Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Ημερίδα στίβου ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 2009 από τον ΑΚΟΛ

Ημερίδα αγώνων στίβου υπό την επωνυμία ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 2009 διοργανώνει τον Μάρτιο ο ΑΚΟΛ σε συνεργασία με τον δήμο Λεβαδέων. Δείτε το δελτίο Τύπου.


Το Διοικητικό μας Συμβούλιο, σε συνεργασία με το Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμού του Δήμου Λεβαδέων, για να τιμήσει τη μνήμη του Ανέστη Αργύρη, ο οποίος υπήρξε στέλεχος του Ομίλου μας, υπηρετώντας ανιδιοτελώς τον κλασσικό αθλητισμό, διοργανώνει ημερίδα αγώνων στίβου, με την επωνυμία «ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 2009»
Στους αγώνες έχουν κληθεί να λάβουν μέρος, σύμφωνα με την προκήρυξη, οι μαθητές και μαθήτριες των σχολικών μονάδων γυμνασίων και δημοτικών (τετάρτη, πέμπτη & έκτη τάξη), της πρώην Επαρχίας Λιβαδειάς, καθώς και μαθητές και μαθήτριες του Ειδικού Σχολείου Λιβαδειάς (Α.Μ.Ε.Α.).
Οι αγώνες θα διεξαχθούν :
Ø Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2009, στο δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, με ώρα έναρξης10,00 π.μ., τα αγωνίσματα 50, 80, 80, 150, 600 & 1.000 μέτρων, καθώς και ρίψεις με μπαλάκι και σφαίρα.
Ø Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2009, στο 3ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς, με ώρα έναρξης 10,30 π.μ., το αγώνισμα του άλματος σε μήκος.

Το Δ. Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς

Δείτε εδώ την προκήρυξη και το πρόγραμμα των αγώνων ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 2009.
Το πρόγραμμα και η προκήρυξη των αγώνων ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μαθαίνοντας όσα συζητήθηκαν στο προχθεσινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου αναρρωτιέμαι ως πότε θα υπάρχουν άνθρωποι σ΄αυτόν τον ΑΚΟΛ που θα ασχολούνται με το κυνήγι των μαγισσών , των αντιπάλων , των " προδοτών" και των εχθρών; Ως πότε δε θα καταλαβαίνουν ότι ο μόνος τους εχθρός είναι ο κακός τους εαυτός;