Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Η Αγάτσα για τον Παπανδρέου

Στην παρουσία του Γεωργίου Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη αναφέρεται το δελτίο Τύπου που απεστάλη στη viotia από την κ. Αρια Αγάτσα, υποψήφια βουλευτή Βοιωτίας και μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Δείτε.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΑΓΑΤΣΑ
ΜΕΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15-9-2008

ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Συσπειρώνεται ο κόσμος γύρω από το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του Γιώργο Παπανδρέου μετά τις προτάσεις -δεσμεύσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο, που θα βγάλουν από την κρίση την ελληνική κοινωνία .
Είναι γεγονός ότι στο πλαίσιο της 73ης ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόσο με την ομιλία του όσο και με τις απαντήσεις του στους δημοσιογράφους, δημιούργησε στον κόσμο νέες προσδοκίες με το νέο μοντέλο ανάπτυξης της οικονομίας. Ενα πακέτο δεσμεύσεων που κύριο στόχο έχει την ανακούφιση των μεσαίων και χαμηλών τάξεων που ταλανίζονται από την πολιτική της Ν.Δ. καθώς και την αναδιανομή του εισοδήματος.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, στην ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης:

1. Μίλησε για τον πολίτη και τα προβλήματά του. Μίλησε για την σημερινή κρίση, δεν κρύφθηκε από την πραγματικότητα όπως ο σημερινός πρωθυπουργός.
2. Έδωσε όραμα για την Ελλάδα: να διασφαλίσουμε το δικαίωμα κάθε πολίτη σε μία ανθρώπινη κοινωνία.
3. Έδωσε λύσεις: Προσδιόρισε, με συγκεκριμένες προτάσεις-λύσεις, τις προτεραιότητες της επόμενης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ:
· Την ενίσχυση του οικογενειακού προϋπολογισμού
· Την αποκατάσταση του κοινωνικού κράτους
· Την ανάπτυξη για τον άνθρωπο – πράσινη ανάπτυξη
· Το ευνομούμενο κράτος
4. Απάντησε με συγκεκριμένο τρόπο στο ερώτημα «Που θα βρείτε τα λεφτά;», έδωσε στοιχεία για τα δις ευρώ που η σημερινή κυβέρνηση επέλεξε να χαρίσει στους λίγους, ενώ το ΠΑΣΟΚ επιλέγει να τα δώσει για την ενίσχυση των πολλών.
5. Δεσμεύτηκε, ως επόμενος πρωθυπουργός να πάρει από την πρώτη ημέρα, «μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης στη σχέση πολίτη-κράτους», για να ξεκολλήσει η χώρα από την κρίση. Κάλεσε όλους τους Έλληνες, όλες τις Ελληνίδες σε κοινή πορεία.

Το ΠΑΣΟΚ είναι κίνημα λαού τόνισε ο Παπανδρέου και ήταν σύνθημα που πράγματι περίμενε ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ. Μέσα στη λαίλαπα των σκανδάλων της φοροεπιδρομής ,των χρεωμένων νοικοκυριών και της ελλιπούς παιδείας, υγείας και ασφάλειας, καθώς της τραγικής κατάστασης στον αγροτικό κόσμο, το ΠΑΣΟΚ προβάλλει ως η μόνη λύση για το μέλλον αυτού τού τόπου.
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, λοιπόν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ γύρω από το ΠΑΣΟΚ , το κίνημα του λαού, τον Παπανδρέου.

ΑΡΙΑ ΑΓΑΤΣΑ
ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Αγάτσα
Ο τίτλος ¨υποψήφια βουλευτής ¨ είναι προσωρινός και ισχύει από την ημέρα που πήρατε το χρίσμα έως και την ημέρα των εκλογών. Σήμερα δεν ισχύει εκτός και εάν ξαναπήρατε το χρίσμα για τις επόμενες εκλογές. Είτε λοιπόν πρέπει να γράψετε πρώην υποψήφια είτε τίποτα. Και αυτό ισχύει για όλους τους πρώην υποψήφιους.

Ανώνυμος είπε...

σωστος πρεπει να γραφει νομαρχιακος συμβουλος

βοιωτός είπε...

Τώρα, θα την πω την κακία μου. Αφήστε ρε παιδιά τους τίτλους εκεί στο ΠΑΣΟΚ και ασχοληθείτε με την πολιτική. Θα είναι για όλους καλό αυτό.

Ανώνυμος είπε...

άρια
αυτά που σου έγραψαν οι άλλοι μπορείς να τα πεις προφορικά και χωρίς να τα έχεις γραμμένα;

Ανώνυμος είπε...

βοιωτε
με την πολιτική ασχολούνται οι της ΝΔ και εμείς τα πασοκια δεν χρειάζεται.
δουλεύουν αυτοί για εμάς.
ειναι φως φαναρι οτι τακαναν μανταρα.

