεις ότι είναι άχρηστος? Υπονομεύτηκε ναι ή όχι από τα σημίτια και τα λαμόγια 3 χρόνια τώρα ναι ή όχι?
Τελικά ο Μεδεόν σας εφταίγε και όχι το ίδιο σας το μυαλό που είναι κλούβιο. Λοιπόν πηγαίνε στα νησιά ρε μεγάλε που συναντίοσασταν 3 χρόνια τώρα οι εκσυγχρονιστές με το Μανίκα και το Μπίστη . Εάν είσαι εσύ το 80% του ΠΑΣΟΚ τότε καλύτερα να ψηφίσουμε τον Χίτλερ και τον Ντούτσε του ΠΑΣΟΚ που λέει και ο Πάγκαλος.

Ανώνυμος είπε...

αλήθεια εσυ πιστευεις οτι ο ΓΑΠ θα οδηγησει σε νίκη με μισό πασοκ όταν δεν μορεσε με ολοκληρο;
ο μεδεώνας που βρίσκεται; τακτοποιεί τα ψηφοδέλτια ή γράφει με άλλο όνομα; πουσε θεέ!!

Ανώνυμος είπε...

μάγκες
καιρός να το κόψετε καταλάβαμε δεν είμαστε κρετίνοι και δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείστε άλλο.
την δευτέρα το πασοκ ειναι ενωμενο δυνατό.

Ανώνυμος είπε...

την δευτέρα βάζω στοίχημα οτι ο μεδεώνας θα φανεί ενωτικός.

Ανώνυμος είπε...

καλά ρε
πλάκα κάνετε; είπαμε κόφτε το.
όλοι οι ΝΔ/κρατες έχουν κατουρηθεί στα γέλια με εσάς.

Ανώνυμος είπε...

Θηβαίε καλές οι υπερωρίες σου αλλά ρε μεγάλε όλο τα ίδια και τα ίδια λες.μόνος είσαι σαν την καλαμιά στο κάμπο. Ακριβάκης Τόγιας σημειώσατε 2. Πόσο δίνει?

Ανώνυμος είπε...

Τους ΝΔ/κρατες τους περιμένει έκπληξη απο την δευτέρα

προεδρικέ
έχει δίκαιο ταιμ αουτ
παμε στην αγορά για κανα ουισκάκι αυριο πάλι.

Ανώνυμος είπε...

όχι ρε μεγάλε δεν είμαι ο γνωστός θηβαίος γιατί με βρίζεις;
Είπαμε ταιμ αουτ

Ανώνυμος είπε...

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ
ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΔΕΞΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ
Έχουν γράψει μέχρι τώρα αν δεν κάνω λάθος τόσες φορές:
Ανωνυμοι 28, o ανωνυμος33 (3), o λατίνος anonimos 4), o προεδρικός (3), o cama sutra (2), o θηβαίος (1), ο ταλέντος(1),o βοιωτός (1) σούμα νοματαίοι (43)
Μπορεί κάποιος άλλος που δεν έχει γράψει να μου πει:
1. πόσοι είναι όλοι αυτοί στη πραγματικότητα;
2. τι κατάλαβε και τι συμπέρασμα έβγαλε;

Αθάνατοι Έλληνες γι αυτό σας γουστάρω!!! Ιδίως τον τελευταίο που πρότεινε το ουισκάκι . Ο βορράς ήρθε μετά ξεκάρφωτος δεν πιάνεται.

Ανώνυμος είπε...

