Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Συνέχεια συζήτησης για ΑΚΟΛ

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η συζήτηση για τον ΑΚΟΛ. Δείτε.
Η πίτα και οι βραβεύσεις του ΑΚΟΛ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολο σχολια, κριτικη και αερολογιες. Καμιά πρόταση έχετε να κάνετε; Νομίζετε ότι μπορείτε να αναλάβετε τον σύλλογο; Νομίζετε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε νέο σύλλογο; Κάντε το. Όμως πριν κάντε οτιδήποτε απαντήστε στον εαυτό σας γνωρίζετε το αντικείμενο; Γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ αθλητισμού και πρωταθλητισμού; Τι θέλετε τελικά; Να διαλύσετε ένα σύλλογο; Φτιάχτε ένα καινούργιο και όποιος επιβιώσει. Ιδου η ροδος.

Ανώνυμος είπε...

Αμάν ρε σεις μ΄αυτή την κλάψα. Μόλις σας πουν για κάποιο λάθος σας ή σας κάνουν κάποια κριτική αμέσως θέλουν να διαλύσουν το σύλλογο. Μην κάνετε έτσι. Μελετήστε τα σχόλια , βγάλτε συμπεράσματα και κάνετε τις διορθώσεις που χρειάζονται. Η κριτική πάντα βοηθάει στη βελτίωση και στην πρόοδο. Δεν είναι τέλεια όλα στον ΑΚΟΛ , ούτε θα πρέπει να θέλετε να ακούτε πάντα ΜΠΡΑΒΟ. Γίνονται και λάθη. Το θέμα είναι να υπάρχουν ανοιχτά αυτιά και σεβασμός στην άποψη των άλλων όποιοι κι αν είναι αυτοί. Και βέβαια πρώτα απ΄'ολα σεβασμός στην άποψη ή την κριτική των γονιών. Δεν μπορείτε να χαρακτηρίζετε αερολογίες αυτά που γράφονται γιατί πιθανόν να θήγετε κάποιους που φέρνουν τα παιδιά τους στον Ομιλο. Ούτε μπορείτε να μιλάτε για άλλους Συλλόγους. 'Οποιος θέλει να ιδρύσει σύλλογο θα τον ιδρύσει χωρίς να φοβηθεί τον ΑΚΟΛ , όπως γίνεται όλα αυτά τα χρόνια. Τόσοι σύλλογοι υπάρχουν. Γιατί λέτε " όποιος αντέξει " . Για όλους υπάρχει χώρος . Οταν γίνεται σοβαρή και σωστή δουλειά , δε χρειάζεται ούτε ρόδος ούτε πήδημα.Μη το κάνετε σαν τις σχολές μπαλέτου που έβλεπαν για εχθρό τους τον ΑΚΟΛ. Αυτά που έχετε πάθει μην τα κάνετε και μην τα γράφετε. Σταματήστε αυτή την εσωστρέφεια δε βοηθάει κανένα και κυρίως τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνά απόλυτα με το ότι οι Ανέτα δεν κρίβονται πίσω από μάσκες . Πάντα ήταν καθαροί στις επιλογές τους και στη δράση τους . Αλλοι είναι κρυφοί , ύπουλοι και διπρόσωποι. Αυτός που έγραψε όμως το σχόλιο δε μας λέει γιατί ενώ εξακολουθεί να είναι ανώνυμος ζητάει τα κότσια της υπογραφής από τους άλλους;

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που θυμούνται τα "μπαλέτα της Σύρου" είναι μάλλον άσχετοι με το θέμα . Πρώτον γιατί δεν ήταν μπαλέτα αλλά ομάδες γυμναστικής. Δεύτερον γιατί η Λένα δεν είναι μπαλαρίνα αλλά ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ με ιστορία και περγαμηνές. Και τρίτον γιατί θα έπρεπε να θυμούνται και ότι οι κοιλίτσες που φαίνονταν όπως λένε ήταν πολύ μα πολύ γυμνασμένες...
Φέτος ήταν καλύτερα που τα κορίτσια ήταν σκεπασμένα με τις τεράστιες μαντήλες για να μη φαίνονται κι αυτά και η δουλειά που είχε γίνει;

Ανώνυμος είπε...