Ανώνυμος είπε...

Εγω την Αρια τη βλέπω συνεχεια στα τοπικα καναλια και τα λεει μια χαρα για το ΠΑΣΟΚ.Τετοιους θελουμε νεους ανθρωπους!

Ανώνυμος είπε...

για το πασοκ ξέρει να πεί,έτσι νομίζει, για την νομαρχία έχει να μας πεί τίποτα;Αν γνωρίζει βέβαια.

Ανώνυμος είπε...

Τους εγκαταλείπει και ο Σταϊκούρας..
.
Εντελώς διαλυτική η κατάσταση στη ΝΔ.
Ακόμη και ο Κώστας Σταϊκούρας -που παρεμένει, τυπικά όμως, διευθυντής του Γραφείου του Κ. Καραμανλή ως προέδρου της ΝΔ στη Ρηγίλλης- “ειδοποίησε” αρμοδίως ότι τους … εγκαταλείπει διαφωνώντας με τις επιλογές που εισηγήθηκαν και οδήγησαν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό στη σημερινή κατάσταση. Και ότι πλέον θα κινηθεί οπως ο ίδιος νομίζει στο εσωκομαμτικό τοπίο…
Ο Κ. Σταϊκούρας ήταν, εδώ και πολλά χρόνια, άνθρωπος της πλήρους εμπιστοσύνης του Κ. Καραμανλή αλλά σταδιακά τέθηκε, κι αυτός, στο περιθώριο από το “σύστημα του Μεγάρου Μαξίμου”.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 9.32
ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΑΡΙΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΠΕΣΜΟΥ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ;
ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ TV;
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 11:27
Εχει πεί την "σπουδαία" και "βαρυσημαντη" φράση για την κυβερνηση της Ν.Δ."...ΈΧΕΙ ΧΑΘΕΊ Η ΜΠΆΛΑ..."
Μπορώ να σου πω ότι την έχω παρακαλουθησει σε τέσσερις τηλεοπτικές εμφανίσεις στα τοπικά τηλεοπτικά μέσα και πλεόν την έχω αποστιθίσει. Αμα ο πολιτικός έχει φαντασία και όραμα...βοηθεια μας.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ εμπαθεια ρε παιδια.Τουλαχιστον δεν ειναι ψευδη...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε
δεν υπάρχει εμπάθεια απλά το πρόβλημα δεν είναι αν είναι αλήθεια ή ψέματα αυτά που γράφει αλλά όταν υπογράφει ένα κείμενο ως δικό της, ενώ είναι φως φανάρι ότι της το έγραψαν άλλοι, αυτή η πράξη λέγεται εμπαιγμός έναντι των αναγνωστών και την έχουν κάνει στο παρελθόν και άλλα πολιτικά πρόσωπα ( Τόγιας, Βαγιάκος).
Η βγάζεις δελτία τύπου δικά σου ή δεν βγάζεις καθόλου.
Ε πώς να το κάνουμε δεν τρώμε κουτόχορτο.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 7.41, στο ΠΑΣΟΚ ολα τα κακα τα κανουν οι Τογιας, Βαγιακος και Αγατσα...Κανενας αλλος και καμια αλλη.Εκτιθεστε. σε μια εποχη που το ΠΑΣΟΚ θελει ενοτητα.Κριμα..

Ανώνυμος είπε...

Mia xara to vrisko to -exei xathei i bala-. edo o dikos tou o karaoglou eipe oti sti nea dimokratia einai oloi stin... kosmara tous.....

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 8.14
θελεις να σου υπενθυμίσω τα μαιμού δελτία τύπου των τογια, βαγιάκου πότε γράφτηκαν;
Απλά επειδή το πασοκ θελει ενότητα δεν τα αναφέρω αν όμως επιμένεις το ένα αφορά ομαδική επερώτηση στην βουλή που την περασε ως δική του ο μεν και το άλλο αντιγραφή κειμένου απο βουλευτή της εύβοιας που το πέρασε ως δικό του ο δε.
Ασε λοιπόν τις εξυπνάδες και να ξέρεις τα πολιτικά λάθη - γκάφες δεν ξεχνιώνται.΄
ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι άλλο.
και οι άλλοι κάνουν λάθη αλλά δεν προκαλούν με σπουδαιοφανείς ενέργειες!!!

Ανώνυμος είπε...

Eλα μωρε τωρα κακιες. Η αγατσα τοσα χρονια δημοσιογραφος εχει γραψει κι εχει γραψει.Κοιταξτε εκει να ανασκουμπωθειτε να βγαλετε το πασοκ κι αφηστε τα προσωπικα...

Ανώνυμος είπε...

