Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Οχι και της ΚΕΔΚΕ στον Καλλικράτη

Στην καταψήφιση επί της αρχής του «Καλλικράτη» προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΚΕ, χωρίς όμως τη συμμετοχή των μελών του ΔΣ που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι αποχώρησαν.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ Νικήτας Κακλαμάνης τόνισε ότι η Ένωση δεν μπορεί να συναινέσει στην ψήφιση του «Καλλικράτη». Κατά του σχεδίου τάχθηκαν και οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.

6 σχόλια:

Ροζαλία είπε...

και ο καλλικρατης ανωριμος, αλλα και οι υποδοχεις του. οταν και τα δυο σκελη μιας μεταρρυθμισης δεν ειναι ικανα και στοιχειδως ετοιμα προς αποδοχη κι εφαρμογη της, αυτη δεν ειναι αναγκη κοινωνική, ειναι επιταγή χωρις αναγκαιο υποβαθρο. συνεπώς η αποτυχια του εγχειρήματος βεβαιη.

Ανώνυμος είπε...

Τυπικά θα εννοείτε ότι καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Καλλικράτη
γιατί έχουν χαθεί απ' την "πιάτσα της επανάστασης" τα παιδιά εντελώς τυχαία βεβαίως βεβαίως...και για το ΔΝΤ...πάλι εντελώς συμπτωματικά ξέχασαν να επαναστατήσουν...είχαν και κάτι δουλειές δεν προλάβαιναν...
Μας έπεισαν για άλλη μια φορά...για την ειλικρίνεια τους

Ανώνυμος είπε...

Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν μάλλον άνθρωποι, που να θέλουν να είναι συναγωνιστές με το Γκριτζάπη, τη Ζητουνιάτου, το Ρούσαρη, τον Καλλιαντάση, τον Αναγνώστου, ακόμη βεβαίως, βεβαίως και με την παρέα της κας Πούλου.
Κάντε τον ..... αγώνα σας, να ξαναβρείτε μια γωνιά να στρουπώξετε στη νέα κατάσταση και αφήστε το ΣΥΡΙΖΑ στα δικά του προβλήματα.
Αν χρειαστεί μέντορες θα σας καλέσουν...

Ανώνυμος είπε...

...να στρουπώξουμε είναι σχετικό...δεν μπήκαμε όλοι στο δημόσιο με τη ΝΔ για να λύσουμε τα προβλήματα...μην προκαλείτε άλλο...

Ανώνυμος είπε...

...να στρουπώξουμε είναι σχετικό...δεν μπήκαμε όλοι στο δημόσιο... και με τη ΝΔ και με το ΠΑΣΟΚ....για να λύσουμε τα προβλήματα...μην προκαλείται άλλο...αν υπάρχει λίγη τσίπα...

Ανώνυμος είπε...

αλοίμονο! δεν συνεργάζονται με όλους αυτούς για το καλό της πόλης αλλά συνεργάζονται μια χαρά με τον Παπαγγελή για το καλό το δικό του και το δικό τους...ο λα λα!
βλέπετε παραμένει σταθερά συγκινητική και γνωστή η προσφορά στον εαυτό τους...
κι ας μη μιλάνε για μέντορες αυτοί που το έχουν κάνει επάγγελμα...
η αλήθεια είναι ότι δεν αντέχουν τη σύγκριση με τους καλύτερους γιατί ξεσκεπάζονται.