Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Ερώτηση Τόγια για τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιβαδειάς

Ερώτηση στη Βουλή προς τον υπουργό Μεταφορών κ. Κωστή Χατζηδάκη κατέθεσε ο Βασίλης Τόγιας για το θέμα της υποβάθμισης των σιδηροδρομικών μεταφορών στη Βοιωτία. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟκ Βοιωτίας ερωτά γιατί σταμάτησε από τις 12 Αυγούστου η υπηρεσία εμπορευμάτων ενώ ζητεί και μια απάντηση στο αίτημα των κονωνικών φορέων της Βοιωτίας για αναβάθμιση των σιδηροδρομικών υπηρεσιών στον νομό. Δείτε εδώ ολόκληρη την ερώτηση του Βασίλη Τόγια.
Ερώτηση Τόγια για τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιβαδειάς
Εξάλλου παρέμβαση με προσωπική παράσταση στον υπουργό Μεταφορών κ. Κωστή Χατζηδάκη για το ζήτημα των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών έκενε και ο έτερος βουλευτής Βοιωτίας κ. Ανδρέας Κουτσούμπας.
Τέλος, η παύση της υπηρεσίας εμπορευμάτων από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιβαδειάς και η μεταφορά της στην Τιθορέα δημιουργεί ¨παράπλευρες απώλειες" όπως του εργαζομένου στον ΟΣΕ κ. Αραπατσάκου, ο οποίος έχει σοβαρά κινητικά προβλήματα και τώρα υποχρεούται από την υπηρεσία να μετατεθεί στην Τιθορέα. Ας εξετάσουν με ευαισθησία το ζήτημα οι αρμόδιοι...

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στο βασιλη στον αντρεα στο κλεαρχο στο παπαγγελη παπαναγιωτου! το επιμελητηριο ο εμπορικος συλλογος που εινα?που τους αφορα αμεσα

Ανώνυμος είπε...

Ο Τόγιας να ανέβει να χτίσει καμιά καλύβα στο βουνό που θέλει και ερωτήσεις

Ντροπή στο ΠΑΣΟΚ να έχει μείνει με βουλευτή αυτόν τον τύπο που έχει την όψη φονιά..

Ανώνυμος είπε...

φιλε εαν ο τογιας ειναι για τα βουνα οι δικοι σου ειναι για τη καταβοθρα και θα φαμε και προστιμο απο τη ΕΕ για μολυνση του περιβαλλοντος!αστα να πανε αδερφε μη σου βγαινει τωρα το φασιστικο σου επειδι τελειωσε η δεξια

Ανώνυμος είπε...

Φασίστας είναι ο Τόγιας αδελφέ με τα κολπακια του και τα γλειψειματά του..Κανένας στην Λειβαδιά δεν τον πάει τον Σικελό

Ανώνυμος είπε...

Ο κος Τόγιας ζητά από τον υπουργό αναβάθμιση των δύο σταθμών Θήβας-Λιβαδειάς και ρωτά γιατί καταργήθηκε η υπηρεσία εμπορευμάτων στο σταθμό της Λιβαδειάς.
Αυτό σημαίνει ότι στην Θηβα δεν καταργήθηκε η ίδια υπηρεσία ή δεν τον ενδιαφέρει και δεν κάνει σχετική μνημόνευση;

βοιωτός είπε...

Παρακαλώ προσέξτε τις εκφράσεις σας.

nib21 είπε...

Αφήστε στην άκρη τα μπλε, κόκκινα και πράσινα!!!!!!
Ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά η Θήβα και η Λιβαδεία θα μπορούσαν να έχουν και προαστιακό και τώρα θα χάσουν και τα εμπορεύματα.
Σε ποια πόλη στης ΕΕ να μας πουν οι κύριοι σιδηροδρομικός σταθμός να είναι στα χάλια αυτά από υπηρεσίες;
Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

σωστος ο φιλος!ομως δε μας ελεγαν οτι θα γινει προαστιακος μεχρι τη λιβαδεια τωρα μονο τρενα εκτρωχιαζοντε εργαζομενοι με προβληματα υγειας μετατιθοντε και ετσι εχουμε αναπτυξη στην περιφερια παρα πολυ ωραια φταιει η ανοδος και καθοδος του πετρελαιου και η εισαγωμενη ακρηβεια μαλλον δεν εχουν κανει προσφορα οι μοναχοι απο το αγιο ορος στο ρουσοπουλος λετε....

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 8.56 μμ
που να παρει χαμπαρι ο τογιας οτι και η θηβα εχει το ιδιο προβλημα αφού οι συνεργατες του κοιμουνται τον υπνο του δικαίου συμπλέοντας με το αφεντικό τους.

Ανώνυμος είπε...

Για τον πρώτο ανώνυμο- σχολιαστή.
Φίλε αναφορικά με το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς είσαι άδικος, στην συγκεκριμένη περίπτωση.Όπως φαίνεται από τα δημοσιεύματα των τοπικών εφημερίδων πρώτοι οι δύο αυτοί φορείς ανέδειξαν το πρόβλημα, έστειλαν υπομνήματα στο Υπουργό Μεταφορών και κάλεσαν τους λοιπούς φορείς για κινητοποίηση.Έπειτα ακολούθησαν Νομάρχης και Βουλευτές. (Νέα της Βοιωτίας- 4/9/08)

Unknown είπε...

Καλά σαράντα για τον σταθμό της Λιβαδειάς...
Ποιος Τόγιας και Εμπορικός Σύλλογος.
Έχει πάρει κανείς από εσας το τρενάκι τώρα πρόσφατα?

Ανώνυμος είπε...

φιλε ειμαι ο πρωτος ανωνυμος απο ολουσ τους φορεις της πολης θα περιμενα μεγαλυτερη κινητοποιειση ειναι θεμα αναπτυξης ειναι θεμα υποβαθμισης γιατι η τυθορεα δεν ειναι ποιο συμαντικη οικονομικα απο τη λιβαδεια ας κλησουμε ολοι μαζι τισ γραμμες στο σταθμο να δειξουμε οτι τουλαχιστον υπαρχουμε.....!