Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Εγγραφές μελών στον σύλλογο Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς

Από τον Σύλλογο Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές νέων μελών γίνονται  με έγγραφη αίτηση του ενδιαφερομένου και απόφαση της Γενικής Συνέλευσης προτάσει του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ολόκληρο το άρθρο του κατασταστικού έχει ως εξής.

α) Τακτικό μέλος γίνεται οιοσδήποτε κατοικεί ή έχει τα πολιτικά του δικαιώματα εντός της έδρας του συλλόγου ή έχει σχέση συγγενική με την έδρα του συλλόγου, αποδεχόμενος τους σκοπούς του και μετέχων στη δραστηριότητά του, έχων συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας του. Η ιδιότητα του μέλους αποκτάται με απόφαση της Γ.Σ., προτάσει του Δ.Σ., κατόπιν  εγγράφου αιτήσεως  του ενδιαφερομένου.
Μέχρι στιγμής έχουν υποβάλει αίτηση εγγραφής οι εξής:
1. Βασίλειος Τόγιας, βουλευτής Βοιωτίας
2. Γεώργιος Ανέστης, ψυκτικός, πρόεδρος ΕΕΕΔ Λιβαδειάς
3. Ιωάννης Αποστόλου, δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λεβαδέων
4. Γεώργιος Θεοχάρης, λογοτέχνης
5. Κωνσταντίνος  Παπαγεωργίου, δημοτικός υπάλληλος
6. Γρηγόρης Πέτρου, ιδιοκτήτης cafe
7. Οθων Χαχάμης, εκπαιδευτικός
9. Φωτεινή Χανδρά, δικηγόρος
10. Πάνος Ψυχογιός, αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς

Οσοι πιστοί, λοιπόν προσέλθετε. Για λεπτομερείς πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε
στον πρόεδρο του Συλλόγου  Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς Δημήτρη Λάμπρου (κιν. 6944 73 44 90) και τον αντιπρόεδρο Γιώργο Μπενέτο (κιν. 6932 43 97 12).
Δείτε εδώ τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου  Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς
http://viotia.blogspot.com/2011/02/blog-post_9198.html
κι εδώ το Διοικητικό του Συμβούλιο
http://viotia.blogspot.com/2011/07/blog-post_1436.html

Αυτά είχα να πω και ότι το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς πρέπει αμέσως να επαναλειτουργήσει.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ βοιωτέ
Λέτε ότι Τακτικό μέλος γίνεται οιοσδήποτε κατοικεί ή έχει τα πολιτικά του δικαιώματα εντός της έδρας του συλλόγου ή έχει σχέση συγγενική με την έδρα του συλλόγου.
Παρακαλώ εάν κατοικώ σε όμορο δήμο από την έδρα του συλλόγου πχ Ορχομενός δεν έχω το δικαίωμα να γίνω τακτικό μέλος;

βοιωτός είπε...

Μπορείτε να γραφτείτε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΞΕΝΙΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ . ΤΟ ΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΤΟΥ ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΠΡΟΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ . ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΝΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ . ΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ . ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑΜΩΝΕΣ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ BLOK ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ .

Ροζαλία είπε...

..παντος, λοιπον, ες Τροφωνίου μεμαντευται...

Ανώνυμος είπε...

ου παντός πλειν ες Κόρινθον (επίσης)

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ με τον ανώνυμο 4.32 είναι σημείο αναφοράς εντός και εκτός νομού και η πρωτοβουλία και ο αγώνας που ξεκίνησε το μπλογκ εδώ και χρόνια είναι αξιέπαινα
είμαστε μαζί σας και θα γραφτούμε μέλη

Ανώνυμος είπε...

Ton Togia ton eixa xegrammeno alla me auti tin kinisi diasothike . kalio arga para pote na asxolithei me ta provlimata tis polis. Apo allous den perimenoume tipota.to exoun apodeixei...

Ανώνυμος είπε...

OSA DE FTANEI H ALEPOY...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ???ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ? ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΘΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ??ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΞΕΝΙΑ ?ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΞΕΝΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ . ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ . ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΕΣΘΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΞΕΝΙΑ !!!. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΘΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΛΟΓΟΥΣ . ΒΡΕ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙΤΕ !!!ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ !!!!ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΧΘΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

nai alla einai filoi tou eautou tous kai ton filon tous!