Παρασκευή 9 Μαΐου 2008

Πολλές παραλείψεις στην ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων


Αυτή είναι η υπό κατασκευήν ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων. Αναμενόμενα πληκτική προς το παρόν, με υπερπροβολή του δημάρχου Λεβαδέων και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου (και του γιού του) δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε περισσότερο στον ενημερωτικό τομέα από "προπαγάνδα και γλείψιμο". Φαίνεται ότι οι υπάρχοντες "γλείφτες" δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει, και χρειάζεται ενίσχυση το επικοινωνιακό δυναμικό του Δημάρχου Λεβαδέων (στην ίδια λογική εντάσσεται και η έκδοση εφημερίδας του Δήμου Λεβαδέων).
Αν επανέλθουμε στην ιστοσελίδα:
"Ζητούμε συγνώμη για τυχόν παραλήψεις. To site ενημερώνεται διαρκώς" γράφει η επικεφαλίδα της ιστοσελίδας (κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση).
Τι θα σκέπτονται οι μορφωμένοι άνθρωποι που επισκέπτονται την ιστοσελίδα; Οτι πρώτη παράλειψη των συντακτών της είναι ένα ορθογραφικό λεξικό: Παραλείψεις (και όχι παραλήψεις)είναι φυσικά το σωστό. Εκτός αν εννοούν άλλες ...λήψεις: παραλείψεις από το "παρα-λείπω" ενώ παραλήψεις από το "παρα-λάμβανω" όπως... αναλήψεις.
Φυσικά, θα εξετάσω την ιστοσελίδα ενδελεχώς και θα επανέλθω. Εως τότε ας διορθώσουν τα λάθη οι αρμόδιοι διότι θα είμαι πολύ αυστηρός.
UPDATE Σάββατο 10/5/2008 Ωρα 0:42
Η ιστοσελίδα http://www.dimoslevadeon.gr/ αποσύρθηκε από τον παγκόσμιο ιστό. Η δημοτική αρχή της Λιβαδειάς οφείλει πολλές εξηγήσεις.
Να σημειωθεί ότι ο expertweb μόλις προ ολίγου στα σχόλιά του μας καλούσε να γράψουμε στο forum της ιστοσελίδας ιδέες και απόψεις. Αυτό σημαίνει ότι η απόφαση και η διαταγή απόσυρσης του www.dimoslevadeon.gr ήρθε από ψηλά...
Δεν θα εκφραστώ εν θερμώ τώρα. Αλλά θα επανέλθω πολύ γρήγορα...

49 σχόλια:

βοιωτός είπε...

Μα στην πρώτη φράση του site; Δεν υπάρχει ένας που να "ξέρει γράμματα" στο Δημαρχείο, να το δει και να το διορθώσει;
Τα νεύρα μου...

Ανώνυμος είπε...

40 λεπτά αργότερα το λάθος έχει διορθωθεί. Από αντανακλαστικά πάντως πάει καλά ο webmaster :-)

expertweb.ltd είπε...

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: To dimoslevadeon.gr δεν αποτελεί το επίσημο site του Δήμου Λιβαδειάς. Είναι μια πρόταση της εταιρείας μας προς το Δήμο Λεβαδέων. Το ενημερωτικό υλικό αποτελείται από δελτία τύπου του Δήμου που δημοσιοποιούνται στα τοπικά ΜΜΕ.

βοιωτός είπε...

Τώρα το χαλάς, expertweb.
Η συνέντευξη του κ. Σ. Γκριτζάπη είναι δελτίο Τύπου του Δήμου Λιβαδειάς;
Το όνομα dimoslevadeon.gr σε ποιον ανήκει;

Medeon είπε...

