Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Διαμαρτυρίες για τον παγετό στη Λιβαδειά

Σοβαρά παράπονα εξέφραζαν δημότες της Λιβαδειάς και κυρίως όσοι κατοικούν στα ψηλά της πόλης, στην Κάδη και τον Ζαγαρά, για την απρονοησία της δημοτικής αρχής, η οποία δεν φρόντισε το πρωί της Τρίτης να ρίξει αλάτι στους παγωμένους ανηφορικούς δρόμους με αποτέλεσμα οι μετακινήσεις να αποτελούν μια επικίνδυνη εμπειρία για τους πολίτες. Από την πλευρά των αρμόδιων δημοτικών υπηρεσιών -σε επίπεδο γραφειοκρατίας πάντα- προβαλλόταν η δικαιολογία ότι ο χρόνος και τα μέσα δεν επαρκούσαν για την κάλυψη ολόκληρης της πόλης και ότι από το μεσημέρι και μετά τα προβλήματα είχαν επιλυθεί.

***Το ψηφοδέλτιο του κ. Κ. Παπαγεωργίου επικράτησε στις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς, όπως η δημοσκόπηση της viotia προέβλεψε (δείτε πάνω αριστερά).

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα πάθουν τίποτε αν κάτσουν και μισή μέρα μέσα στο σπίτι τους. Αμάν πια μ' αυτή την υστερία. Είναι εξωφρενικό να συντηρείται ένας κολοσσιαίος μηχανισμός για μια - δυο μέρες κάθε δυο χρόνια. Τι να πουν κι αυτοί που αποκλείονται στάνταρ κάμποσες μέρες το χρόνο, και ΔΕΝ μιλάω για Ελλάδα.

βοιωτός είπε...

Μέτοικε, δεν βγαίνουν όλοι γι' αναψυχή.

Ανώνυμος είπε...

υστερία να θέλω να πάω ασφαλής στη δουλειά μου, στο σχολείο μου στο φούρνο;

Ανώνυμος είπε...

Ε, ναι, τη μία μέρα στα δυο χρόνια που παγώνουν οι δρόμοι ΔΕΝ θα πας στη δουλειά σου ή στο σχολείο και θα περιμένεις να "βγει" η μέρα, όπου θα γίνουν βατοί οι δρόμοι, για να πας στο φούρνο. Όπως κάνουν εκατομμύρια άνθρωποι σ' ολόκληρο τον κόσμο. Εδώ ολόκληρο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης και κλείνει ΣΤΑΝΤΑΡ μερικές μέρες το χρόνο. Εκτός πια αν είσαι διατεθειμένος να πληρώνεις να συντηρείται ένας ολόκληρος μηχανισμός (υπάλληλοι και μηχανήματα) γι' αυτές τις μια - δυο μέρες κάθε δύο χρόνια, οπότε πάω πάσο.

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια στο ψηφοδέλτιο παπαγεωργίου.

Ανώνυμος είπε...

Το αλάτι έχει χρήματα; δεν νομίζω τσάμπα είναι (ο Δήμαρχος όμως Στερείται φαντασίας – φορεί παρωπίδες)

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο
Μέτοικος.
Ο πανικός είναι των τηλε - καναλιών. Και ο ψευδεπίγραφος πανικός.