Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

Το μεγάλο κτήριο στην Κρύα

Ξενοδοχειακή μονάδα είναι το μεγάλο κτήριο που κατασκευάζεται αυτόν τον καιρό στην Κρύα της Λιβαδειάς (δεξιά όπως ανεβαίνουμε).
Πρόκειται για μια επένδυση της εταιρείας Τροφώνιος ΙΝΝ ΑΕΞΤΕ και το ξενοδοχείο που θα δημιουργηθεί θα είναι κατηγορίας 3 αστέρων, θα έχει 42 κλίνες και θα απασχολεί 10 άτομα.
Το κόστος της επένδυσης έχει προϋπολογιστεί στο 1.600.000 ευρώ από τα οποία οι 590.000 δηλαδή το 35% είναι επιχορήγηση από την υπαγωγή της επιχείρησης στον νόμο 3299/2004.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως το βλέπει κανείς καταλαβαίνει πολεοδομικές παρανομίες. Δεν λέω ότι έχει, απλώς ο όγκος του είναι λίγο ύποπτος.
Έχει φάει ο κόσμος σουβλάκια για να γίνει αυτό!

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, για να έχουμε το νού μας;

rehmire είπε...

Ιδιοκτήτες είναι οι σουβλατζίδες της Κρύας.

βοιωτός είπε...

Δεν έχω πληροφορίες ούτε για παραβάσεις ούτε για τη μετοχική σύνθεση της εταιρείας Τροφώνιος ΙΝΝ.

rehmire είπε...

Χα χα οι σουβλατζίδες!

10 σουβλάκια 2 μπύρες 2 πατάτες. Να φέρω κι άλλα;

Για πρωινό σουβλάκια θα τους δίνει. Και για βούτυρο τζατζίκι.
Και γαμώ τα χοτέλια θα φτιάξει ο σκαταρβανίτης

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΟΥΣΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΛΦΤΑ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Ενοχλεί που είναι αρβανίτης? (βλ. "σκαταρβανίτης"). Αχ...δεν θα πάτε μπροστά με τίποτα ... μα με τίποτα ... δεν χωράει θεραπεία καμία ... No comment ...

βοιωτός είπε...

Φαντάζομαι ότι ο Ρεμίρε το λέει χαϊδευτικά. Αν όχι, τότε λέει παπαριές.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΣΚΑΤΑΡΒΑΝΙΤΕΣ" ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ...ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΦΟ ΡΗΤΟ "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ"!!

kall.christos είπε...

ΟΙ ΣΚΑΤΑΡΒΑΝΗΤΕΣ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΕΛΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΕΠΩΝΥΜΩΣ....ΔΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ FORUM.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ "ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ" ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!!ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ.ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ!!ΜΕ "ΕΚΤΙΜΗΣΗ" ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ).

βοιωτός είπε...

@kall xristos.

Δεν γίνεται από το κείμενό σου σαφές σε ποιον αναφέρεσαι.
Αν αναφέρεσαι στο χρήστη rehmire και την ανόητη βρισιά του είπαμε ο άνθρωπος λέει παπαριές.

Η viotia θεωρεί την επένδυσή σου είδηση και μάλιστα σημαντική.
Και για το χρηματικό της ύψος και για το είδος της και για την τοποθεσία της.

Εγώ δεν θα σου πω μπράβο, όπως σου λέει κάποιος παραπάνω, γιατί φαντάζομαι ότι το κάνεις για να κερδίσεις και όχι από αλτρουισμό.
Ομως θα σου ευχηθώ πραγματικά καλή επιτυχία και καλές δουλειές.

kall.christos είπε...

ΒΟΙΩΤΕ,

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΩΜΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ.ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΑΙΟ ΑΥΤΟ;ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΣΑΜΕ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ.ΕΛΠΙΖΩ Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ρε συ πρώτε ανώνυμε, αυτόν που πουλάει μέμφεσαι, ή τον κόσμο που θεωρεί ψυχ-αγωγία το ταβερνοφαγητό και τρώει, τρώει, τρώει; αν δε, το ξενοδοχείο τόφτιανε κανας παράγων, ο ρεμίρε θα ήταν πιο προσεκτικός στην διατύπωσή του.

βοιωτός είπε...

@kall.christos
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

rehmire είπε...

Βοιωτέ επειδή βλέπω ότι το υπερασπίζεσαι, μην δω κανένα σχόλιο σου όταν τελειώσει, για έκτρωμα, αλλοίωση αισθητικού περιβάλλοντος της κρύας.
Ο όγκος του δείχνει ότι θα γίνει μια αηδία που θα χαλάσει την ομορφιά του τοπίου. Αλήθεια από που θα περνάνε για να πάνε στο ξενοδοχείο; Με τα πόδια; Να μην ξεχνάμε ότι είναι πεζόδρομος μέχρι εκεί. Α, ναι ξέχασα. Τον πεζόδρομο αυτό τον έχουνε γραμμένο χρόνια οι σουβλατζίδες βάζοντας επιδεικτικά τα αυτοκίνητά τους πάνω σε αυτόν. Και για να τους προλάβω για να μην τα ρίξουν σε όλους αυτούς που τώρα μπαίνουν με τα αυτοκίνητα τους μέσα, θα τους ρωτήσω το εξής.
Όταν αγαπητοί μου υπήρχαν τα αποσπόμενα κολονάκια στην είσοδο του πεζοδρόμου, είχαν τα κλειδιά από τα λουκέτα; Γιατί από όσο θυμάμαι, άνοιγαν, πέρναγαν τα δικά τους αυτοκίνητα και μετά τα ξανακλειδώναν. Ε;!

Ανώνυμος είπε...

Ε?! Απ' ότι μαθαίνω αναμένεται να δημιουργηθεί χώρος ειδικός για τελεφερίκ που θα ανεβάζει τους πελάτες του ξενοδοχείου απο τον πεζόδρομο της Κρύας στην είσοδο του ξενοδοχείου... (Ε, ρε παναγία μου με τι ασχολείται ο κόσμος!)
Αν τόσο πόλύ σε καίει πώς θα ανεβαίνουν μπορείς κάλλιστα να παρουσιαστείς αύριο επώνυμα και να σου δείξουμε τα σχέδια. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε απο κανέναν και καλό θα ήταν να μην προδικάζεις αποτελέσματα πριν δείς.
Όσο για τα κλειδιά (όταν υπήρχε κολονάκι)ενημερωτικά και μόνο τα είχαν οι δημοτικές επιχειρήσεις και ήταν στην διάθεση του καθενός απο την περιοχή όποτε τα ζητούσε!
ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗΣ Δ. ΧΡΗΣΤΟΣ

βοιωτός είπε...

Ρεμίρε,
είναι ένα πράγμα οι αντιρρήσεις που είναι θεμιτές και επιθυμητές και ένα άλλο οι ύβρεις (σχεδόν ρατσιστικές) που είναι ανεπίτρεπτες.