Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Ερώτηση Αριας σε Γερουλάνο-Γκερέκου για τον βοιωτικό πολιτισμό

Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι την ενδιαφέρει πραγματικά δεν νομίζω ότι η κ. Γκερέκου έχει αυτή την εποχή στις προτεραιότητές της τη Βοιωτία...
Ερώτηση Αριας για τον βοιωτικό πολιτισμό

8 σχόλια:

Αριμνητος είπε...

Με τέτοια κείμενα my baby does the hunky-punky! Ο Νομός Βοιωτίας "Εκπέμπει ένα μήνυμα που συνδέει την παράδοση με την νεωτερικότητα και την νεωτερικότητα με την μετανεωτερικότητα" Προφανώς η Άρια (ή όποιος έγραψε το κείμενο) δεν είναι οπαδός του A. Giddens που θεωρεί ότι ζούμε σε εποχή ριζοσπαστικοποιημένης νεωτερικότητας, του Fredric Jameson που θεωρεί ότι η μετανεωτερικότητα είναι η πολιτιστική λογική του ύστερου καπιταλισμού ή του Harvey ότι η μετανεωτερικότητα είναι απλώς ειδική κρίση της νεωτερικότητας, ένας φετιχισμός της τοπικότητας κλπ κλπ.
Συμπέρασμα στη Βοιωτία η μετανεωτερικότητα είναι εδώ την εφαρμόζει ο Ραγκούσης πληρώνεις ένα δήμο και παίρνεις δώρο άλλους 5 Ragousis Pizza GUP καλή όρεξη..

Ανώνυμος είπε...

Αριάδνη καλή μου!!!
Λάθος άνθρωπο ρωτάς.
Ψάξε τον επόμενο υπουργό.
Η Άτζελα του Τόλη μας τελείωσε.
Άντε και στην κατάρρευση όλων σας!!!
Μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος

βοιωτός είπε...

Χαχαχα,
Αρίμνητε ο νομός Βοιωτίας εκπέμπει ένα μήνυμα που λέει ότι -τέλος τα φράγκα. Από άκρη σε άκρη. Ή σχεδόν.
Οσο για τον μεταμοντερνισμό νομίζω ότι η ερώτηση της Αριας είναι η επιτομή του και η απάντηση του ΥΠΠΟ θα είναι ωσαύτως μετανεωτερική, δηλαδή άλλα αντ' άλλων. Πάντως είμαι συγκινημένος γιατί σήμερα γίνεται ένα ακόμη βήμα προς την επιβεβαίωση του Τζέιμσον (μην σου πω και του Βέλτσου) στη βοιωτική γη, γη νυμφών και μαντείων, γη εργοστασίων και αρματωλών, γη ποιητών και αξιόλογων πολιτικών.

ΑΠΑΤΕΩΝΗΣΑ είπε...

βρε απο τι Υπουργους εξαρτατε η αξια της γης μας.........
Θα χρειαστει να ξαναγινει η ερωτηση? η να περιμενουμε να καταληξη το ΠΑΣΟΚ σε κανενα αλλο λαμογιο?
να ξεβρωμησαμε αραγε....οχι.... εχει και αλλους, που σιγουρα ο λαος θα τους στειλει, αν δεν αποκαλυφθουν μεταξυ τους.........

εωσφόρος είπε...

@ Αρίμνητος
υπάρχουν και χειρότερα. Παίρνεις έναν "ανεπανάληπτο" και το πληρώνεις με ένα υπουργείο.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
όσον αφορά τους αξιόλογους πολιτικούς της βοιωτίας δεν ξέρω αν υπάρχουν αλλα η Λιβαδειά αν κρίνεις απο τα αποτελέσματα του Καλλικράτη διαθέτει σίγουρα πολλούς.

Αριμνητος είπε...

A! Όλα κι όλα Εωσφόρε η Άντζελα δεν κάνει τέτοια λάθη. Απ’ όπου «πέρασε» όλοι φιλοτιμήθηκαν να δώσουν κάτι, ο Tallis θα υστερούσε; Ωστόσο και αυτή έβαλε τα δυνατά της σε προεκλογική της ομιλία στην Κέρκυρα τον Οκτώβριο 2009 (αντιγράφω από τον Πρετεντέρη στα Νέα)
«ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ τους θεσµούς, δεν σεβάστηκαν του πολίτες, δεν σεβάστηκαν τις ίδιες τις θέσεις που τους είχαν εµπιστευθεί. Απενεργοποίησαν το ΣΔΟΕ µε αποτέλεσµα σήµερα να τρέχουν και να µην φτάνουν για να εισπράξουν τους φόρους»..!»
Μετά από αυτό,
ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί μια Άρια (χε,χε)
"Α! αν αυτό είναι αλήθεια, φύγετε από μένα, μόνο φιλία σας προσφέρω,
δεν ξέρω ν' αγαπώ,ούτε υποφέρω,..
Είμαι ειλικρινής, αφελής,
άλλη πρέπει να ψάξετε
δεν θα βρείτε δυσκολία
τότε στο να με ξεχάσετε.
Βιολέτα Βαλερύ από την Τραβιάτα του Βέρντι

εωσφόρος είπε...

@ Αρίμνητος
επιτυχίες ο Τόλης, μοναδικές επιτυχίες ο Τόλης και κόντρα επιτυχίες ο Τόλης και καλά 50 χρόνια επιτυχίες ο Τόλης αλλά το κορυφαίο το'πε άλλος ,
"εσύ θα μου τα φας(δισ.)
και χρήματα και κτήματα
γιατί έχεις αισθήματα"