βρε Βοιωτε σε χλωρο κλαρί δεν το εχεις αφήσει το σιτε. Δύο παρεμβασεις εκανες δυο αλλαγες εκαναν.Την πρωτη φορα για το ορθογραφικο λαθος το διορθωσαν αμεσως .Μετα για το περιεχομενο και εκαναν διευκρινιστικη δηλωση αμεσως στο σιτε το ιδιο που εγραψαν και σε σενα. Ηθελα να ξερα δηλαδη τα κριτηρια τους και ο επαγγελματισμος εξαντλειται στο βαθμο που ασκειται κριτικη απο την μπλοκοσφαιρα.

foithths είπε...

Είμαστε ωραίοι ως Λιβαδείτες!!
Μετά τον επιχειρηματία που έκοψε τα δέντρα στο κέντρο της Λιβαδειάς, έχουμε και δεύτερο επιχειρηματία ο οποίος οικειοποιήθηκε χώρο δημοσίας χρήσεως προς προσωπικό του όφελος...
Ε,ρε μεγαλεία!!!

expertweb.ltd είπε...

Καθε αρχή και δύσκολη...
Οι παρατηρήσεις ολων ειναι ευπρόσδεκτές.

Θα θέλαμε να ακούσουμε τις ιδέες σας, τις απόψεις σας και σίγουρα τις δικές σας υποδείξεις. Θέλουμε να γίνουμε όσο περισσότερο καλύτεροι γίνεται. Αυτό για να γίνει όμως στον μέγιστο δυνατό βαθμό, θέλει και τη δική σας συμμετοχή. Σε πρώτη φάση με τις ιδέες σας.

Το Forum στο portal ειναι ανοικτό.

Ανώνυμος είπε...

Το domain name dimoslevadeon.gr έχει καταχωριστεί από την εταιρεία iSOL Internet Solutions ΕΠΕ. To whois δυστυχώς δεν μας δίνει παραπάνω στοιχεία ώστε να ξέρουμε αν ο υπεύθυνος του domain είναι ο Δήμος Λεβαδέων ή κάποιος τρίτος. Σϋμφωνα με τον κανονισμό κατοχύρωσης domain name το συγκεκριμένο domain name δεν θα έπρεπε να καταχωριστεί σε κάποιον τρίτο.

Όσο γι' αυτή την ανεκδιήγητη expertweb τι να πω. Το demo προς το Δήμο αντί να βρίσκεται σε κάποιο private server είναι δημοσιευμένο κανονικά στο internet και πρασβάσιμο από τον οποιοδήποτε (ούτε ένα κωδικό πρόσβασης δεν έβαλαν) και μάλιστα ο τίτλος του site ήταν "Δήμος Λεβαδέων", μέχρι που τον άλλαξαν! Τι να πω, σκίζουν από επαγγελματισμό, τρομάρα τους!

expertweb.ltd είπε...

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το αρνητικό πνεύμα. Πρέπει μια ιδιωτική πρωτοβουλία να καταδικαστεί;

Οπως καταλαβαίνεται όφελος οικονομικό δεν υπάρχει παρά μονο κόστος αρκετών ωρών εργασίας για να επιτευχθεί ενα σωστό αποτέλεσμα.

Εμεις εχουμε ολη τη καλή διαθεση να εμφανίσουμε μια ιστοσελίδα επαγγελματικων προδιαγραφών για τη πολη της Λιβαδειάς. Το domain εαν μας ζητηθεί το παραχωρούμε οποτεδήποτε.

Οσο για το "ανεκδιήγητη" αγαπητέ κύριε θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε οτι ειμαστε μια μικρή εταιρεία πληροφορικής με εδρα τη Λιβαδειά η οποία απασχολεί 5 άτομα προσωπικο και προσπαθεί να επιβιώσει σε ενα πολύ δυσκολο περιβάλλον.

Medeon είπε...

