Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Απάντηση Τροχαίας για τη σήμανση στη Δωδεκανήσου

Την ευαισθησία να απαντήσει στην κραυγή αγωνίας συμπολίτιδός μας (δείτε Τι γίνεται στη Δωδεκανήσου κύριοι της Τροχαίας;) είχε ο κ. Νικόλαος Βερναδάκης Αστυνομικός Υποδιευθυντής-Διοικητής Τροχαίας Λιβαδειάς. Συγχαρητήρια στον κ. Βερναδάκη, που με σαφή τρόπο αναλύει την πλήρη διάσταση του μεγάλου προβλήματος της σήμανσης των οδών στη Λιβαδειά. Αναμένουμε και την αντίδραση του Δήμου Λεβαδέων. Δείτε την απάντηση του κ. Βερναδάκη.
"Ελήφθη το μήνυμά σας και ενημερώνουμε τον Δήμο Λιβαδειάς, ο οποίος και είναι μοναδικός υπεύθυνος σύμφωνα με νομοθεσία, για την τοποθέτηση και συντήρηση των πινακίδων και λοιπών μέσων σήμανσης των οδών της πόλεως.
Δυστυχώς στη πόλη της Λιβαδειάς δεν έχουν τοποθετηθεί ούτε το 30 τοις εκατό των πινακίδων που θα έπρεπε να υπάρχουν για την εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και πεζών.
Δυστυχώς, είναι όλα τα θέματα στην Ελλάδα… θέμα χρημάτων. Αλλά και ευτυχώς, είναι και θέμα ενδιαφέροντος από υπευθύνους".

Νικόλαος Βερναδάκης
Αστυνομικός Υποδιευθυντής
Διοικητής Τροχαίας Λιβαδειάς

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η αναρχια που επικρατει στο πεζοδρομο και στη περιοχη της Κρυας οπου ο καθενας παρκαρει οπου γουσταρει φταιει παλι η δημαρχεια κυριε Βερναδακη; επιτελους και λιγο αυτοκριτικη δεν βλαπτει.Σας ευχαριστω για την φιλοξενια. Ενας απλος αναγνωστης.

Ανώνυμος είπε...

Όσο μειώνονται οι θέσεις παρκινγκ στη πόλη της Λιβαδειάς, τόσο θα αυξάνει η παραβατικότητα, αφού δεν είναι δυνατόν να υπάρχει και από ένας τροχονόμος σε κάθε εν δυνάμει παράβαση.
Η τροχαία προσπάθησε το τελευταίο χρονικό διάστημα να περιορίσει το παρκάρισμα δικύκλων στον πεζόδρομο της Κρύας και πάνω στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς. Το αποτέλεσμα ποιό ήταν;
Όταν έφευγε η τροχαία ξαναγύριζαν ή έρχονταν άλλοι παραβάτες και μερικοί από αυτούς εύρισκαν τοπικούς πολιτικούς και αιρετούς παράγοντες και απειλούσαν και απειλούν ότι θα μεταθέσουν τον σκληρό διοικητή τροχαίας που τους γράφει και δεν τους αφήνει ήσυχους (όπως έκαναν οι προηγούμενοι).
Λοιπόν ποιος ή ποιοι φταίνε;

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι η έλλειψη πινακίδων σημάνσεις . οκ
Το άλλο θέμα ας μας το αναλύσει ο κύριος ανώνυμος των 5/22/2010 4:53 μμ. Οκ
Στο θέμα μας, ο κύριος Νικόλαος Βερναδάκης είναι πολύ σωστός.
Τα παράπονα σας στον Μήτσο μας.

Ανώνυμος είπε...

ο κυριος Βερναδακης ειναι καλος και μπορει να γινει καλυτερος αν καταφερει να μας εξασφαλισει να κυκλοφορουμε με ασφαλεια στο πεζοδρομο και στη περιοχη της Κρυας. Ερχετε καλοκαιρι και η βολτα για καποιους ειναι η μοναδικη διασκεδαση λογω της κρισης. Ανωνυμε 5.16 θα συμφωνησω μαζι σου για τις παρεμβασεις σχετικα με το ¨σβησιμο¨ των κλησεων αλλα παρεμβασεις γινονται προς τους πολιτικους και απο αστυνομικους για να διατηρησουν την οποια θεση κατεχουν.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον τελευταίο ανώνυμο

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ.ΒΑΛΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ........ΟΥΤΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ,ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ.ΑΜΑΝ 100 ΜΕΤΡΑ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ????ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΤΡΟΧΟ Η ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ .ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ,ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΟΥΣΤ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ......

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να μάθω πόσοι έχουν χάσει την ζωή τους χωρίς κράνος στην Μπουφίδου και γενικά στο κέντρο της Λιβαδειάς. Ηθελα επίσης να ξέρω εάν οι νόμοι ισχύουν μόνο για το κέντρο της πόλης. Μήπως πρέπει να ενδιαφερθεί κάποιος και γιά την διασταυρωση στο EXPERT .Ας ανέβει κάποιος στο δρόμο προς το Νοσοκομείο να δεί πως εχουν φτιάξει τα πεζοδρόμια μερικοί - μερικοί για να παρκάρουν επάνω και να μου βρεί καποιος ασφαλή δρόμο για να στείλω το παιδί μου στην αγορά μόνο του με τα πόδια.