Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας: Νίκη των «γαλάζιων» δημάρχων Κοτρωνιά-Ζεμπίλη


Με τη νίκη της Αδέσμευτης Αυτοδιοικητικής Κίνησης (ΝΔ) και των δημάρχων Λαμιέων Γιώργου Κοτρωνιά και Χαλκίδας Θανάση Ζεμπίλη έναντι του Αυτοδιοικητικού Κινήματος (ΠΑΣΟΚ) και του δημάρχου Λεβαδέων Νίκου Παπαγγελή ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι οι εκλογές για το διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας (ΠΕΔΣΤΕ).
Με εγγεγραμμένους 125 και ψηφίσαντες 120, έλαβαν:
Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητικής Κίνηση 58 ψήφους, Αυτοδιοικητικό Κίνημα 46 ψήφους, Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση (Ανεξάρτητος - επικεφαλής δήμαρχος Αλιάρτου Γιώργος Ντασιώτης) 8 ψήφους, μεμονωμένος υποφήφιος-δήμαρχος Κύμης Δημήτρης Θωμάς 6 ψήφους, μεμονωμένος υποψήφιος Κώστας Μπασδέκης (ΚΚΕ) 2.
Να σημειωθεί ότι από τους εκλέκτορες που δεν ψήφισαν ήταν και ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος έχει καταγγείλει τη διαδικασία και το «σύστημα» που δε δίνει τη δυνατότητα σε μικρότερες αυτοδιοικητικές δυνάμεις να εκφραστούν μέσα από το όργανο της ΠΕΔ.
www.aftodioikisi.gr

Αυτά είχα να πω και ότι το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς πρέπει αμέσως να επαναλειτουργήσει.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας ελπίσουμε, ότι δεν θα στεναχωρηθούν μερικοί Νεοδημοκράτες!

Ανώνυμος είπε...

Και ποια είναι η σημασια της νικης των ΝΔ και της ήττας αυτών του ΠΑΣΟΚ. Δίνει κανείς σημασίας? Ή μηπως δεν έχουν αντιληφθεί ότι μάλλον τους απαξιώνουμε?

Ανώνυμος είπε...

Όσα δεν φτάνει η αλεπού....και βέβαια ήταν μεγάλη η ηττα του πασοκ και του εκλεκτού τους Παπαγγελή!!!!Έχασε το όνειρο να γίνει και "Παλαιολόγος" και διάδοχος του Τόγια!!!!!
ΔΕν του άρεσε να είναι πρώτος στο χωριό!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά κοιτάτε μόνο; Δεν ακούτε που η εφεδρεία λέει θα αρχίσει από τους ΟΤΑ; Για να δούμε...τι θα δούμε!

Ανώνυμος είπε...

Ήταν που τον είχαν σίγουρο τον Παπαγγελή!!!
Η νίκη ήταν δική του!!!

Ανώνυμος είπε...

βέβαια , πως αλλιώς , δεν υπα΄ρχει αμφιβολία ότι απο εδώ και πέρα όλο νίκες θα μετράνε παντού και σε όλους τους κλάδους οι υποστηρικτές του Μνημονίου