Expertweb συνέχισε. Δεν πειράζει για τα ολίγα λάθη. Εάν και κοντέυουν 2 χρόνια από την αλλαγή δημοτικής αρχής και αργήσατε πολύ εγώ τουλάχιστον to site σας το αξιολογω ως καλύτερο απο εκείνο της περιόδου Ρουσσαρη. Να κανετε ενα link με site που αφορουν την βοιωτία online και εαν μπορειτε να κανετε αναφορα σε ιστορικα πρόσωπα όλων των χώρων με καταγωγη απο την Βοιωτία . Επίσης καλο θα ήταν να είναι ισσοροπημένη η σελίδα αναφορικά με την προβολή της τωρινής δημοτικής αρχης

βοιωτός είπε...

webexpert,
παρότι συμφωνώ με τον μέτοικο, δικαιολογώ τα δικά σας λάθη επειδή γνωρίζω τις συνθήκες στις οποίες προσπαθείτε να επιβιώσετε.

Εκείνο που είναι ασυγχώρητο είναι να ανακαλύψω ότι πάτε να καλύψετε λάθη/παρατυπίες του Δήμου Λεβαδέων.
Οπως η δικαιολογία εκ των υστέρων ότι πρόκειται για demo και όχι για δοκιμαστική προβολή μιας πρότασης για πόρταλ που έχει γίνει ήδη αποδεκτή από τον Δήμο.
Ή π.χ. με το domain που δεν επιτρέπεται να το έχετε εσείς.
Αν πάτε να καλύψτε τον Δήμο,
τότε θα έχουμε άλλα κόλπα.
Αυτά.
Και για τη συνένετυξη Σ. Γρκριτζάπη δεν απάντησες... Ποιος την ανέβασε στο δήθεν demo πόρταλ και γιατί;

expertweb.ltd είπε...

Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Ηδη το κομμάτι με τους πρόσωπα της ιστορίας της πόλης το προχωράμε.

Επίσης ετοιμάζουμε ενότητα με τη βιβλιογραφία της πόλης (συγγραφείς, βιβλία τη Λιβαδειά και την ιστορία της)

μιχάλης είπε...

Βοιωτέ τι παέι να πει θα είμαι πολύ αυστηρός° Μήπως έχεις καβαλήσει λίγο το καλάμι βρε φίλε στο ξαναλέω. Τα παιδιά ξεκινουν ένα portal και με όσα λάθη προσπαθούν. Αυτή η συμμαχία σου με τον Μέτοικο που δεν απαντάει και κάνει την πάπια λίγο περίεργη είναι. Δεν θέλω να σε καταδικάσω όπως πολύ άλλοι στο παρελθόν αλλά δυστυχώς με απογοητεύεις όταν βγάζεις από την μύγα ξύγγι για κάποιους , τους ίδιους. Θα δούμε . Είσαι στο πορτοκαλί ακόμα.

βοιωτός είπε...

Μιχάλη, έτσι είμαστε εμείς οι αριστεριστές :-DDD έχουμε αλληλεγγύη μεταξύ μας. Εσύ στο μεταξύ κάνε ένα κρύο ντους να συνέλθεις.

Οσο για την αυστηρότητα την ιστοσελίδα εγώ την πληρώνω... Και απαιτώ τουλάχιστον στο επίπεδο της πληροφορίας και των ελληνικών άψογη δουλειά, χωρίς κανένα λάθος. Μην ξεχνάμε ότι είναι η official σελίδα της πόλης μας.
Και θα είμαι απόλυτα αυστηρός.
Κι εδώ που τα λέμε έγινε κάποιος διαγωνισμός για την κατασκευή της ιστοσελίδας;

expertweb.ltd είπε...

Εμεις δεν εχουμε καμία σχέση με το Δήμο Λεβαδέων. Καποιες συζητήσεις εχουν γίνει μόνο για να κανουμε μια προταση. Τοσο απλά... τόσο ξεκάθαρα.

