Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ερχεται στη viotia...Η viotia κοντά στον πολίτη

Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινά -κατ' αρχάς στη Λιβαδειά και μετά στην υπόλοιπη Βοιωτία- το δημοσιογραφικό οδοιπορικό της viotia προκειμένου να βρεθεί κοντά στους πολίτες που δυστυχούν, που πάσχουν, που αγωνιούν, που νιώθουν τη ζωή τους να πετιέται στα σκουπίδια.
Το καυτό ρεπορτάζ για τον απλό άνθρωπο στην Ελλάδα του 2011, τον εργαζόμενο ή τον άνεργο, που πλήττεται από την οικονομική κρίση και που δεν έχει απολύτως καμία διέξοδο θα αναδείξει στην αληθινή της διάσταση τη φτώχεια που υπάρχει στις γειτονιές και στις πολυκατοικίες...
Επιπρόσθετα θα κατονομάσει  και τους υπευθύνους, τους διευθύνοντες, τους διοικούντες που επί 30 χρόνια -κι ακόμα και τώρα- σπαταλούν τις ελπίδες και σκοτώνουν τα όνειρα εκατομμυρίων Ελλήνων.
Πολλοί θα εκπλαγούν με την έκταση της ανέχειας και της απελπισίας. Και μερικοί θα κρυφτούν...

Οσοι  θέλετε να συμμετάσχετε στο ρεπορτάζ της viotia, όσοι έχετε μια ιστορία φτώχειας και δυστυχίας να αφηγηθείτε, όσοι θέλετε να κάντε γνωστό το πρόβλημά σας αποστείλετε e-mail boeotia[papaki]otenetdotgr. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι ζουν πλέον τεράστια δράματα και οι διοικούντες, κρατούντες κλπ. και υπεύθυνοι όπως σωστά γράφεις και ξέρουμε όλοι, δεν φτάνει που μας έφτασαν εδώ με τα 30 χρόνων πεπραγμένα τους μας στέλονουν και τον...λογαρισμό! γιατί είμαστε λέει συνυπέυθυνοι..Όχι δα, δεν διοικούσαμε, δεν δανειζόμασταν αβέρτα, δεν διορίζαμε δεν διαλύσαμε τα πάντα εμείς οι πολίτες...αλλού το παραμύθι αυτό. Αρκετά και ως εδώ .