Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Εορτάστηκε ο Αγιος Μάμας από τους Κρήτες Βοιωτίας










3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ola ta lamogia antalasoun plaketes kai mayro xrhma epidotoymeno.vre oust apo dw.

ALEX είπε...

Να εμφανιστείς και να μας το πεις επώνυμα και αν είσαι κουβαρντάς να μας χορηγήσεις εσύ για την γιορτή. Εμείς γινόμαστε ζητιάνοι στους φίλους μας τους επαγγελματίες για να κεράσουμε τον κόσμο που μας αγαπάει και όχι αυτούς που λες λαμόγια.Και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους τοπικούς φορείς που μας τιμούν με την παρουσία τους.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε.. μάλλον μπήκες και σχολίασες σε λάθος άρθρο, αλλιώς δεν εξηγείται η βλακώδης απάντησή σου. Γι αυτό πρέπει πρώτα να σού διευκρινήσω ότι δεν μπήκες σε ανάρτηση που έχει θέμα την παράνομη σύμβαση πολυεθνικής εταιρείας με κρατικούς φορείς..!!
Μπήκες σε ανάρτηση που αφορά εκδήλωση πολιτιστικού συλλόγου..!! Τί δουλειά έχουν τα 'λαμόγια' και το 'μαύρο χρήμα' ρε ελεεινέ τύπε;! Μια εκδήλωση πολιτιστικού συλλόγου είναι, η οποία γίνεται με τον προσωπικό αγώνα μιας χούφτας ανθρώπων, οι οποίοι ζητούν τη στήριξη του δήμου,
για να σταθεί όρθιος ο σύλλογος. Εδώ βρήκες να μιλήσεις για λαμογιές;! Κλασσικός Έλληνας "μάγκας", που παριστάνει τον ξύπνιο πίσω απ το πληκτρολόγιό του.. Κρύψε την ανασφάλειά σου πίσω απ την ανωνυμία σου και την επόμενη φορά έλα με μια πιο έξυπνη ατάκα Δημήτρης Μ.