φίλε ξανα ανωνυμε
Πάνω που είχα απογοητευτεί με ανέβασες. Γι αυτό το πασοκ θα γίνει πιο δυνατό γιατί εμείς τα πασοκια έχουμε χιούμορ ρε , δεν είμαστε ξερακιανοί σαν τους ΝΔ/κράτες!!! Έχει δίκαιο αυτός που είπε τους περιμένει έκπληξη την δευτέρα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΑΥΤΟΝ/ΗΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚ ΑΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ. ΝΟΜΙΖΩ "ΑΤΙΜΟ"/Η.
ΤΟ ΗΞΕΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΕΛΕΩ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΑΚΡΙΒΑΚΗ, ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ.
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΕΥΑΤΟΥΛΗΣ ΤΗΣ, ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΜΕΡΙΝΑ ΟΣΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΦΙΛΙΑ, ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΡΥΜΜΝΕΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΡΑ ΓΙΑΛΙΑ.
ΑΛΕΚΟ ΒΟΗΘΕΙΑ. Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ. ΡΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΗΤΝΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ, ΑΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΠΑΡΓΑΝΤΑ ΝΟΜΑΡΧΗ ΜΕ ΑΚΡΙΒΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΗΣ.ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΕΥΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΕΣ ΡΕΚΛΑΜΕΣ ΚΑΙ ΡΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟΜΥΛΟ ΣΤΗ ΚΡΥΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Μεδεώνα που χάθηκες?Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες από αύτους τους γραφικούς που βρίζουν εσένα και τον Παπανδρέου? Είναι σε πανικό λόγω της ήττας τους μη τους κακίζεις. Και εγώ και ο Βοιωτός και άλλοι πολλοί περιμένουμε παρεμβάσεις σου όπως πάντα. Ξέρεις ότι ένα άτομο είναι που αλλάζει ψευδώνυμα, ξέρεις ποιός. Σε περιμένω από δευτέρα να σχολιάσουμε νίκη Παπανδρέου..

Ανώνυμος είπε...

Βλαχε 2
όσες φορές και να δημοσιεύσεις το περίφημο άρθρο σου θα πάρεις την ίδια απάντηση:

Για την ιστορία τη λέξη ατιμος/η δεν την έλεγαν στην αρχαία Αθήνα σε αυτούς που δεν έπαιρναν ξεκάθαρη πολιτική θέση, αλλά στους λιποτάκτες και για τις γυναίκες ίσχυε ότι και σήμερα στις χωρίς τιμή, πρόκειται επομένως για δική σου ορολογία και πολύ κακή επιλογή, δείχνει τον μεγάλο ανδρισμό σου, που βασίζεται στην ανωνυμία σου.
Η κυρία Τσόνογλου πήρε θέση και η θέση λέγεται ουδετερότητα και είναι πολιτική θέση είτε σ αρέσει είτε όχι. Την ίδια ημέρα, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο που λες ότι κρύφτηκε πίσω από την κολώνα , έδωσε συνέντευξη στα κανάλια της Λαμίας όπου ανέφερε την θέση της και τους λόγους. Εσύ όμως δεν ήσουν εκεί για να δεις, απλά αντέγραψες την σπουδαία είδηση από κάποιον άλλον χωρίς να την διασταυρώσεις παρόλη την διάνοια που λες ότι είσαι.
Όσο για το πολυτεχνείο δεν χρειάζεται να μάθεις εσύ, ξέρουν αυτοί που πρέπει να ξέρουν. Για να ζητάς και ....φωτογραφία μάλιστα σημαίνει ότι δεν ξέρεις τι έγινε εκεί , είτε διότι είσαι μικρός, είτε διότι είσαι άσχετος και δεν φρόντισες να μάθεις. Για τους ίδιους λόγους ασχετοσύνης σου, δεν γνωρίζεις πότε ήταν νομαρχιακή.
Εφ ΄οσον όμως αναφέρεις ότι έχεις μυαλό φρόντισε να κάνεις τον νερόμυλο να δουλέψει ξανά, συγνώμη την ΔΕΠΑΛ, αξιοποιώντας το απίθανο μυαλό σου αφού πρώτα στο ξεπλύνει.

Ανώνυμος είπε...

