Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Ενας εξαιρετικός Βοιωτός blogger

Υπάρχει ένας νέος (6άμηνος) blogger στη Βοιωτία ο οποίος αφενός γράφει επώνυμα και αφετέρου είναι δημόσιο πρόσωπο: αιρετός Βοιωτός άρχοντας!

Το περιμένατε; Εμείς πάντως όχι. Η έκπληξη είναι φυσικά θετική και η συνέχεια προμηνύεται ενδιαφέρουσα στο αξιόλογο blog του . Μπορείτε να μαντέψετε ποιος είναι; Εναλλακτικά δείτε εδώ. Ενας εξαιρετικός Βοιωτός blogger2

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο! Οτιδήποτε κινείται στην κατεύθυνση της ενημέρωσης πρέπει να επιδοκιμάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο! Οτιδήποτε κινείται προς την κατεύθυνση της ενημέρωσης πρέπει να επιδοκιμάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Θελεις να πεις οτι οποιος γραφει επωνυμα,οτι γραψει, αναλογα,βεβαια οχι βρωμολογια,αλλα καθαρα την γνωμη του,εννοεις οτι δεν θα σταυρωθει αναποδα.Αφου ειναι ετσι τι χρειαζετε το Η/Υ Βγαινουμε στην πλατεια να εκφραστουμε,αστραπιαια ουτε ο γειτονας δεν θα σε χαιρεταει. Ο εκλεγμενος τωρα οτι λεει τον δεχομαστε, αυριο ? αν δεν ειναι εκλεγμενος ουτε το ιχνος του δεν θα βρησκουμε. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΩΜΕΝ

Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχει ομως επικοινωνια μεταξυ του ιδιου και των αναγνωστων.
απλα ενημερωνει ο ιδιος γραφοντας χωρις αντιλογο.

Ανώνυμος είπε...

στην ουσία φαίνεται ως παρουσίαση δελτίων τύπου των ενεργειών του κ. Γιαννάκη.
ενδιαφέρον παρουσιάζει προς το παρόν τουλάχιστον ο τρόπος που επέλεξε -μέσω μπλογκ- να το κάνει.

Ανώνυμος είπε...

rozalia
αν τα δελτία τύπου τα παρουσίαζε απο ένα site θα τα διάβαζαν ελάχιστα άτομα ενώ απο το blog λόγω μόδας πιστεύει οτι θα τα διαβάζουν περισσότερα.
Νομίζω είναι λάθος διότι τα blog δεν έχουν την έννοια της ανακοίνωσης αλλά της επικοινωνίας πράγμα που δεν ισχύει για το προαναφερόμενο blog.
πολύ ντόρος για το τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

ε, όχι και για το τίποτε αγνέ ανώνυμε,
ρώτα και τον οικοδεσπότη

βοιωτός είπε...

Θα πείτε γιατί βάζω το σχόλιο του τελευταίου ηλίθιου ανώνυμου.
Για να καθίσταται σαφές κάθε φορά που πάμε να το ξεχάσουμε με πόσο χαμηλού επιπέδου ανθρώπους έχουμε να κάνουμε...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ . ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ..... ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑ.ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ [ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΣ ]ΜΟΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΑΠΕΔΟΥ,ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΕΤΕ,ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ-ΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΚΟΜΠΛΑΡΟΥΜΕ. Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ ΝΑ ΤΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ [ΕΠΙΠΕΔΟΥ] ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΜΩΝΟΥΝ.

βοιωτός είπε...

Αγαπητέ τελευταίε ανώνυμε,
εννοώ ηθικού επιπέδου.

Σε καμία περίπτωση δεν έχω τίποτε με όσους δεν μπορέσαν να σπουδάσουν κ.λπ. κ.λπ.

Ομως με τα λαμόγια έχω μέτωπο. Και για τα λαμόγια δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία (περιλαμβανομένης της επαρχίας), τουλάχιστον όσον με αφορά.

Ανώνυμος είπε...

το να μη σπουδάσεις ουδόλως σου μειώνει την ευθύνη να καλλιεργείσαι, να είσαι ευ-αίσθητος κοινωνικά, να εξανθρωπίζεσαι και να μην οχλοκρατείσαι.
υπάρχουν άνθρωποι εντελώς αμόρφωτοι πουέχουν τέτοιο περίσσευμα ψυχής, τέτοια τάση προς την πρόοδο και την δημιουργία, που σε κομπλάρουν.
υπάρχουν άνθρωποι του τιμούν την ιδιότητά τους ως "κόσμος", απλοί, ωραίοι, αυθεντικοί, με λεβεντιά, μαγκιά και παρρησία που σε κάνουν να ντρέπεσαι για τα λιγα γράμματα που έμαθες.
κι υπάρχουν κι οι άλλοι, οι πολλοί, οι εξ ενστίκτων ορμώμενοι και κυριαρχούμενοι και φυσικά έτσι δρομολογώντας τις επιλογές τους.να ξεφύγουν απ το "νηστικό" που κουβαλούν με την γέννησή τους.
"γιατί όποιος γεννήθη νηστικός ποτέ του δε χορταίνει."