Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Καταγγελία για τη Στρατηγού Ιωάννου

Ορθόν αυτό που καταγγέλλει η αναγνώστριά μας. Γενικά στο κέντρο της Λιβαδειάς το καροτσάκι βρίσκεται υπό διωγμόν.

ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ(ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΑ)ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΕΖΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΑ-ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΦΕΝΕΙΑ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ...ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ....

ΜΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ούτε αυτό το βλέπουν΄κι ούτε το χουν δει οι
οι αρμόδιοι Αναρμόδιοι; Βγάζει μάτι!

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα....
θα βγουν αυτοί που έχουν τα καφενεία τα εστιατόρια αλλά και οι γάιδαροι που παρκάρουν κάθετα και θα τα βάλουν με την αγανακτισμένη μητέρα με παπαριές του τύπου:

να πας απ' την άλλη...
να πας αλλού βόλτα...
είσαι κακιά...
άστους τους ανθρώπους...
βγάζουμε λεφτά...
γιατί ενοχλείσαι...
τράβα για κανα μπανιο...
κάτω τα χέρια από τον δρόμο....
τι σε χαλάει...
σιγά το παράνομο...

κι άλλα τέτοια γελοία
μήπως και κάνουν κι εδώ το άδικο που έχουν δίκιο , με φωνές και ανοησίες και ψευτομαγκιές;
Ρωτάω απλά.

Και φυσικά η ευθύνη είναι πάλι των αρχών που κοιμούνται όρθιοι και ο κόσμος αγανακτεί κάποια στιγμή και καταγγέλλει. Τι μπορεί να κάνει αφού δεν προστατεύεται και τρώει στη μάπα την ασυδοσία και την ιδιοτέλεια μερικών;

Ανώνυμος είπε...

Όχι από αλλού να αρχίσουμε !!!
Γιατί κυρά μου έκανες μωρό ;
Γιατί κυρά μου αγόρασες καρότσι;
Η μάνα σου σε πήγαινε βόλτα με καρότσι;
Τι γυρεύεις εσύ στην Κρύα;
Να πας βόλτα Κυρά μου στο πεζόδρομο της Έρκυνας να ζήσεις το δράμα για να εκτιμήσεις την Στρατηγού Ιωάννου κι εάν σου είναι μακριά στον πεζόδρομο της Μουφίδου .
(Συνεχίζεται η εξαιρετική δουλειά της Τροχαίας Λιβαδειάς και του διοικητή της κ. Βερναδάκη).
Κύριε Διοικητά Περιμένουμε !!!!!

Ανώνυμος είπε...

να περπατησετε κανονικα στο "δρομο" γιατι προκειται για δρομο ηπιας κυκλοφοριας που προτεραιοτητα εχουν οι πεζοι και οχι τα οχηματα...

Ανώνυμος είπε...

Ένα είναι σίγουρο, ότι η Τροχαία Λιβαδειάς θα επέμβει και οι παραβάτες θα πάρουν αυτό που αξίζουν. Αν διορθωθούν, θα γλιτώσουν πρόστιμα. Αν όχι, θα πληρώνουν και θα κατακρίνουν άδικα την τροχαία και το διοικητή της.

Ανώνυμος είπε...

Άντε πάλι ο Βερναδάκης θα μας σώσει πατριώτες!Δεν βλέπω αλλού φως!
Οι άλλοι κοιτάνε να ξαναβάλουν υποψήφιοι με την καθημερινότητα του πολίτη θα ασχολούνται;;;Αν είναι ποτέ δυνατόν να χαλαστούν οι κύριοι σπουδαίοι επειδή μια μητέρα αγανάκτησε σιγά το θέμα...
Αλλά να ξέρουν ότι μία (και μπράβο της !)έγραψε αλλά ΟΛΟΙ αγανακτούμε και να μην ετοιμάζονται για ψήφο με τέτοια αδιαφορία.
Συμπαραστάτες έχουν όλους τους ανόητους ή τους φαύλους που λένε έλα μωρέ μικρό πρόβλημα το ένα μικρό το άλλο και εμείς δεν μπορούμε να περπατήσουμε στη πόλη μας επειδή κάποιοι τα κονομάνε χοντρά και πιάνουν πεζοδρόμια, πεοδρόμους, τα πάντα όλα κι άλλοι παρκάρουν όπου ναναι , όποτε ναναι , όπως ναναι γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια πεζούς,νέους γέρους και μανάδες με παιδιά. Αλλά έχουν ΟΛΗ την κοινωνία απέναντι τους!Άντε μην πω κανενα μπινελίκι που τους αξίζει βραδιάτικα......και με κόψουν κι απ το μπλογκ!Άντα πια, μαύρο και κατράμι θα πάρουν που πρέπει να καταγγέλουμε όλη μερα απ το πρωι ως το βρα΄δυ τα χάλια τους

Ανώνυμος είπε...