Kama sutra
Εάν υπονοείς εμένα ότι αλλάζω ψευδώνυμα και δεν έχω την μύγα να μυγιάζομαι σου γνωρίζω ευθέως ότι μία μόνο φορά έχω γράψει, όπου αναφέρω γεγονότα χωρίς σχόλια για συγκεκριμένο πρώην πολιτικό πρόσωπο. Δεν έγραψα ξανά γιατί ήμουν άρρωστος στο νοσοκομείο τίποτα το σπουδαίο ένα ψιλοχαλικάκι στο νεφρό, δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα. Κάμα δεν λέω ψέματα είμαι 63 ετών, απλά το χιούμορ αν τόχεις από μικρός και δεν φας κατραπακιά στη ζωή, δεν το χάνεις εύκολα. Δεν καταλαβαίνω γιατί να αλλάξω ψευδώνυμο μήπως μου θίξεις το αρχικό, σάμπως με γνωρίζεις ή είναι το όνομά μου αυτό που θα αμαυρωθεί. Μη τρελαθούμε.
Καταλαβαίνω ότι είμαι ύποπτος λόγω της παλιάς κόντρας μου με τον μεδεώνα αλλά δεν είναι δική μου η μέθοδος αυτή με το κατεβατό για τον μεδεώνα, άλλωστε δεν το θεωρώ σπουδαίο αυτό το κατεβατό και δεν έχω διαφορές με τον μεδεώνα, απλά αλλού συμφωνώ, αλλού διαφωνώ μαζί του. Και εγώ επιθυμώ να μετέχει ο μεδεώνας στην κουβέντα και τον παρακαλώ να εμφανιστεί.
Αν κάποιος σας πει ότι μαύρο και άσπρο χρώμα ανακατεμένο βγαίνει γκρίζο και υπογράψει σαν φούφωτος θα του πείτε μπράβο ρε μεγάλε έχεις δίκαιο αν υπογράψει σαν θηβαίος θα πείτε τι μαλ.... λες ρε θηβαίε. Κι όμως όλοι ξέρετε ότι το ρημάδι το χρώμα είναι γκρίζο, είτε λίγο γκριζάκι σαν αυτό που εκφράζει την ΝΔ είτε πιο πολύ σαν αυτό που εκφράζει το πασοκ και το πιο πιθανόν να γίνει μαύρο και άραχνο την άλλη δευτέρα όχι αυτή. Ορίστε σε προκαλώ για να τσιμπήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να μαθουμε, να μιλαμε την αλήθεια. Άν δεν μας αρέσει, τότε να την κριτικάρουμε, αλλα να μην υποβαθμιζουμε τα πάντα. Όλα έχουν συγκεκριμένη αξία και δεν πρέπι να δεχόμαστε να τα υπερτιμανε άλλοι για δικό τους συμφέρον, θεωρώντας εμας άσχετους ή αφελείς. πρέπει να γράφοντα όσα είναι αλήθεια και όσα ερωτήματα μπάινουν για συζήτηση πρέπει να απαντώνται.
Μου αρέσει που απαντησε η ίδια η Τσόνογλου, για το Πολυτεχνείο. Φαίνεται ο τρόπος και το υφος της, την "πρόδωσε". Καλα δεν μιλαμε για τη Νομική, που σπούδαζε και δεν ήξερε τι γινότανε, σαν τον Χριστόδουλο, γιατι εκεί ήταν ο Τζουμάκας και ξερει ότι δεν την είχε γνωρίσει και το κάνει χάζι το βιογραφικο της, για τάχατες αντιδικτατορική δράση, στα αστεία του.
Παντως καταλάβαμε και γιατί την αναγκασαν να βγεί στη τηλεοραση, μετα το κρυψιμο πίσω απο την κολωνα στον Βενιζέλο, μετα απο μια ημέρα, να κάνει την μεγάλη απολιτικη δήλωση ουδετερότητας. Αυθτη η ενέργεια είνια αντιδραστική, συντηρητική και βαθειά οφελιμιστική. Με όλους μέλι γάλα. Μου είπαν ότι ήτνα και λίγο δεξιά παλιότερα. Τι λένε εκέι στη Θήβα οι παλαιοί. Απο αυτούς που έκαναν αντιδικτατορικό αγώνα δεν τη ξερει κανένας. Κανένας δεν την είδε γατί κρυβότανε στο σπιτάκι της, οπως και πίσω απο την κολώνα στο Δημαρχείο. Συνδυάζονται ολα διαχρονικά. Πάντως πρέπει ολοι να διαβάσετε λιγο αρχαία ιστορία, να δείτε πως χαρακ΄τηριζαν τους ουδέτερους. Στην περιοχή μας τουλάχισοτν πήραν θέση οι πρωτοκλασσάτοι Τόγιας, Περγαντάς, παπαθωμά, ΤΣιγρίδας, Καράντζαλης Σωτηρίου. Εκει στη Θήβα το γραφείο Αλέκου πάιζει Βενιζέλο και για να είμαστε καλάκαι τη ΣΔευτέρα, λίογο ουδετερότητα στον αέρα της τηλεόρασης, για να μην πάει χαμένη η ευκαιρία του τυχοδιοκτισμού.
Λυπάμαι για την επιλογη μου τον Σεπτέμβρη στην κάλπη, παρασυρθηκα και πέκανα λάθος εκτιμηση, και γιαυτό ΄τωρα εκφράζω την άποψή μου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΞΙΟΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΑΛΛΗΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ, ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΕΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥΣ.
ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΘΟΣ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΦΙΝΙΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΝΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΚΑΡΙΒΑΚΗΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ. ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΛΙΓΟ ΘΑΡΡΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝΜΑΘΑΙΟΝΟΥΝ ΚΑΘΗ,ΕΡΙΝΑ ΠΟΛΛΟΙ. ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΝΑ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΕΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ. ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Η ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΛΕΙΕ.
ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρητη
Στον θανο απάντησα σε άλλη σελίδα του ίδιου blog εσένα θα σου πω μόνο ότι, ότι και να γράψεις τζάμπα κουράζεσαι, δεν πείθεις τον κόσμο με το παιχνίδι σου, έχουν προσωπική άποψη. Μόνο δύο ερωτησούλες:
1.Πες μου ρε φίλε πως λέγανε αυτούς που έπαιρναν ουδέτερη θέση στην αρχαία Ελλάδα το γράφετε 5-6 άτομα και κανένας δεν το ξέρει. Ακόμα να το μάθετε, το αντιγράφει ο ένας από τον άλλο, αλλά δεν έχετε ιδέα. Δεν σας τιμά έστω και ανώνυμοι.
2.Σχετικά με την νομική της κουβέντα ένα θα σου πω να παρακαλάς να μην την έχεις αντίπαλο στα δικαστήρια. Ρώτα όσους την είχαν.
Αν θες προσωπικά να σου απαντήσω σε οποιοδήποτε ερώτημα που αφορά εμένα ευχαρίστως ως anonimos στη διάθεσή σου, κάνε μου ερωτήσεις. Λυπάμαι αλλά το πρόβλημά σου με την τσόνογλου βλέπω δεν είναι πολιτικό αλλά επαγγελματικό. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Ανώνυμος είπε...

