Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

Διαδοχικές συναντήσεις Μυτιληναίου με Μίχο και Λαζάρου

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες συνάντηση είχε το πρωί ο πρόεδρος του Ομίλου Μυτιληναίου Ευάγγελος Μυτιληναίος με το κοινοτικό συμβούλιο Αντικύρας. Το απόγευμα ο μεγαλοεπιχειρηματίας θα συναντηθεί με το κοινοτικό συμβούλιο Κυριακίου.
Πάντως απορία και ερωτήματα τίθενται από μερίδα κατοίκων του Διστόμου, που απέστειλαν ημέηλ στη viotia, για την -κατά τη γνώμη τους- παράκαμψη του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου από τις επαφές του Ευάγγελου Μυτιληναίου, πολλώ μάλλον που όλες οι μονάδες του Ομίλου, οι υπάρχουσες και η σχεδιαζόμενη, ανήκουν στα διοικητικά όρια του Δήμου Διστόμου.

Η viotia επικοινώνησε με τον δήμαρχο Διστόμου κ. Αθανάσιο Πανουργιά, ο οποίος δήλωσε ότι ανεξαρτήτως του τι πράττουν οι δύο κοινότητες της περιοχής, ο ίδιος και το Δημοτικό Συμβούλιο Διστόμου ούτε είχαν ούτε θα έχουν σήμερα συνάντηση με τον κ. Μυτιληναίο καθώς δεν υπάρχει ούτε πρόσκληση ούτε άλλης μορφής σχετική συνεννόηση και πως δεν βλέπει κανέναν λόγο δυσφορίας των δημοτών καθώς η θέση του είναι γνωστή και ξεκάθαρη.
Τέλος, η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι επίκειται σημαντική ανακοίνωση που θα αφορά στα επιχειρηματικά σχέδια του Ομίλου Μυτιληναίου στην περιοχή, εν όψει του απογευματινού παμβοιωτικού συλλαλητηρίου (όχι απαραιτήτως σήμερα). Ομως, επειδή, οι πληροφορίες είναι προς το παρόν συγκεχυμένες θα επανέλθουμε.
UPDATE ώρα 14:40
Στη συνάντηση με το κοινοτικό συμβούλιο Αντικύρας ο Ευάγγελος Μυτιληναίος επανέλαβε ότι το θέμα της μονάδας λιθάνθρακα θεωρείται λήξαν από πλευράς του Ομίλου και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κατασκευαστεί στον Αγιο Νικόλαο τέτοιου τύπου εργοστάσιο. Ομως...
Επειδή δεν είναι πρώτη φορά που δηλώνεται αυτό.
Επειδή υπάρχουν αποφάσεις κοινοτικών και δημοτικών συμβουλίων της περιοχής που απορρίπτουν τελεσίδικα την προρπτική κατασκευής μονάδας λιθάνθρακα.
Επειδή εμείς εδώ στη viotia (θέλουμε να) πιστεύουμε τον κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο.
Ας προειδοποιήσουμε.
Τίποτε από όσα ειπώθηκαν σήμερα, καμία από τις δεσμεύσεις που εκ νέου ανέλαβε ο Μυτιληναίος δεν μπορεί, δεν πρέπει και δεν θα ανακληθεί.
Ούτε από τον Μυτιληναίο ούτε από τους αιρετούς. Οποιος αποστεί των δηλώσεων ή των αποφάσεων θα έχει να αντιμετωπίσει την οργή του βοιωτικού λαού. Είτε λέγεται (λόγου χάριν) Μυτιληναίος είτε Μίχος είτε Πανουργιάς είτε όπως αλλιώς... Διότι και η μόλυνση/ρύπανση -μέχρι ένα σημείο- μπορεί να γίνει ανεκτή. Η κοροϊδία όμως όχι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: