Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Η επίθεση Δημακοπούλου στον Καράμπελα

Αγνωστες παραμένουν οι σκοπιμότητες της επίθεσης που εξαπέλυσε η Νίκη Δημακοπούλου εναντίον του Γιάννη Καράμπελα στο περιθώριο του αγιασμού που τελέστηκε την Παρασκευή στο Δημαρχείο Λιβαδειάς.
Η νέα επικεφαλής της παράταξης που υποστηρίχθηκε από τη Νέα Δημοκρατία χαρακτήρισε ως "κανένα" τον πολιτευτή του ιδίου κόμματος, με αφορμή την παρέμβαση του Καράμπελα για το νέο ΓΠΣ της Λιβαδειάς. Η κ. Δημακοπούλου ανέφερε ότι το ΓΠΣ ξεκίνησε επί θητείας Ρούσσαρη το 2005 και πως για 6 χρόνια "ο Καραμπέλας δεν είχε πει τίποτα, δεν έχει κάνει ούτε μια πρόταση αλλά τώρα καλεί τους Λιβαδείτες σε δήθεν εξέγερση". Η viotia επικοινώνησε με τον κ. Γιάννη Καράμπελα, ο οποίος δήλωσε ότι δεν απαντά σε προσωπικές επιθέσεις και μάλιστα της κ. Δημακοπούλου.
Επί της ουσίας σε αυτό το σημαντικό θέμα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς Δημήτριος Καλλιαντάσης παρεμβαίνοντας παραδέχθηκε πως υπήρξαν αβλεψίες που όμως μπορεί να διορθωθούν. Ο ίδιος ο Καράμπελας υποστηρίζει ότι "εάν ο κ. Στασινός, υπεύθυνος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, δεν είχε ξαφνικό και σημαντικό πρόβλημα υγείας το νέο ΓΠΣ θα είχε υπογραφεί και οι επίμαχες γαίες θα παρέμεναν υψηλής παραγωγικότητας με συνέπεια κανέις Λιβαδείτης να μην μπορεί να οικοδομήσει ούτε καλύβα". Από την άλλη πλευρά πηγές από το Δημαρχείο αλλά και από την παράταξη της κ. Γιώτας Πούλου ισχυρίζονται ότι το λάθος είχε ανακαλυφθεί 10 ημέρες πριν τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας Καράμπελα και είχαν αρχίσει οι σχετικές ενέργειες για την θεραπεία του.
Τέλος τα βαθύτερα αίτια της επίθεσης της Δημακοπούλου εναντίον του Καράμπελα πιθανότατα πρέπει να αναζητηθούν στις κινήσεις για καταρτισμό ενιαίου ψηφοδελτίου από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας για τις τοπικές εκλογές, ψηφοδελτίου που φαίνεται ότι δεν περιλαμβάνει την κ. Δημακοπούλου.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κάτι τέτοιοι δεν έχουν ακόμα καταλάβει πόσο τους βαρεθήκαμε;
στη σύνταξη και γρήγορα

Ανώνυμος είπε...

κάποιοι/ κάποιες έχουν χωτάφια που μπαίνουν στο σχέδιο πόλεως....

Ανώνυμος είπε...

Πατριωτη ονοματα.Ποιους βαρεθηκαμε και ποιους προτεινουμε.Αλλιως οχι σχολια γιατι θα μας πουν τζαμπα μαγκες.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.......ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΝΤΕ ΚΡΥΨΟΥ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙΣ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ....ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Θα ηθελα να ρωτησω την κυρια να μου πει ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩΝΤΑΙ ΣΕ ΟΡΟΦΟΥΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ......η αν ξερει καποιος να μας το πει.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΕΛΕΟΣ ΑΜΑΝ ΠΙΑ

Ανώνυμος είπε...

NA MAS PEI EPISHS AN EPITREPETAI EMEIS POU DEN EIMASTE APO TH LIVADEIA NA SYMETEXOUME STA KOINA,
KATHOS EPISHS KAI AN PREPEI NA EPANAFEROUME THN OLIGARXEIA KAI THN BASILEIA GIA NA MHN MPEI XENO AIMA STHN "GALAZOAIMATH" DHMARXEIA....

