Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Κρίσιμη συνάντηση στο ΠΑΣΟΚ για τα χρίσματα στη Βοιωτία

Σε τεχνική λύση για ένα αμιγώς πολιτικό πρόβλημα φαίνεται να καταλήγει το ΠΑΣΟΚ όσον αφορά τα χρίσματα στη Βοιωτία. Οπως η viotia έχει αποκαλύψει εδώ Οι τοπικές υποψηφιότητες μάλλον οι δημοσκοπήσεις θα κληθούν να βγάλουν "τα κάστανα από τη φωτιά" στους Δήμους Λεβαδέων και Θηβαίων, όπου υπάρχουν ισχυρές υποψηφιότητες.
Κι αυτό γιατί δεν κατέληξε σε συγκεκριμένη απόφαση για τη Λιβαδειά (και τη Θήβα) η σύσκεψη για τα χρίσματα του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία που έγινε χθες στην Αθήνα. Στη σύσκεψη, την οποία συγκάλεσε η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων του ΠΑΣΟΚ από βοιωτικής πλευράς συμμετείχαν οι 3 βουλευτές, δηλαδή ο κ. Τόγιας, η κ. Τσόνογλου και η κ. Αγάτσα. Επίσης τα 2 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κκ. Ιω. Σωτηρίου και Α. Βαγιάκος και ο γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ι. Μπούρας, ο γραμματέας της Ν.Ε. Βοιωτίας Γ. Σιδέρης καθώς και οι Υπεύθυνοι Αυτοδιοίκησης Νίκος Καραμπέτσος και Ι. Σκαλτσάς.
Στα χαρτιά ήταν μια συνάντηση για τις διαδικασίες όμως δεν έλειψαν και τα ονόματα υποψηφίων που έπεσαν στο τραπέζι. Οι υπεύθυνοι του ΠΑΣΟΚ από τα κεντρικά, δηλαδή η κ. Ρεγγίνα Βάρτζελη και ο κ. Αθ. Τσούρας τόνισαν ότι το επιθυμητό και βέλτιστο είναι η ομοφωνία αλλά αν κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης διαβούλευσης τελικά δεν επιτευχθεί τότε θα διενεργηθεί δημοσκόπηση με όσο το δυνατόν λιγότερους υποψηφίους για την ανάδειξη εκείνου που θα προταθεί στους πολίτες της Λιβαδειάς και της Θήβας.
Οι 3 βουλευτές δεν έλαβαν σαφή θέση υπέρ κάποιου υποψηφίου. Από τους υπόλοιπους Βοιωτούς για το χρίσμα στη Λιβαδειά οι Μπούρας, Καραμπέτσος, Σκαλτσάς, Σωτηρίου φαίνεται να ευνοούν την εκ νέου υποψηφιότητα Τσιφή ενώ οι Βαγιάκος και Σιδέρης την υποψηφιότητα Παπαγγελή.
Θα επανέλθουμε...

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΒΑΙΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΒΑΓΙΑΚΟΣ ΤΟ ΑΧΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΤΣΙΦΗΣ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, Ο ΣΙΔΕΡΗΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΤΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΣΙΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ. ΩΡΑΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο βαγιάκος δεν είναι μέλος του εθνικού συμβουλίου. Οπότε δεν έχει βαρύτητα η απόψη του ούτως ή άλλως. Ο τόγιας επίσης και η Αγάτσα είναι ουδέτεροι τώρα δεν ξέρω έαν ήταν οι πριν. Ο παπαθανασίου γιατί δεν έχει λόγο επίσης ?

Ανώνυμος είπε...

Ο Βαγιάκος δεν είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου. Κάποτε ήτανε. Αρα με ποιά ιδιότητα μετείχε;

Ανώνυμος είπε...

εδώ κατεδαφίζουν σε μια νύχτα το κοινωνικό κράτος το ποιος θα ναι υποψήφιος νομίζετε ότι μας νοιάζει;
βάλτε κανένα πιο σοβαρό θέμα
άντε ούτε να τους βλέπουμε ούτε να τους ακούμε πλέον
αυτούς που μας έλεγαν λεφτά υπάρχουν και ότι θα μας δώσουν αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό!

Ανώνυμος είπε...

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών έκανε προφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά των εκτελεστικών διατάξεων του Μνημονίου. Το έχουν αναλάβει ειδικοί εργατολόγοι κλπ και ο καθηγητής Σ. Δικαίου Γ.Κασιμάτης.
Αυτό το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά .Και οι υποψηφιότητες επίσης , μην κουράζεστε .
Όσο για τους βουλευτές που θα το ψηφίσουν θα μείνουν στα μαύρα κατάστιχα.

