Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Εκλογές ζητεί ο Καράμπελας

Τα νέα σκληρά μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος αντί του Γιώργου Παπανδρέου - που κρύβεται από το λαό, οδηγούν τους πολίτες και τη χώρα στη «χρεοκοπία».

Η «ανίκανη» κυβέρνηση των δύο Πρωθυπουργών (Παπανδρέου - Βενιζέλου) δεν μπορεί να υλοποιήσει τα συμφωνημένα με αποτέλεσμα κάθε λίγο να επιβάλει επαχθή μέτρα που διαλύουν τον κοινωνικό ιστό της Ελληνικής κοινωνίας.


Ο Γιώργος Παπανδρέου έχασε τη λαϊκή νομιμοποίηση, εξάντλησε το πολιτικό του κεφάλαιο με τον χειρότερο τρόπο και η παραμονή του στην εξουσία είναι πλέον επικίνδυνη για τη χώρα.
Εκλογές εδώ και τώρα.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

21-09-2011 14:56:45
161
Μια ανάλυση που δημιουργεί πολλά ερωτήματα και δεν αποκλείει πρώτο ελληνικό στρατιωτικό πλήγμα στην Τουρκία σε περίπτωση που η Τουρκία επιμείνει να στείλει σκάφη της στην ελληνική υφαλοκρηπίδα ή ενοχλήσει την γεώτρηση της Κύπρου, δημοσιεύει το κέντρο στρατηγικών μελετών STRATFOR - http://www.stratfor.com/regions - (με τεράστια επιρροή στην Ουάσιγκτον και το Πεντάγωνο), το οποίο στελεχώνεται από πρώην στελέχη της CIA, του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ κλπ.

Στην ανάλυση αναφέρεται ότι «Μπορεί η Ελλάδα να είναι απασχολημένη με την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης αν όμως η Τουρκία επιμείνει και στείλει πολεμικά πλοία να συνοδεύσουν ερευνητικά σκάφη για τη διενέργεια δικών της ερευνών σε «αμφισβητούμενα» (disputed) ύδατα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα ή την κυπριακή ΑΟΖ, τότε η ελληνική κυβέρνηση ίσως μπει στον πειρασμό να επιχειρήσει τη συσπείρωση του λαού της, οπότε μια σύγκρουση με την Τουρκία δεν προβάλει και ως μια τόσο κακή ιδέα»!

Αν το έλεγε οποιοσδήποτε άλλος θα ακουγόταν τουλάχιστον εκτός τόπου και χρόνου για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην ελληνική πολιτική σκηνή, αλλά το STRATFO δεν είναι τυχαίος φορέας στρατηγικών αναλύσεων. Είναι γεγονός ότι σε όλες τις Πτέρυγες Μάχης της Π.Α. επικρατεί εδώ και είκοσι ημέρες επιχειρησιακός οργασμός (το STRATFOR, έχει εκφράσει στο παρελθόν το … δέος του για τις δυνατότητες της Π.Α.), αλλά μπορεί κανείς να φανταστεί τη νυν πολιτική ηγεσία να διατάσσει κάτι τέτοιο;

Πάντως στην ίδια ανάλυση σημειώνετια ότι Τουρκία το έχει παρακάνει και χρησιμοποιεί «σκληρή ρητορική η οποία όμως στερείται ουσίας: Εναντίον του Ισραήλ, με θετικά γι’ αυτήν αποτελέσματα σε επίπεδο δημόσιας εικόνας και επικοινωνιακής διείσδυσης στον αραβικό κόσμο, με σημαντικές όμως απώλειες στον τομέα της αξιοπιστίας, αφού όπως αναφέρεται στην ανάλυση, δεν φαίνονται οι Τούρκοι να είναι διατεθειμένοι να υλοποιήσουν τις απειλές τους για την αποστολή πολεμικών πλοίων που θα συνοδεύσουν έναν νέο «στόλο ελευθερίας» για τη Γάζα. Κάτι που έχει σημειώσει ήδη το defencenet.gr.

«Όντως οι ΗΠΑ είχαν μείνει εξαιρετικά σιωπηλές (extremely quiet) αν κυβερνητικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ έστειλαν ειδικά προς την Τουρκία αρνητικά μηνύματα». Με αυτό το σκεπτικό το STRATFOR προβλέπει ένταση στις σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας το προσεχές διάστημα.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΑΣΟΣ είπε...

ΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές μεχρι να εκλεγεί ο "Γιαννάκης"

Ανώνυμος είπε...

Ποιος διαμαρτύρεται; ο Καράμπελας;
Μάλιστα! Μάλιστα!

Ανώνυμος είπε...

καραμπελας???ποιος είναι ο εν λόγω κος???είναι εργαζόμενος κάπου???είναι εκλεγμένος κάπου???

Ανώνυμος είπε...

βαλτε γυαλακια να βλεπετε αποστασεις.Ο μονος που βγαινει και μιλαει.οι υπολοιποι στα λαγουμια

Ανώνυμος είπε...

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Βοιωτία θα έχει νέα πρόσωπα. Με ήθος,γνώσεις και ικανότητες. Η ΝΔ τους έχει ανάγκη. Οι πολίτες τους θέλουν.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω απολυτα με τον 5:59.αν ειναι δυνατον να ασχολουμαστε ακομη με ανεπαγγελτους σκερβελεδες!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οχι και ανεπαγγελτος. Πολιτευτής ήτοι πολιτικός σε εργασιακη εφεδρεία.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καράμπελα
Μία απορία. Εάν κάνουμε εκλογές τώρα δεν θα μαζευτούν τα χρήματα.
Εάν δεν μαζέψουμε τα χρήματα δεν θα πάρουμε το δάνειο.
Εαν δεν πάρουμε το δάνειο με τι λεφτά θα κάνουμε εκλογές.