Το θρασος ορισμενων δεν εχει ορια.Ενω τα εκαναν θαλασσα στο κολυμβητηριο μας φωναξαν για να μας ζητησουν και τα ρεστα. Ως ποτε τελικα θα ζουμε στους Συλλογους τετοιες καταστασεις; Ως ποτε θα ρυθμιζουν τα παντα μικροπολιτικες ,μικροτητες και μικροσυμφεροντα;Ως ποτε θα επιπλεουν οι "φελλοι;". Α!!!! και για να σε ρωτησω χρυση μου...γιατι δεν παραιτηθηκες;Αυτη ειναι η ευθιξια και η μπεσα σους; Τζαμπα μαγκια μας πουλαγες τοση ωρα με τις φωνες σου; Η μηπως τελικα σε λενε Μανωλη; Η μηπως παντου υπαρχει ενας Ζαγοριτης και ενας Τραγακης για να μαζευει τους "ανταρτες"; Ειναι βλεπετε που ειστε και τσιμα - τσιμα επειδη δεν υπαρχουν αναπληρωματικοι.Ειναι ομως, που ειναι και γλυκια η εξουσια και η δοξα. Η ειναι που θα γινουν και του χρονου βραβευσεις;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μπλόκερ , κάποιοι φίλοι σου έχουν πάρει σβάρνα τους δικηγόρους και τους δικαστές για να σε σταματήσουν , για να σταματήσουν κι όλους εμάς που επικοινωνούμε μέσα από το μπλοκ σου. Δυστυχώς στον 21ο αιώνα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι ο καλίτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουν την κριτική ή για να σκεπάσουν τα λάθη τους είναι να κλείσουν τα στόματα που μιλάνε. Ωραίες τακτικές αλήθεια και πολύ δημοκρατικές . Μας γυρνούν πίσω σε άλλες εποχές. Τότε που τα μέσα φυμώνονταν και οι άνθρωποι έτρεμαν να πουν τη γνώμη τους. Τότε που τά σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά.
Δεν ξέρω αν εσύ μπορείς να το δεχτείς αυτό , εγώ όμως το θεωρώ φασιστικό. Γιατί δεν μπορούν επιτέλους να δεχτούν ότι αφού δρουν δημόσια θα κριθούν και δημόσια ; Και μην τους πιάνει η αδικία που τα σχόλια είναι ανώνυμα. Ανώνυμος είναι κύριοι ο λαός . Ανώνυμος αλλά τόσο ισχυρός ... ! Ολοι λοιπόν οι ανώνυμοι και επώνυμοι σχολιαστές φυλαχτείτε γιατί σας ψάχνουν τα λαγονικά να σας μαλώσουν που δε λέτε μόνο καλά λόγια γι' αυτούς.
Τι κρίμα που όλοι αυτοί οι ισχυροί διαχειριστές των ειδών εξουσίας πιστεύουν ότι αν εξαφανίσουν όλους εμάς θα εξαφανίσουν και τα χάλια τους. Πόσο λυπάμαι γι' αυτούς , αλλά και για εμάς που τους επιτρέπουμε να αποφασίζουν για τις ζωές μας και για το μέλλον των παιδιών μας.
Μλόκερ φυλάξου λοιπόν !Και αν δεις τα δύσκολα για να γλιτώσεις βάλε μιά κουκούλα και δείξε εμάς . Δείξε μας μη φοβάσε , αντέχουμε , πάντα αντέχει ο ανώνυμος λαός...

βοιωτός είπε...

Τελευταίε ανώνυμε,
δεν θα γράψω το κλασικό ότι δηλαδή ο άνθρωπος που θα τρομάξει τον Βοιωτό δεν έχει γεννηθεί ακόμη. Εχει γεννηθεί. Αλλά έχει πεθάνει: ήταν ο Τζιμ Λόντος.

Στα σοβαρά τώρα: καταλαβαίνω ότι επιχειρείς να φιμώσεις τους αναγνώστες διότι τρέμεις. Δυστυχώς κι εσύ και οι άλλοι θα υποστείτε την κριτική, την κόσμια κριτική.

Για τους αναγνώστες και τους σχολιαστές θα επαναλάβω τούτο:
Κανείς δεν μπορεί να βρει οποιοδήποτε στοιχείο για αναγνώστη ή σχολιστή χωρίς τη δική μου άδεια.

Και εγώ δεν πρόκειται να παραχωρήσω την άδεια για κανέναν, ο οποίος δεν διαπράττει ποινικό αδίκημα με αυτά που γράφει.
Οπότε μπορείτε να συνεχίσετε να σχολιάζετε ελεύθερα.

ΥΓ: Ούτε εγώ μπορώ να βρω ή να γνωρίζω τα ονόματα ή την e-διέυθυνση των σχολιαστών. Μόνο κατόπιν δικής μου άδειας μπορούν να τα βρουν ειδικευμένες υπηρεσίες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Έπεσα τυχαία πάνω σ'άυτό το blog με την συζήτησει για τον ΑΚΟΛ και αυτή η κακοήθια από μερικούς "ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ" δεν μου άρεσε καθόλου.Εγώ είμαι μια απλή δημότης της πόλης της Λιβαδειάς, δεν έχω παιδιά, ούτε προσωπικά συμφέροντα από αυτόν τον σύλλογο, και το μόνο που έχω να πω είναι οτι πήγα στην επίδειξει από περιέργεια και αυτό που είδα μου άρεσε πάρα πολύ.Δεν με ενδιαφέρει αν τα κοριτσάκια θα φορέσουν κοντές μπλουζίτσες και θα εμφανιστούν πάνω στη σκηνή σαν μικρές "ΛΟΛΙΤΕΣ" ούτε αν έχουν γράμωση στο τρικέφαλο.Καλώς ή κακώς και τα μπουτάκια μας τα έχουμε και τα παραπάνω κιλάκια μας.Τέλος πάντων...εμένα σε αυτή την επίδειξει μου πέρασε η ώρα ευχάριστα και αυτό που είδα δεν με προσέβαλε καθόλου, έτσι και αλλίως αυτός ο σύλλογος νομίζω ότι έχει δημιουργηθεί για να περνάν ευχαριστα τα παιδιά και όχι για να γίνουν πρωταθλητές.ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