Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Οι υποψήφιοι... υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εσωκομματικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ που θα καταλήξουν στην ανάδειξη των επίσημων υποψηφιοτήτων του κόμματος για τις τοπικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010. Εντονες από χθες είναι οι εκτιμήσεις και οι εξ αυτών απορρέουσες φήμες ότι στις περιφέρειες και σε μεγάλους δήμους η επιλογή του υποψηφίου που θα λάβει το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ δυνατόν να είναι εκτός της λίστας των κατατεθειμένων υποψηφιοτήτων, γεγονός που αν επιβεβαιωθεί μεταβάλλει τις ίδιες τις προοπτικές της διαδικασίας.
Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας οι υποψήφιοι... υποψήφιοι που κατέθεσαν οι ίδιοι αίτηση είναι αλφαβητικά οι: Αλεξίου, Καρβέλας, Κοντομάρης, Μπουραντάς, Περγαντάς. Επίσης για τους Παπαγεωργίου, Κατερίνα Περλεπέ και Πιπεργιά κατατέθηκαν υποψηφιότητες από πολιτικούς τους φίλους, τους πρότειναν άλλοι δηλαδή, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία.
Στα δημοτικά της Βοιωτίας από πλευρά κατατεθειμένων υποψηφιοτήτων έχουμε.
Δήμος Λεβαδέων: Οι Ζιώγας, Θεοδωρόπουλος, Λαζάρου, Νταλιάνης, Παλαμίδας, Παπαγγελής, Τσιφής. Πολιτικοί φίλοι πρότειναν τη Γιώτα Πούλου.
Δήμος Θηβαίων: Κατσέλης, Θεοδώρα Κόλλια, Κρουσταλλάκης, Τρικαλίτης, Χαλβατζής, Χρήστου, Ψυχογιός. Πολιτικοί τους φίλοι πρότειναν τους Δημήτρη Αγγέλου και Νίκο Σβίγγο, νυν δήμαρχο Θηβαίων.
Δήμος Ορχομενού: Υποψηφιότητα κατέθεσε ο Κώστας Ξηρογιάννης.
Δήμος Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας: Αυτοπροτάθηκαν οι Μίχος, Πάστρας, Σαμουήλ, Σφουντούρης, Φιλίππου. Πολιτικοί φίλοι πρότειναν τους Ευαγγελία Γρανιτσιώτη, Νικόλαο Δημάκα, Κοκοβό, Παπαναγιώτου, Σιδέρη, Σωτηρίου.
Δήμος Αλιάρτου: Κατέθεσαν οι ίδιοι αυποψηφιότητα και είναι οι: Αποστόλου, Βίτσης, Καρανάσος, Κατσαρός, Κουρούνης.
Θα συνεχίσουμε...

14 σχόλια:

ταπεινός ψηφοφόρος είπε...

Δεν ξέρω αν έχει ικανότητες αλλά ο πιο άφθαρτος για μένα είναι ο Νταλιάνης. Οι άλλοι είναι τόσα χρόνια στην αυτοδιοίκηση και υπηρέτησαν πιστά ένα χρεωκοπημένο σύστημα χωρίς ποτέ να βγουν να καταγγείλουν το παραμικρό.Άρα τους άρεσε , άρα τους βόλευε, άρα δεν ήθελαν να αλλάξουν τίποτα αρκεί που είχαν μια καρέκλα και μερικές άλλες παραδίπλα για τους δικούς τους.

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε παιδια.. οι προτεινομενοι από ''φιλους'' στο ΔΙΣΤΟΜΟ δεν ειχαν το θαρρος να καταθεσουν αιτηση μονοι τους??
αλήθεια εχουν καταθεσει αιτηση και για αλλο αξιωμα καποιοι από αυτους?? δηλαδη δίπορτο κανονικό..

τι παλαιοκοματικο κολπάκι είναι αυτό??
εγω στην θεση των ΑΥΤΟΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ θα αποχωρουσα απο την διαδικασια..
ετσι δεν τους δεσμευει τίποτα..

τον μονο που θα εξαιρεσω ειναι τον ΣΙΔΕΡΗ που οντως δεν θελει την υποψηφιοτητα και πιεζεται.

Ανώνυμος είπε...

ρε συ ΚΟΚΚΟΒΕ... προχτες ησουν στην νομαρχιακη της ΝΔ..


ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΆ??Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Κ ΤΗΝ ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ'' ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ Π0ΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

οι προτεινομενοι ειναι του στιλ τραβατε με κι' ας κλαιω
αυτοι ειναι που θα βολεψουν και τους φιλους...

ALEXIOU A είπε...

