Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Ψηλές, ξανθές κι επικίνδυνες

Προσοχή στις «όμορφες ξανθές κατασκόπους» συνιστά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που ισχυρίζεται ότι γίνεται όλο και συχνότερα στόχος κατασκόπων, οι οποίες μερικές φορές είναι «όμορφες εκπαιδευόμενες, με ψηλά πόδια και ξανθά μαλλιά».
Όπως αναφέρει Το Βήμα, την Παρασκευή, η προειδοποίηση έγινε μέσω εσωτερικού υπομνήματος, που κυκλοφόρησε στους υπαλλήλους του τμήματος Προσωπικού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος Βάλερι Ράμπι, το υπόμνημα παρέχει συμβουλές για την πρόσληψη υπαλλήλων που προέρχονται από χώρες, οι οποίες δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και αναφέρει ότι η απειλή κατασκοπείας για την Επιτροπή «αυξάνεται ημέρα με την ημέρα».
Newsroom ΔΟΛ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά το δουλεύει και η viotia το life style.έλεος και ντροπή γαι τα πρότυπα που δίνετε στους νεότερους και στα παιδια.ηλίθιες ξανθες γαι πεινασμένους κομπλεξικούς λιγούρηδες!!! γίνονται είδηση!!!

Ανώνυμος είπε...

"[...Oι σημερινές γυναίκες κατεργάζονται τόσα τεχνάσματα στη συμπεριφορά ή τη μορφή τους ώστε δίνουν την οδυνηρή εντύπωση των εφήμερων και των αναντικατάστατων...
Και τα φτιαξίματα τις ζωγραφίζουν και τις χρωματίζουν με τέτοιον τρόπο ώστε γίνονται περισσότερο διακοσμητικές παρά σαρκικά ζωντανές...]".Φ.Π.

Ανώνυμος είπε...

αυτό ακριβώς που τις θέλουν οι πλείστοι σημερινοί αρσενικοί κατά το είδος. αναλώσιμες κι επιδείξιμες. ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε!

Ανώνυμος είπε...

Τω όντι, Ροζαλία,
ελάχιστοι μείναμε, από το ισχυρό φύλο, που αναγνωρίζουμε την αληθινή και γνήσια ομορφιά του πανίσχυρου φύλου!
Και, ευτυχώς ή δυστυχώς, αυτή είναι και η πραγματικά επικίνδυνη -για τους μυημένους, πάντα.

Ανώνυμος είπε...

δεν υπάρχει δυστυχώς για το πραγματικό, υπνοβάτη.
δυστυχώς ίσως που δεν αντέχουμε να το πλησιάζουμε και να το εκτιμούμε ως σπάνιο και πολύτιμο και να προσπαθούμε να το κατακτήσουμε.
όλο αυτό θέλει οδύνη και κίνδυνο και θυσία και πραγματική ηθική γενναιότητα και φρόνημα.

Ανώνυμος είπε...

Και πότε δεν ήταν "οδυνηρή"
η πραγματική αγάπη, Ροζαλία;
Εκτός κι αν ομιλούμε για έρωτες και αγάπες fast food και με κριτήρια επιφανειακά, του συρμού, ετεροκαθοριζόμενα και αποδεκτά - με τα μάτια των άλλων, πάντοτε - ή, και,ιδιοτελή, ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

ασε,υπνοβάτη να γράψω πως η αγάπη είναι λελουδάκια και πουλάκια, γιατί θα κατηγορηθώ για ψυχική διάσταση, βαθιά κουλτούρα, υψηλή διανόηση, δήθεν και μπατιρντί επί παντός επιστητού.
άστο , τι της πήρες του Αγίου Βαλεντίνου, της κυράς;

Ανώνυμος είπε...

Χαχα, νόστιμη ερώτηση.
Ένα ταξίδι.Σε μια χώρα, όπου κανείς δεν γνωρίζει και δεν εορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο.

Ανώνυμος είπε...

Χαχα, νόστιμη ερώτηση.
Ένα ταξίδι.Σε μια χώρα, όπου κανείς δεν γνωρίζει και δεν εορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο.

Ανώνυμος είπε...

α.ετσι; πάρτης εκεί ένα δαχτυλίδι, μη πεί δήθεν εκλεκτικό κι εσίνα!