Για τον ανώνυμο 6/09/2010 4:03 μμ : ΔΕΝ συμφωνώ με την παρατήρησή σας στο μήνυμα : "να περπατήσετε κανονικά στο "δρόμο" (οδό Στρατηγού Ιωάννου) γιατί πρόκειται για δρόμο ήπιας κυκλοφορίας που προτεραιότητα έχουν οι πεζοί και όχι τα οχήματα...".
Από τον Κ.Ο.Κ. (άρθρο 2 ΚΟΚ) δεν αναγνωρίζονται δρόμοι ήπιας ή βαριάς κυκλοφορίας.
Αναγνωρίζει ο ΚΟΚ μόνο πεζόδρομους, πεζοδρόμια και οδοστρώματα – δρόμους κ.λπ. .
Πουθενά δεν γράφει ήπιας κ.λπ. άλλους χαρακτηρισμούς – διαχωρισμούς των οδών. Αυτούς τους χαρακτηρισμούς – διαχωρισμούς τους χρησιμοποιούν άτυπα μόνο οι συγκοινωνιολόγοι για να δείξουν το βάρος κίνησης οχημάτων σε κάποιο δρόμο, όμως ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ ΠΕΖΩΝ ή ΟΧΗΜΑΤΩΝ αυτοί οι χαρακτηρισμοί.
Από τον ΚΟΚ προβλέπεται ότι στο οδόστρωμα της οδού κινούνται τα οχήματα και στα πεζοδρόμια και πεζόδρομους οι πεζοί. Προτεραιότητα έχουν οι πεζοί στο οδόστρωμα της οδού, μόνο: α) αν διασχίζουν την οδό από νόμιμη διάβαση πεζών ή β) εάν έχουν σήμα διέλευσης από φωτεινό σηματοδότη ή ένστολο τροχονόμο. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.
Απαντώ έτσι ψυχρά, για να μην δημιουργηθεί ψευδαίσθηση προτεραιότητας των πεζών και τυχόν υπάρξει παράσυρσή τους από οχήματα στην οδό Στρατηγού Ιωάννου.
Πιστεύω ότι το μήνυμα ελήφθη από τον αρμόδιο Διοικητή της Τροχαίας Λιβαδειάς κ. Αστυνομικό Υποδιευθυντή Βερναδάκη Νικόλαο και συμφωνώ με τον ανώνυμο 6/09/2010 4:03 μμ !

Ένας άλλος ανώνυμος…

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ
Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ?

εωσφόρος είπε...

3.17μμ
έλα ντε. Πώς πας κυρά μου εσύ και χωρίς να ρωτήσεις κανέναν (μαγαζάτορες, οδηγούς, κλπ) και κάνεις μωρό ? Κι άντε σου λέω εγώ το έκανες αυθαίρετα , γιατί είσαι και ξεροκέφαλη όπως φαίνεται τι άλλο θες , να το πας και βόλτα?
Και γιατί παρακαλώ? Το βρήκες πουθενά γραμμένο αυτό ? Και πρώτα απ' όλα πήρες άδεια? Έτσι το χουμε δηλαδή κάνουμε του κεφαλιού μας και μετά ζητάμε και τα ρέστα ? Και δεν σου φτάσανε όλα αυτά αλλά πήρες και καρότσι! αυτό πάλι τι το θές ? Αυτοκίνητο δεν έχεις να καβαλάς τα πεζοδρόμια και να παρκάρεις στους πεζόδρομους ? Άντε και το πήρες σου λέω εγώ ,σε αφήσαμε να το πάρεις δηλαδή και κάναμε τα στραβά μάτια. Μετά τι άλλο θες? Να το κυκλοφορείς κιόλας μαζί με το μωρό ? Ε, εδώ αγανακτεί κι ο Αγιος κυρία μου!
Λυπάμαι κυρία μου αλλά σας καταγγέλω κι εγώ γιατί έχετε το θράσος να κάνετε παιδιά! Γιατί από αυτό ξεκινάει όλο το πρόβλημα. Αν δεν είχατε το παιδί δεν θα είχατε και καρότσι κι αν δεν είχατε το καρότσι δεν θα θέλατε να πάτε βόλτα το παιδί σας κι αν δεν πηγαίνατε βόλτα θα καθόσασταν στην ρημαδοτηλεόραση που σας πήραμε ( γιατί νομίζετε ότι σας βάλαμε τόσα κανάλια και Νόβα και όλα τα καλά ε? ) για να αποκουτιαθείτε τελείως και δεν θα βλέπατε όλα αυτά και δεν θα κάνατε καταγγελία!
Ελπίζω να συμμορφωθείτε επιτέλους και να κλειστείτε μέσα γιατί χαλάτε την πιάτσα!