Ανώνυμος είπε...

Να σεβαστείτε την ομόφωνη απόφαση των πέντε ΤΟ ΠΑΣΟΚ και αφήστε τα παραγοντιλίκια κάποιοι .

Ανώνυμος είπε...

Το σιοσαιλιστικό ΠΑΣΟΚ ή το Νεοφιλελεύθερο; Μας δουλεύετε;

Ανώνυμος είπε...

Όχι σε αφήνουν! Τι ρωτάς κι εσύ βρε άνθρωπε ανώνυμε? Παγκόσμια διακυβέρνηση κι όποιος αντέξει....με "πτώματα" θα ασχολούνται τώρα? Τις νυχτερινές πτήσεις από το Ελ.Βενιζέλος τις έχουν πάρει?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

3 στα 8 σχόλια αναφέρουν το Βαγιάκο. Σας πειράζει και που αναπνέει. Να τρέξετε στη Βάσω και την Άρια που ψηφίσατε, μα@@@@ες Λιβαδείτες. Ωραία σας τη φόρεσαν με τον Καλλικράτη και ο Βασιλάκης επίσης. Όσο για τους υποψήφιους, όλοι τους ανίκανοι, δεν μπορείτε να βρείτε ένα αξιόλογο άτομο. Οι προτάσεις των Τ.Ο. δεμένες στο άρμα κάθε βουλευτή. Γι΄αυτό δεν θα αλλάξουμε ποτέ. Βλέπω, εκτός απο τη Λιβαδειά, να γελούν ακι τα περίχωρα με το Μήτσο. Βρε ουστ.

Ανώνυμος είπε...

προς ανώνυμο 7:37 Και ποιόν είπες πως στήριξε ο Τσιφής??

Ανώνυμος είπε...

o Tσιφης δημαρχος με Σκαλτσα - Καραμπετσο - Δημακοπούλου αντιδημάρχους. Αυτη ειναι η συμφωνια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπουρας δεν θα μετεχει νεο στο σχημα?

Ανώνυμος είπε...

αννωνυμε 12.44. την καταγραφη μιας πραγματικοτητας κανουμε. δεν χρειαζεται να βριζεις. ο ανθρωπος ειναι ανικανος, δεν ειναι μελος του εθνικου συμβουλίου. το στοιχειο της καταγωγης που λανσαρεις δειχνει ενα φανατισμο εκ μερους σου.

ΜΑΥΡΟ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 9.15
οι πολιτες εκλεγουν.... αν ο ΤΣΙΦΗΣ με οποιους αναφερεις, εκλεγει, οι πολιτες τους ψηφιζουμε....... ας μην το κανουμε.... ουτε ο ΤΣΙΦΗΣ αλλα και αυτοι που στεκονται στην ουρα, δεν θα παρουν καρεκλα. Στο χερι των πολιτων ειναι να τους περιφρονηση. Αν αυτοι σκεπτονται ετσι οπως περιγραφεις, ας τους χαλασουμε τα σχεδια,ωστε να μην ειμαστε εμεις αυτοι που θα τους τα υλοποιησουμε
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ?

Ανώνυμος είπε...

ελα πες την αληθεια θα ψηφισουμε οποιον δεν θα φαει λεφτα θα κανει εργο και θα νοιαζεται πραγματικα για τον τοπο...περα απο κομματα και διαφθορα.δεν υπαρχει καλυτερος απ τον σημερινο δημαρχο

Ανώνυμος είπε...

Η Τρόικα της Λειβαδιάς (Τόγιας -Παπαγγελής- Σιδέρης)μετά το χωροταξικό και την υποβάθμιση της Λειβαδιάς σχεδιάζουν και την ΣΦΑΓΗ του Δημάρχου Λειβαδιάς Κου Τσιφή, για να μας φέρουν στην Λειβαδιά τον κύριο Παπαγγελή. Ο οποίος δια μέσω της ΚΕΔΚΕ ζήτησε να αλλάξει η ονομασία της Λειβαδιάς σε Χαιρώνεια.Η Λειβαδιά έχει δήμαρχο κύριε Τόγια.(θα επανέλθουμε)

Ανώνυμος είπε...

Είπε ο Παπαγγελής τέτοιο πράγμα ? Να κάτσει στο χωριό του . Να μας λείπει τέτοιο "όραμά " !!! ε ρε σανίδα λειβαδίτικη που θέλει .Και βρεγμένη από την Έρκυνα μάλιστα!