φιλοι μου πιστυω για τα δινα του τοπου μας φταιει τα μεγαλα εργα του πασοκ αεροδρομια ριο αντυριο ολυμπιαδα τα κεντρα υγειας αττικη οδος και και ....που μας εβαλε στην ονε φυσικα και τα κειμενα που αντιγραφουν οι πασοκοι υποψηφιοι ολα αυτα φταινε που οι κουμπεροι γινανε με βιλεσ και κοτερα σεμνα και τπεινα ρε τη πλακα εχετε εσεις οι Αδεξιοι

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 8.56
ασε την αγατσα ρε φιλε.
ασχολείσου με την δικη σου παραταξη και ασε το πασοκ ήσυχο.
καλη η προσπάθεια αλλά δεν τσιμπάμε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟς ΣΥΜΒΟΥΛΟς ΤΙς ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑ "ΨΑΞΩ" ΤΟΥ ΝΑ "ΑΣΧΟΛΗΘΩ" ΚΑΙ ΝΑ "ΣΚΕΦΤΩ"
ΣΙΓΟΥΡΑ Η κ. ΑΓΑΤΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΣΤΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΜΑς ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ; Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ, Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, Ο ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Ας μην είμαστε μοιρολάτρες και μίζεροι. εμείς έχουμε το μαχαίρι, εμείς και το πεπόνι κατά την λαική ρήση.Ας απαλλαχθούμε λοιπόν από την παρουσία αυτών των φαινομένων πολύ απλά με την ψήφο μας.Ετσι για να κλείνει το θέμα.για τον ανωνυμο του 11:28

βοιωτός είπε...

Να γράψω κι εγώ τη γνώμη μου αφού έγινε τόση συζήτηση.

Λοιπόν το κείμενο δεν γνωρίζω ποιος το έγραψε αλλά είναι πολύ μέτριο ή μάλλον κάτω του μετρίου.
Επιεικώς.

Ανώνυμος είπε...

THN ΚΑ ΑΓΑΤΣΑ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗς ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.ΛΥΜΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΕΝΟΤΗΤΑς ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥς ΠΑΛΙΟΥς.

υγ.Η Κ.ΑΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙς ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕ ΑΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΗΡΕ ΚΟΝΤΑ 10.000 ΣΤΑΥΡΟΥς.ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ .ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕς,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΕς ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΕς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΘΟΛΟΥ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΦΩΝΗΤΗς.ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 3.10
σίγουρα δεν είναι κακό να είναι κάποιος εκφωνητής, κακό είναι να λέει οτι είναι δημοσιογράφος.
όσο για τους αγώνες στην ιππασία την βάλανε που δεν έβλεπε κανένας άσε που την πρώτη μέρα τα μισά άλογα πήγαν λόγω κακαοκαιρίας σε άλλη πόλη και δεν το πήρε χαμπάρι, και στη συνέχεια πιάσαν ντοπέ άλογα που ούτε αυτό το πήρε χαμπάρι και τα μάθαμε απο τα λοιπά ΜΜΕ πλην ΕΡΤ, τρομάρα της.
Τέλος ποιά δική της εκπομπή έχει κάνει; πλάκα με κάνεις ;

Ανώνυμος είπε...

βοιωτε απο τις δικε σου αναλυσεις ειναι πολυ καλυτερο οσο για τα φασιστακια που ζοριζοντε να ειναι ποιο σεμνα και ταπεινα χρονια πολλα αρια να εισαι παντα γεματη υγεια

Ανώνυμος είπε...

οκοι κοιταξτε στο χωριο σας στη πολη σας ποιοι ειναι οι κοματαρχεοι της δεξιας επι κατοχης ηταν ρουφιανοι των γερμανων μετα ρουφιανοι της χουντας και παντα τη πληρωνε ο απλος κοσμακης ξεκλαρισμα θελετε ενας ενας καταστροφη του τοπου που εχετε το θρασος να μιλατε ολοι με αδειες επι χουντας στα λεοφορια ταξι φορτηγα και παει λεγοντας οσο για τους κουμουνιστες με τις λυρες που εκαναν επι εμφυλιου τωρα πουλανε τρελιτσα ειστε τα δυο κπμματια τησ κοινωνιας που καταστρεφετε το τοπο για αυτο βουλοστετο υθηκολογοι της που....ας

Ανώνυμος είπε...

τελευταίε ανώνυμε
μας ρούμποσες όλους. αν ηρεμήσεις ξαναγράφτα μπας και καταλαβουμε τι θελεις να πεις.
πάντως άσε τα γεροντάκια της κατοχής ήσυχα όσα ζουν ακόμα.
ήταν μιά άτυχη γενιά.

βοιωτός είπε...

Σήμερα γιορτάζει η Αρια. Χρόνια πολλά.