Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Ο Καλλικράτης και ο Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας στο Στείρι

Για τις 19.30 σήμερα έχει προγραμματιστεί λαϊκή συνέλευση των κατοίκων του Στειρίου εν όψει των εξελίξεων στο Σχέδιο Καλλικράτης. Τη συνέλευση καλεί το Τοπικό Συμβούλιο Στειρίου και συμμετέχουν όλοι οι σύλλογοι και φορείς της κοινότητας με σκοπό τη συγκέντρωση υπογραφών διαμαρτυρίας και την αποστολή τους στο Κοινοβούλιο.
Οι κάτοικοι του Στειρίου διαμαρτύρονται για την ονοματοθεσία του νέου καλλικράτειου Δήμου στην περιοχή που ως γνωστόν θα ονομάζεται Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας και απαιτούν να συμπεριλαμβάνεται και το δικό τους όνομα στην επίσημη ονομασία.
Ή άλλως καλούν το ΥΠΕΣ να "βαφτίσει" τον νέο Δήμο με ένα όνομα κοινής αποδοχής που δεν θα αποτελεί "σιδηροδρόμο - δείγμα πολιτικών παρεμβάσεων οι οποίοι γελοιοποιούν την περιοχή σε όλόκληρη την Ευρώπη" όπως "Δήμος Δυτικής Βοιωτίας" ή "Δήμος Οσίου Λουκά".
Σύμφωνα με πληροφορίες κάτοικοι του Στειρίου και πολιτικοί παράγοντες έχουν έρθει σε επαφή με τους βουλευτές Βοιωτίας. Ο κ. Μιχάλης Γιαννάκης δηλώνει ότι συμπαρίσταται στο αίτημά τους, ο κ. Βασίλειος Τόγιας ότι δεν μπορεί να βοηθήσει ενώ η κ. Τσόνογλου και η κ. Αγάτσα έχουν πιθανότατα πολλές δουλειές αυτή την περίοδο και δεν απαντούν στις κλήσεις των ψηφοφόρων τους...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Βασίλης Τόγιας μήπως μπορεί επιτέλους να μας πει σε τι μπορεί να βοηθήσει την πόλη του και τον νομό που τον εκλέγει; Εκτός αν σκέφτεται να κατεβεί την επόμενη φορά σε άλλη περιφέρεια γιατί εμείς εδώ δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να... βοηθήσουμε!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΙΔΡΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΥΛΑ!!! ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΙ" ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ!!!! ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΜΕΙΣ !!!! ΓΙΟΥΧΑ ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΜΟ, ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. -ΕΛΕΟΣ!!!!!

Το ΚΕΝΤΡΙ είπε...

Είναι αδιόρθωτοι!

Δεν ντρέπονται!

Η ξεφτίλα της αντιπροσωπεύσεως μας, στο ναό της Δημοκρατίας μας στο μέγιστο αποκορύφωμά της.

Οι αχυράνθρωποι!!

Ανώνυμος είπε...

η βουλη στις επομενες εκλογες θα ανανεωθει σε πολυ μεγαλο ποσοστο.Ετσι εχει συμβει σε οσες χωρες εχει δανεισει το ΔΝΤ. Οποτε καπως ετσι θα γινει και στα μερη μας.

Μέτοικος είπε...

Θα μπορούσε να ονομάζεται Δήμος Λαΐου, Δήμος Οιδίποδος ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων μια και στην περιοχή είναι που ο Οιδίποδας σκότωσε τον πραγματικό πατέρα του. Θα μπορούσε να λέγεται και Δήμος Βωξιτών, για ευνόητους λόγους. Όπως και να έχει η προβληματική ονοματοδοσία είναι αποκαλυπτική αυτού του τραγέλαφου που είναι ο Καλλικράτης.

εωσφόρος είπε...

Πως λέμε Emilio-Alejandro-Jorge-Juan-Basilio? Τι Μαδρίτη, τι Καπανδρίτι.