ως συνταξιούχοςσε απολαμβάνω να βγάζουν μισθό ως συγγραφείς απαντήσεων πολλοί. Εσυ ανώνυμε, πήρες μήνυμα να δώσεςι στην κριτική και την πρόσληση για την αλήθεα, χαρακτηριστικά επαγγελαμτικού προβλήματος. Αυτο είναι το μονο που ααπσχολεί την κολλητή σου. Το επάγγελμα. Δεν μπορείς να δώσεις και να δώσει άλλη απάντηση. Έχεις κολλήσει σ΄αυτό. Εκει κολάει και αυτή. Έτσι μου λένε κάποιο αποστασιοποιημένοι απο την Θήβα. Εμείς κουραστηκαμε στη ζωή., Θελουμε ομως να δούμε άλλο αυριο.Όχι κορϊδία.
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ στη Βοιωτία, ήτνα ΄συμβολο. Μάθετε πρώτα και μετα μιλάτε.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΤΕΛΙΚΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΑΛΛΑ ΕΝΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΗΓΕΤΗ ΟΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ. ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΡΗΤΟΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.
MEDEON ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΙΟΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΟΙ. ΜΗ ΜΑΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίστε έλληνες !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΓΙΩΡΓΟ.
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΟΥΠΙΕΣ.
ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΕΛΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥΣ. ΤΗΡΟΥΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Ο ΣΟΛΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΓΡΑΨΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕ.ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΦΤΕΙ. ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΣΑΝ ΣΟΥΠΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Με αφορμή την άναδρη επίθεση του καλοπληρωμένου μπράβου του ίντερνετ και λασπολόγου με το πρωτότυπο όνομα ΑΝΩΝΥΜΟΣ στον Σύντροφο ΜΕΔΕΟΝ, παραθέτουμε σχόλια αναγνωστών σήμερα στο βρώμικο και πουλημένο Σημιτικό σιτε του Λαμπράκη και Πρεντετέρη Press-gr.

Γράφουν ενδεικτικά οι σχολιαστές για το πουλημένο σιτε, με αφορμή τη συκοφαντία των ανθρώπων του Σημίτη, ότι ο Κοσκωτάς ήταν άνθρωπός του Γίωργου.

...Ποιος σας πιστεύει πια;

Δεν πειράζει Σημιτόσποροι, μπορείτε να ξαναπροσπαθήσετε.
Η μάλλον - μετά από πιο ώριμη σκέψη - φυσικά όχι, εμείς θα φροντίσουμε γι αυτό!



