Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Τα οικονομικά προβλήματα κλείνουν την κατασκήνωση

Δεν θα λειτουργήσουν φέτος το καλοκαίρι οι παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Λεβαδέων στην Παλιομηλιά Ελικώνος λόγω οικονομικών δυσχερειών.
Αν ψάξετε στο δίκτυο πάντως θα βρείτε ανακοίνωση της ΕΡΤ ΑΕ, που ανεπιτυχώς επιχειρεί να δικαιολογήσει το υπέρογκο ποσό που δίδεται -από τη δική μας εισφορά πάντα- στην εκπομπή "Στην Υγειά μας" και τον παρουσιαστή της Σπύρο Παπαδόπουλο.
Είναι φανερές έτσι οι προτεραιότητες στην κατανομή των δημοσίων πόρων...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμ πως; Λεφτά για τα παιδιά του λαού δεν υπάρχουν που δικά μας είναι τα λεφτά δηλαδή για τις κατασκηνώσεις και για όλα τα άλλα

αλλά για να πίνει στην υγειά των κορόιδων ο Σπυρέτος υπάρχουν!
Μπράβο συνεχίστε έτσι μέχρι να εξαντληθεί η υπομονή μας εντελώς
Έρχονται και οι εκλογές τον Νοέμβριο κάντε όρεξη

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΦΗΔΕ, ΚΑ ΟΙ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΟΙ.
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι τα σοσιαλιστικά κουμάντα....

Ανώνυμος είπε...

Τα λεφτά ξέρουμε και βλέπουμε καθημερινά ποιοί τα τρώνε. Λεφτά υπάρχουν (δωρίζονται χρήματα σε τράπεζες και βιομήχανους). Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του!!!! Απλά βλέπω και κάτι επικίνδυνο στο γεγονός να μην λειτουργήσουν φέτος οι κατασκηνώσεις και μακάρι να διαψευτώ!! Με την λειτουργία των κατασκηνώσεων υπάρχει μια έμμεση ηθική προστασία του πανέμορφου και ίσως καλύτερου δάσους του Ελικώνα που υπάρχει ακριβώς πάνω από τις κατασκηνώσεις στην κορυφί Μεγάλη Λούτσα. Ίσως είναι ευκαιρία για τους επενδητές των αιολικών πάρκων να ξεπεράσουν τα εμπόδια των αντιδράσεων του κόσμου αλλά και τα φυσικά εμπόδια (πυκνότατο δάσος) με μια πυρκαγιά. Μακάρι να να μην γίνει πράξη αυτό το εφιαλτικό σενάριο. Καλό θα ήταν να αυξηθούν φέτος οι περιπολίες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής σε όλη την περιοχή του Ελικώνα!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ευτυχως που υπαρχει και ο τσιφης και εβαλε ταξη στο οικονομικο χαος που παρελαβε