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ:
Αυτοπροτάθηκαν οι Κλέαρχος Περγαντάς, Θανάσης Μπουραντάς, Αλεξίου, Καρβέλας και ο Ευτ. Κοντομάρης ενώ ετεροπρόταση κατατέθηκε για τους Γιώργο Παπαγεωργίου, Κατερίνα Περλεπέ, Δημήτρη Πιπεργιά. Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 16 Ιούνιος 2010 09:44
....εγω αν και θαθελα να ειμαι υποψηφιος δημαρχος στο δημο Λοκρων δεν ηθελα να αυτοπροταθω... ποσο μαλλον να αυτοπροταθω για περιφερειαρχης... απλα ειχα στειλει το βιογραφικο μου παλαιοτερα για Γ.Γ Περιφερειας και ΥΠΕΧΩΔΕ...ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ δημαρχων ΠΑΣΟΚ για τον νεο δημο Λοκρων............αν εξαιρεσουμε τις εταιροπροτασεις μια απο τα ιδια......... καντε τοπο στους νεους... μην καπελωνουμε συνεχως η προηγουμενη γενια την επομενη.... ιδιαιτερα προσωπα που οτι ηταν να δωσουν και πολυ παλαιοτερα το εδωσαν και ο τοπος αντι να παει μπροστα πηγε πισω... αναπτυξη μηδεν μεχρι το... Δείτε περισσότερα... Δείτε περισσότερα 2007 τουλαχιστον ... οι νεωτεροι απαιτειστε μπειτε μπροστα ... και απομονωστε τους συνεχως ιδιους υποψηφιους ...ισως ο μονος που δικαιουται την αυτοπροταση να ειναι ο νυν δημαρχος.... αλλα κι αυτο δεν λεει τιποτα ... η βαση πρεπει να αποφασιζει και να προτεινει.... και γενικα οι διαδικασιες πρεπει να αρχιζουν απο την βαση του καθε κομματος.....

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 1.38
οταν λες πιέζεται ο Σιδέρης τι εννοείς; τον παρακαλάνε;

Ανώνυμος είπε...

-καταργούν τις συντάξεις
-καταργούν τις αποζημιώσεις
-απελευθερώνουν τις απολύσεις
-η ΓΣΕΕ θα προσφύγει στα ευρωπαίκά δικαστήρια και λέει ότι τα μέτρα αυτά παραβιάζουν το Σύνταγμα (Παναγόπουλος σήμερα στο ΑΛΤΕΡ)

και όλοι αυτοί ΘΕΛΟΥΝ να είναι υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ;;;
Δεν τους ενοχλεί τίποτα από τα παραπάνω;
Δεν έχουν άποψη για τον εργασιακό μεσαίωνα που μας φέρνουν;
ΝΤΡΟΠΗ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ. ΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 7.46 ναι τον παρακαλανε , δεν ξερεις πως μονο με αυτον παιρνουν τον ΔΗΜΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΗΣ -ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ??

Αλλα ειναι αλλου ο γιωργος.. Λειβαδιά πλεον..

Ανώνυμος είπε...

Απο ΑΛΙΑΡΤΟ.
Συγγνωμη κατσαρος -αποστολου -καρανασος ποιοι ειναι?

Ενας Πασοκτσης είπε...

Φιλε ανωνυμε 11.54. Πες στο φιλο σου το Γιωργο να ερθει στην Αραχωβα να δουμε ποσους θα βρει να ειναι μαζι του στο ψηφοδελτιο. Αν βρει κανενα να μου τρυπισεις τη μυτη. Μην νομιζεις οτι ειναι νομαρχιακες εκλογες του ΠΑΣΟΚ, για να μπορει ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ τα αποτελεσματα. Πεστου καλυτερα να κατσει στη Λειβαδια, για το καλο του.

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου 1.52

μια διαπιστωση εκανα..ισως να εχεις και δικιο. αλλά αυτό το βιολί πρέπει να σταματησει.. η Αράχωβα δηλ..δεν πιστεύει στον νεο δήμο??
θα αποκλείσει όλες τις άλλες υποψηφιότητες λόγω καταγωγής από άλλο χωριό?? πολύ σωβινιστικό μου ακόυγεται..

ασε που η πλειοψηφία των κομματικών θα παει με όποιον εχει το χρίσμα και στα 2 κόμματα.. να το θυμάσαι (δεν λέω πως είναι και σωστό αυτό μην με παρεξηγήσεις..)

Ενας Πασοκτζης είπε...

Φιλε 6:22. Αν ο οποιοσδηποτε υποψηφιος δημαρχος σε αυτο το δημο ΤΕΡΑΣ, δεν παρει σαφη θεση για ολο το παρατραγουδο που εχει συμβει, να ξερεις οτι δεν εχει καμια τυχη. Ο κ.Σιδερης για μας ειναι ενας απο τους αμμεσα υπευθυνους για ολο αυτο ΧΑΛΙ που εγινε, ειναι μεσα στα 4 μαυρα προβατα που εκαναν αυτο τον υπο συσταση Δημο να εχουν εχθρα μεταξυ τους οι ανθρωποι. Πιστευουμε οτι απο την αρχη ηθελε να κατεβει δημαρχος σε αυτο το δημο και πιστευουμε οτι ο φιλος του ο βουλευτης ηθελε να του εξωφλησει ενα γραμματιο. Γιαυτο μακρια απο εμας αυτος ο ανθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Μετά τον δημόσιο τομέα ήρθε και η σφαγή στον ιδιωτικό με το Ασφαλιστικό και εργασιακό του Λοβέρδου.
Για βγείτε να το στηρίξετε εσείς οι υποψήφιοι και να ζητήσετε και ψήφο τον Νοέμβριο!
Γιατί αλήθεια δεν το πάτε στη Βουλή και το φέρνετε σαν Προεδρικό Διάταγμα;
Μήπως γιατί δεν θα το ψηφίσουν ούτε οι δικοί σας βουλευτές;
Όλη η κοινωνία είναι απέναντί σας και θα το δείτε τον Νοέμβριο
αν φτάσετε ως εκεί