Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

Ο λευκός θάνατος χτύπησε στον Αλίαρτο

Απόλυτη είναι η απουσία των υπευθύνων στον Αλίαρτο και στο θέμα των ναρκωτικών καταγγέλλει ο kadmos. Χθες ένα παιδάκι 18 χρόνων έχασε τη μάχη για τη ζωή, τη μάχη που πιθανόν κάποιοι δεν του επέτρεψαν καν να δώσει. Κύριε Βίτση, για ποιον χτυπά η καμπάνα;

Γράφει ο kadmos
Ενα παιδακι χθες περιπου 18 χρονων πεθανε στον Αλιαρτο απο χρηση. Ολοι περιμενανε οτι εκει θα κατεληγε η ανευθυνοτητα που επικρατει στον Αλιαρτο απο ολες τις ΤΟΠΙΚΕΣ αρχες στο συγκεκριμενο θεμα.

Εκεινοι που επιλεγονται με τη δυναμη του τζογου και των κουλοχερηδων καθως και εκεινοι που ενω θα επρεπε να ειναι παραδειγμα προς μιμηση και εκπροσωπουν αρχες ξερουν μονο να ''κλεινουν'' σπιτια σαν γαμπροι και να ασχολουνται με ανουσια και με επιδειξη.

Το προβλημα των απαγορευμενων ουσιων ειναι γνωστο στον Αλιαρτο.Οι αρμοδιοι ομως αφηνουν τα δυσκολα και οσα θα τους φερουν σε αντιπαραθεση με πρωην φυλακισμενους και διακινητες..ασχολουνται με ρουφιανιες της γειτονιας και το προβλημα γιγαντωνεται.

Τα καταστηματα που γινεται διακινηση γνωστα..οι παρεες των αντιπροσωπων των αρχων ειναι γνωστες ,τα στεκια των ιδιων γνωστα.
Ποιος θα κανει κατι;

2 σχόλια:

βοιωτός είπε...

κάδμε,
με τον παπά που έχει τα ακριβά γούστα τί γίνεται;

Ανώνυμος είπε...

οτι πειτε......φιλαρες