Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Τόγιας ερωτά Κοντό για αγροτική οδοποιία Βοιωτίας

Τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρο Κοντό "ψέγει" με ρώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ό βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Βασίλης Τόγιας για επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις έργων αγροτικής οδοποιίας στη Βοιωτία. Μάλλον για το Δίστομο και τους κκ. Μπασιάκο και Πανουργιά (δείτε εδώ Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η αγροτική οδοποιία στο Δίστομο) προορίζονται τα βέλη.

Δύο παρατηρήσεις.
Πρώτον με χαρά μου διαπιστώνω ότι εν γένει οι ανακοινώσεις του κ. Τόγια έχουν βελτιωθεί πολύ ως προς τη γλώσσα: ορθογραφικά, γραμματικά και συντακτικά. Είναι ένα καλό νέο.

Για την ουσία της ερώτησης νομίζω ότι παρότι και ο κ. Τόγιας γνωρίζει πως στην Ελλάδα οι πολιτικές αποφάσεις είναι συνήθως ζήτημα διασυνδέσεων και προσωπικών σχέσεων (κονέ που λένε) και όχι θεσμικών διαδικασιών η ερώτησή του κινείται στα ανεκτά αντιπολιτευτικά πλαίσια. Θέλω να πω ότι, όπως εμένα μου φαίνεται, δεν στρέφεται κατά του Διστόμου αλλά επιχειρεί να πιέσει τον υπουργό και για κομματικούς αλλά και για ουσιαστικούς λόγους. Δείτε ολόκληρη την ερώτηση.
Τόγιας ερωτά Κοντό για αγροτική οδοποιία Βοιωτίας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βοιωτε ασε την ορθογραφια του τογια και κανε ρεπορταζ ποιος πηρε τα λεφτα στο διστομο κατι θα εχεις ακουσει μη κανεις τον αλεκο....ξερεις εσυ....

Ανώνυμος είπε...

κατά τον κ Τόγια ο δήμος Λιβαδειάς έχει υποχρηματοδοτηθεί για έργα οδοποιίας. Οι άλλοι 19 Δήμοι τι δρόμους έχουν αουτοστρασες;!!!