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα γιατί αντί να δουν τα δικά τους χάλια και των οικογενειών τους, κάθονται και παριστάνουν τους δήθεν κάποιους, χλευάζοντας μας τόσα χρόνια. Ας μας απαντήσει η κυρία Δημακοπούλου, πως ο άντρας της απο ναυτικός έγινε διευθυντης σε μια βραδυά στην ΛΑΡΚΟ, η οποία παρεπιμπτώντος βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού εξαιτίας των παχυλων μισθών που δίνονταν εκείνη την εποχή. Αλλά η αλαζονεία όλων σας για προβολή, δόξα, και πλούτο μας έφεραν εδώ που μας έφεραν. Επίσης ο κ. Καράμπελας θα ήθελα να μας φέρει το βιογραφικό του, έτσι απο περιέργεια να δούμε αν έχει δουλέψει ποτέ πουθένα, έστω πρακτική βρε αδερφέ. Να δούμε είναι όλοι αυτοί ικανοί να λύσουν τα προβλήματα του κόσμου???
Σας βαρεθήκαμε όλους!!!! Τις ιδεολογίες σας τα κόμματα σας και προπάντων τις πράξεις σας.

Ανώνυμος είπε...

Σωστοί!!!Να πάνε σπίτια τους αρκετά διαφέντεψαν για την πάρτη τους και μόνο!!!

Ανώνυμος είπε...

Όχι και να... δουλέψει ο Καράμπελας...χαχα , αλλά χωρίς ένα ένσημο να γίνει βουλευτής να παίρνει αποφάσεις για την Ελλάδα!
Για την Δημακοπούλου τι να πω τα σχόλια περιττεύουν... όλοι τα ξέρουν και κάνουν το κορόιδο!
Με αυτούς και τέτοιους δεν παμε πουθενά, νισάφι πια τι άλλο θέλουν για να καταλάβουν ότι ως εδώ ήταν; Άντε μην ο ανοίξω και δεν θα χουν πόρτα να κρυφτούν!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Lamogia tis dexias...

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι δυνατόν. Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η Νίκη κομματικός, Δημοτικός, Πολιτικός παράγοντας!!! Σε ποια άλλη κοινωνία θα μπορούσε να συμβεί αυτό? Σε ποια άλλη πόλη θα μπορούσε να συμβεί αυτό? Κάποιος να την μαζέψει. Έλεος πια. Δεν το καταλαβαίνεται κύριοι ότι ενοχλεί? Δεν καταλαβαίνεται ότι ενοχλεί ο Βρεφονηπιακός σταθμός? Δεν καταλαβαίνεται ότι ενοχλεί ο μισθός του συζύγου στην ΛΑΡΚΟ. Δεν καταλαβαίνεται ότι ενοχλεί η παρουσία της στην πολιτική και στα Δημοτικά. Τέλος πάντων αξιοποιήστε την στο κόμμα και μην την εμφανίζεται στην Κοινωνία. Εμείς δεν σας φταίξαμε σε κάτι

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να ντρεπόμαστε μόνο και μόνο που ασχολούμαστε με την κυρία.

Ανώνυμος είπε...

anonime tou 1.39
prepi na siblirosis: ...den ftanete ta lamogia tou PASOK...

Ανώνυμος είπε...

apo lamogia allo tipota...diakomatika file....

Ανώνυμος είπε...

ΉΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.....ΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΜΙΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ......ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ.????ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΗΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΕΙ....ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΟΥ ΒΡΕΕΕΕΕ..

Ανώνυμος είπε...

me xara vlepo oti toys krazete. o karampeeeeelas tora xypnhse kai 8elei na prostatepsei toys livadites. kala h dhmakopoyloy exei to akatalogisto o orismos ths katinias o paidikos sta8mos einai ontos mia ntorph.
bebaia 8a h8ela na apanthsoyn an perimenan toso kraximo
mayro sta lamogia

ΝΔ είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΎΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ
ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Στα τσακίδια και οι δύο
την πάρτη τους και τίποτα άλλο
Τους καταλάβαμε

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι κι αν είναι ο Καράμπελας έκανε μια σωστή επισήμανση. Όσο για τη Νίκη, μόνο αυτή φταίει? Αυτοί που πήραν απόφαση να το νοικιάσουν, όχι????

Ανώνυμος είπε...

είναι πολλά τα λεφτά Άρη