Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2007

Στη Λιβαδειά ο Μίχας για Γιώργο

Ηρθε χθες βράδυ στη Λιβαδειά και ομίλησε σε συγκέντρωση υποστηρικτών του Γεωργίου Παπανδρέου ο βοιωτικής καταγωγής νομάρχης Πειραιώς κ. Γιάννης Μίχας.

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας βρέθηκαν περισσότερα από 150 στελέχη του ΠΑΣΟΚ χωρίς να υπάρξει κάποια έκπληξη, δηλαδή κάποια προσέλευση- προσχώρηση της τελευταίας στιγμής.

Ο κ. Μίχας επανέλαβε όσα συνήθως λέγονται σε αυτές τις περιπτώσεις: προσπάθησε να ενισχύσει το ηθικό των παπανδρεϊκών στη Βοιωτία και να εκφοβίσει τους αντιπάλους βενιζελικούς (μιλώντας για διαγραφές). Σύμφωνα με ανεξάρτητους παρατηρητές η μάχη στον νομό μας θα είναι σκληρή καθώς μέχρι στιγμής φαίνεται ότι ενώ οι παπανδρεϊκοί εμφανίζονται ισχυρότατοι στα μεσαία κλιμάκια των στελεχών του κόμματος οι βενιζελικοί δίνουν καθημερινά σκληρό αγώνα στη βάση, με θετικά σε πολλές περιπτώσεις αποτελέσματα.


Εν τω μεταξύ στο κλειστό γυμναστήριο του Τάε Κβον Ντο, στο Φάληρο, αρχίζουν την Παρασκευή, οι εργασίες της τριήμερης Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ και φυσικά αναμενέται η αντιπαράθεση μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία του κινήματος αλλά και των υποστηρικτών τους να "χτυπήσει κόκκινο".

Απών από την Εθνική συνδιάσκεψη θα είναι και πάλι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο οποίος ανακοίνωσε την απόφασή του αυτή με επιστολή που απέστειλε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και είχε ως αποδέκτες τον πρόεδρο του Κινήματος και τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η είδηση δεν είναι η απουσία του Σημίτη αλλά το γεγονός ότι το πασοκ κρίνει ότι δεν είναι απαραίτητη η παρουσία των υποψηφίων βουλευτών στην Εθνική Συνδιάσκεψη και δεν τους κάλεσε. Ποιους αυτούς που είναι οι μόνοι σίγουροι που αγωνίστηκαν και ξόδεψαν τα χρήματά τους, ενώ αντίθετα μετέχουν οι κάθε είδους καρεκλάτοι παράγοντες.

βοιωτός είπε...

Εχει πολλά προβλήματα το ΠΑΣΟΚ. Η ιεράρχηση αναγκών και προσώπων είναι από τα πιο σημαντικά,ανώνυμε. Στις 12 υπάρχει πολλή δουλειά, και δεν είναι ότι ακόμη κι έτσι θα υπάρξουν θετικά για το ΠΑΣΟΚ αποτελέσματα.