Ο Διαπορών"

Υπάρχουν ακόμα ελπίδες!

Αν κόψεις εγκαίρως τα ναρκωτικά και ακολουθήσεις την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή με τα σωστά ψυχοφάρμακα - που θα σου υποδείξει ένας καλός ψυχίατρος - ενδέχεται να υποχωρήσουν οι εμμονές σου, ίσως δε μάλιστα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να εξαλειφθούν εντελώς και να ξαναβρείς την χαμένη ψυχική σου υγεία!

οχι ρε bloopers πρωι πρωι Σημιτη. Θα ξερασω...
Μπουρλοτο ρεεεεε press. Ειστε τοσο βλακες που δεν καταλαβαινετε οτι με αυτα που λετε τον κανετε ακομα πιο συμπαθη τον Παπανδρεου; (εκτος αν αυτο θελετε τελικα)
Αντε καλημερες


ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!!!!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ!....


Λοιπόν βοιωτέ ανώνυμε όπως σε πληρώνουν τα λαμόγια του Σημίτη σε όλη την Ελλάδα για να ρίχνεις άναδρα και ανώνυμα φτηνή ΛΑΣΠΗ έτσι αντιμετωπίζει και η Πλειοψηφία των Ελληνών το βρώμικο σιτε press-gr.blogspot και τον βρώμικο πάλαι ποτέ Κοντό που εσύ λατρεύεις... Βρώμικά λεφτά έχετε κόμμα να δω πότε θα φτίαξετε Σημιτόσποροι. Εμείς σας προκαλούμε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΖΕΣΙΑ ΤΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΕΙΟΠΑΜΕ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ pasok viotias. ηρεμα και σας μαθαμε. Άλλοι σας ηξεραν νωρίτερα, αλλα τι να κάνπουμε. Αναγωνρίζουμε τα σφάλματά μας.ΣΥΝΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΟΧΙ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΓΚΕΣ.
ΑΥΡΙΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΟΥΔΤΕΡΟΤΗΤΑ.
ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΟΙ ΑΓΩΓΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΠΟΥΘ ΣΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΕΣ.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΓΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

PASOK VIOTIAS
Ποιοι είστε εσείς, εκπροσωπείτε το πασοκ βοιωτίας; Ποιο πασοκ; Αν ναι να στείλετε e-mail με τζίφρες και λογότυπο και σφραγίδες. γιατί με το ίδιο σκεπτικό εγώ λέω ψηφίστε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και υπογράφω ως Κ. Καραμανλής!!!! Δεν ντρέπεστε; Έτσι θα πάρετε τις εκλογές;

Ανώνυμος είπε...

Pasok viotias
Δεν μας ταπατε όλα στο ιδιο κομμάτι γραφουν και τα παρακατω επίσης ενδεικτικα:

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Μην μιλάτε έτσι για το παιδί! Θα το πει στην μαμά του!

Λούγκρες! Κόψτε τις ΓΑΠακίες και στηρίξτε τον Βενιζέλο! Μην υποβαθμίζεστε τόσο πολύ, στα επίπεδα του άθλιου φουκαρά!

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Σήμερα ο Γιώργος της Μargaret
Έτρεξε πίσω από το σκουπιδιάρικο φωνάζοντας: "άργησα για τα σκουπίδια;"
Ο οδηγός του είπε
"Όχι πήδα μέσα!".

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
αγαπητε Ζορο δημιουργημα του γιωργακη ηταν ο κοσκωτας οταν εν αγνοια του Ανδρεα διεταξε τον φιλο του τοτε Γιαννη Παπακωνσταντινου ( ναι αυτο το λαμογιο που ηταν διευθυντης στο Πασοκ και τον εχει ξαναμαψει στα μουλωχτα) να ξεπουλησει την τραπεζα κρητης στον Κοσκωτα και τοτε ετρεχε ο αντρεας να μαζεψει αρον αρον τις ανοησιες του ηλιθιου γιου του

Ανώνυμος είπε...

Πασόκε ή μάλλον Βαγιάκο τι φωνάζεις ρε? Και εσύ με το Γιωργάκη δεν είσαι? Είσαι ντιπ για ντιπ βαγίακος τελικά καλά τα έλεγε για εσένα ο Αγραφίωτης τελικά.

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε
υποβαθμίσατε το επίπεδο της σελίδας

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΛΑΟ...ΕΔΩ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΗΣ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ...