Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Κληρώνουν γουρούνι για τις φωτοτυπίες των σχολικών βιβλίων

Με λαχειοφόρο αγορά και με έπαθλο ένα... γουρούνι, προσφορά από τοπικό κρεοπωλείο, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το αυξημένο κόστος για τις φωτοτυπίες των παιδιών τους οι γονείς του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας, στο Ηράκλειο Κρήτης.
Στον αγιασμό της Δευτέρας, ο διευθυντής του σχολείου έκανε έκκληση στους γονείς να συνδράμουν όπως μπορούν, καθώς φέτος τα έξοδα θα είναι αυξημένα, ενώ αντιθέτως τα χρήματα της Σχολικής Επιτροπής είναι ελάχιστα.
Ιδιαίτερα μετά την καθυστέρηση της εκτύπωσης των σχολικών βιβλίων, τα έξοδα πρόκειται να εκτιναχθούν, καθώς στο σχολείο θα γίνει η εκτύπωση των φωτοτυπιών για τα παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού, αφού η πρώτη μέρα των μαθημάτων βρήκε όλα τα σχολεία του Νομού Ηρακλείου με λιγότερα από τα μισά βιβλία.
Στην έκκληση του διευθυντή ανταποκρίθηκε άμεσα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, διοργανώνοντας λαχειοφόρο αγορά, προκειμένου μέσω των λαχνών να συγκεντρωθούν χρήματα για την κάλυψη των εξόδων του σχολείου. Μεταξύ των δώρων της λαχειοφόρου βρίσκεται και ένα ολόκληρο γουρούνι, το οποίο προσέφερε ο ιδιοκτήτης τοπικού κρεοπωλείου, που επίσης έχει παιδιά στο συγκεκριμένο σχολείο.
Πηγή:flashnews
Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος 
Αυτά είχα να πω και ότι το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς πρέπει αμέσως να επαναλειτουργήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: