Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007

Ναυταθλητική Θίσβη καλεί Κοβάνη

Επιστολή- αίτημα προς τον Δήμο Θίσβης και προσωπικά τον δήμαρχο κ. Κοβάνη απευθύνει το Κέντρο Ανάπτυξης Ελικώνα ζητώντας την παραχώρηση χώρου για τη λειτουργία ναυταθλητικού ομίλου. (ΣΣ. Τι ωραία ιδέα!!!).

ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΙΚΩΝΑ
Κέντρο για την Ανάπτυξη και την Ανάπλαση της Δυτικής και Νότιας Επαρχίας Θήβας ή «Κέντρο Ελικώνας», φορέας της Βοιωτίας με κεντρικό προσανατολισμό την ανάπτυξή της μέσα από τις φυσικές της δυνατότητες: τη Λαϊκή Παράδοση και το Φυσικό Περιβάλλον. Στο πλαίσιο διεύρυνσης των δραστηριοτήτων του και μετά από αίτημα πλέον των σαράντα μελών του, στην πλειοψηφία τους Θίσβιοι πολίτες, προχώρησε στην δημιουργία Ναυταθλητικού Ομίλου.

ΠΡΟΣ
ΔΗΜΟ ΘΙΣΒΗΣ
ΥΠΟΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ και ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
ΘΕΜΑ: Παραχώρηση χώρου για λειτουργία Ναυταθλητικού Ομίλου στον όρμο της Νούσας
Κύριε Δήμαρχε,
κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Στο πλαίσιο των λειτουργικών αναγκών του Ναυταθλητικού μας Ομίλου παρακαλούμε όπως μας παραχωρήσετε τον χώρο που βρίσκεται στον όρμο της Νούσας δίπλα από το ακρωτήριο του Αγγελή για να τον χρησιμοποιήσουμε για τις δραστηριότητες του Ομίλου μας.
Ο Όμιλός μας αποτελείται από μέλη της περιοχής του Δήμου Θίσβης και των όμορων Δήμων με σκοπό την διοργάνωση μαθημάτων, εκδηλώσεων, σεμιναρίων με άξονα τον ναυταθλητισμό (θαλάσσιο σκι, κωπηλασία, θαλάσσια ιστιοσανίδα, κατάδυση).

Ο συγκεκριμένος χώρος του όρμου της Νούσας είναι ο μόνος που πληροί όλες τις προδιαγραφές για την διεξαγωγή των ανωτέρω αθλημάτων διότι η φυσιογνωμία και το ανάγλυφο του όρμου δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για θαλάσσιες δραστηριότητες καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Με δεδομένο ότι πρωταρχικό σας μέλημα είναι η αειφόρος ανάπτυξη του Δήμου Θίσβης και της ευρύτερης περιοχής, παρακαλούμε όπως με τη συμβολή σας συνδράμετε ουσιαστικά στην υλοποίηση των στόχων μας. Με την ευαισθησία που σας διακρίνει για το θέμα παρακαλούμε όπως ανταποκριθείτε θετικά στο αίτημά μας.
Είμαστε στην διάθεσή σας για ό,τι θελήσετε.
Εμείς πάλι εδώ στη viotia είμαστε σίγουροι ότι ο δήμαρχος Θίσβης κ. Κοβάνης θα ικανοποιήσει το αίτημα του δραστήριου Κέντρου.
Το Κέντρο Ανάπτυξης Ελικώνα μας έστειλε και άλλο υλικό από τις δραστηριότητές του, που θα το δούμε τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: