Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Η Τροχαία στη Στρατηγού Ιωάννου

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η προσπάθεια της Τροχαίας Βοιωτίας για την αποκατάσταση της ευταξίας στην Λιβαδειά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πόλης. Το θέμα με την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην οδό Στρατηγού Ιωάννου συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής όπου με μελανά χρώματα περιγράφηκε από πολλούς δημοτικούς συμβούλους η ουσιαστική απαγόρευση, ο εν τοις πράγμασι αποκλεισμός ολόκληρων κοινωνικών ομάδων -όπως μητέρων με το καροτσάκι ή ατόμων με ειδικές ανάγκες- επειδή συμπολίτες καταπατούν δημοτικούς χώρους ή σταθμεύουν όπου θεωρούν ότι εξυπηρετεί το προσωπικό τους συμφέρον.
Από την οδό Στρατηγού Ιωάννου είναι και οι φωτόγραφίες της viotia που δείχνουν τα όργανα της Τροχαίας Λιβαδειάς επί το δύσκολο αλλά απαραίτητο έργο. Η διεύθυνση της Τροχαίας Λιβαδειάς φαίνεται ότι δεν εξαντλείται σε επικοινωνιακά τρικ αλλά επιμένει στα όσα έχουν δημόσια κατατεθεί στη viotia και όπως ειπώθηκε στο Δ.Σ. της Λιβαδειάς υπάρχει μια εμφανής βελτίωση στην πόλης. Αλλά θεωρώ ότι χρειάζεται η συμπαράσταση όλων για να ανταποκριθεί στο βαρύ καθήκον, καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε τα συμφέροντα που θίγονται είναι πολλά και... ισχυρά.

Η viotia, ασφαλώς, θα είναι στο πλευρό της Τροχαίας...

Δείτε το διάλογο για την κατάσταση στη Λιβαδειά.

Εύγε
Απάντηση Τροχαίας για τη σήμανση στη Δωδεκανήσου

Νέα απάντηση της Τροχαίας για τα προβλήματα της Λιβαδειάς

Καταγγελία για τη Στρατηγού Ιωάννου

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στην Αστυνομια για μια ακόμη φορα αλλά λιγο πιο πανω εχω εντοπισει τα εξης :

1. Αυτοκινητο μαρκας opel που παρκαρει πανω στο δρομο και ολο τα διερχόμενα αυτοκίνητα υποχρεούνται να φρεναρουν και να προσπαθουν να περασουν στο χιλιοστο!
2.Εστιατόριο που εχει βγαλει προκλητικά τα τραπεζακια του πανω στο πεζοδρόμιο αναγκάζοντας τους διερχομενους να περπατουν στο δρομο με ιδιαιτερα μεγαλη επικινδυνότητα.

ΥΓ
Εκτός της Στρατηγου Ιωάννου εντοπίζετε αυθαιρετη εναπόθεση τραπεζοκαθισματων και στη πλατεια με αποτέλεσμα αν συνεχισει λιγο ακόμη για να περάσεις τον πεζόδρομο να διέρχεσαι υποχρεωτικά απο την καφετερια.


Η Τροχαια εχει κανει πολλά αλλά θα πρέπει να συνεχισει μηπως και βελτιώσουμε την εικόνα της πόλης μας.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην τροχαία
να συνεχίσουν ακάθεκτοι το έργο τους γιατί το δημόσιο συμφέρον είναι πάνω από το προσωπικό και τα οποιαδήποτε συμφέροντα
Και στον ανώνυμο 12.55 θέλω να πω ότι δεν είναι φαινομενικό και μόνο για την εικόνα της πόλης αλλά είναι πραγματικό το πρόβλημα.
Δεν είμαστε πολίτες β κατηγορίας και πληρώνουμε για να περπατάμε τουλάχιστον στην πόλη χωρίς εμπόδια και φυσικά όχι μέσα από τις καφετέριες! Αδιανόητο και δεν πάει άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Για δείτε κι αυτό από τον φίλο μου!!!
http://fotografia-nikolaos.blogspot.com/2009/12/blog-post_04.html
Να δείτε και την ημερομηνία.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΥΠΟΔΕΙΞΗ.ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ. ΟΔΟΣ Δ. ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ( ΑΘΗΝΩΝ) ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ Ν ΑΚΟΥΣΕΙΣ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΑΡΑΓΕ?

Ανώνυμος είπε...

Η κατάσταση είναι πραγματικά τραγική παντού. Τόσο με την παράνομη στάθμευση όσο και με τα όρια ταχύτητας.
Αναφέρω δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα.
1ον. Στην οδό Καραγιανοπούλου και συγκεκριμένα στο ύψος του σούπερ μάρκετ ΦΑΡΜΑ, όπου ο δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης, είναι μόνιμα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, και φυσικά η διέλευση από το σημείο είναι εξαιρετικά δύσκολη.
2ον. Στην περιοχή του Συνοικισμού και συγκεκριμένα γύρω από την μία από τις λίγες παιδικές χαρές που υπάρχουν στην πόλη.
Καθημερινά πολλά παιδιά της περιοχής, και όχι μόνο, περνούν τα απογεύματά τους στην παιδική χαρά και στον γύρω χόρο με τα ποδήλατά τους. Η ταχύτητες που αναπτύσονται από τα Ι.Χ. και τα μηχανάκια, πολλές φορές είναι υπερβολικές.
Μήπως η τροχαία Λιβαδειάς θα έπρεπε να κοιτάξει και αυτό το θέμα;
Μήπως θα έπρεπε να προστατέψει και τους μικρούς πολίτες αυτής της πόλης, που προσπαθούν δειλά να κάνουν τα πρώτα βήματα ανεξαρτησίας.
Παρακαλώ να το κοιτάξετε.
Ένας ανήσυχος γονιός.

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζουμε να βάλει τάξη ο Βερναδάκης γιατί έχει αποδείξει μέχρι τώρα ότι δεν αστειεύεται όταν είναι για το καλό του συνόλου!
Για τα όρια ταχύτητας που σωστά έθεσαν οι παραπάνω συμπολίτες είναι ένα μεγάλο θέμα ,ειδικά όπου παίζουν παιδιά και οι οδηγοί δείχνουν απίστευτη επιπολαιότητα μην πω γαϊδουριά...Δηλαδή θα πρέπει να γίνει το κακό για να τηρήσουμε τα αυτονόητα; Συνεχείς έλεγχοι παντού και πρόστιμα αδιακρίτως αφού δεν υπάρχει υπευθυνότητα και σεβασμός στους πεζούς.

Ανώνυμος είπε...

κυριε Βερναδακη, επιτελους απομακρυνεται τα αυθαιρετα τραπεζοκαθισματα στην πλατεια. Ειστε ο μοναδικος που εχει τη τολμη! Η δημοτικη αστυνομια σφυριζει αδιαφορα. Σε λιγο θα πληρωνουμε διοδια για τη διελευση μας!