Τα περι "άλλων κόλπων" στο επιστρέφω ως απαράδεκτο. Δεν νομίζω οτι είσαι σε θέση να μας απειλείς. Ειμαστε βαθια γνώστες του διαδικτύου και σε ενα δημόσιο βήμα που θεωρούνται τα blogs δεν ταιριάζουν τέτοιες κουβέντες, ειδικά από τον οικοδεσπότη.

Οσο για τη περιβόητη συνέντευξη για να σου φύγει η περιέργεια, επειδη θέλαμε να "σήκώσουμε" προσωρινά την υποενότητα -Συνεντεύξεις- ειχαμε ετοιμο το ψηφιακό υλικό απο την Εφημερίδα ΔΙΑΒΗΜΑ που τυχαίνει να είναι πελάτης μας με τη συνέντευξη. Καταλαβαινείς τώρα, που καιρός για πληκτρολόγησει.

Ανώνυμος είπε...

Για καθίστε ρε παιδιά. Τι demo και μαλακίες μας τσαμπουνάτε. Το site ποιανού είναι; Του Δήμου είναι και αφήστε τις Λειβαδίτικες μαλακίες. Εδώ ο Δήμος έχει δημοσιεύσει την ιστοσελίδα αυτή σε αυτήν της ΚΕΔΚΕ και αλλού την διαφημίζει κιόλας. Θα διαφήμιζε ένα demo; Και αν είναι έτσι πρέπει να δοκιμαστεί πριν βγει στον αέρα. Μέχρι και ηλεκτρονικά πρέπει να ξεφτιλίζετε η Λιβαδειά;
Να πείτε στον Δήμο ότι δεν τρώμε κουτόχορτο.
Προσέξτε και εσείς γιατί εκτίθεστε σαν επαγγελματίες.

expertweb.ltd είπε...

Αγαπητέ Βοιωτέ θα περιμένουμε τις παρατηρήσεις σου να γίνουμε καλύτεροι.

Εκτός και αν το μόνο μας "αμάρτημα" στις δεκάδες σελίδες ψηφιακού υλικού ειναι ένα ορθογραφικό λάθος.

Θα το πω για πολλοστή φορά να γίνει κατανοητό.
Δεν ειναι η official ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδεών. Ποσό πιο καθαρά να το πούμε.

Δεν υπάρχουν παντού σκιές και φαντάσματα.

μιχάλης είπε...

Αχ βρε βοιωτέ αμέσως να αποδείξεις πόσοοοοο αλαζόνας είσαι. Είδες εσύ πως τα παίρνεις όταν σου κάνουν κριτική?O expertweb τι έπρεπε να κάνει δηλαδή πώς να αντιδράσει. Αυτο που λες ότι εσύ την πληρώνεις θυμίζει την κουβέντα των γραφικών ολυμπιακών αεκτζήδων και παναθηναικών που τσακώνονται στα ραδιόφωνα για το επίπεδο της ΕΡΤ όταν δίνει λεφτά για να αγοράσει τα τηλεοπτικα δικαιώματα των άλλων ομάδων/μέσα απο τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Τι πάει να πει εγώ την πληρώνω? Μίζέρη νοοτροπια Νεόλληνα. Δηλαδή επι Παλαιλόγου και Ρούσσαρη δεν πλήρωνες δημοτικά τέλη? Eίχες πλήρη γνώση της αξιοποίησης των χρημάτων αυτών?
Xαίρομαι τέλος που παραδέχεσαι ότι είσαι αριστεριστής και ότι ανήκεις στην ίδια παρέα με τον Μέτοικο. Βέβαια η αλληλεγγύη έχει κανονικά άλλο νόημα αλλά αυτά για σήμερα

βοιωτός είπε...

expertweb,
δεν πίστευα ότι η υπόθεση έχει τέτοιες διακλαδώσεις και δεν έχω κάνει ρεπορτάζ. Τώρα αναγκαστικά θα κάνω.
Η αίσθησή μου είναι ότι ο (εκφραστικότατος) Ρογουήλ πλησιάζει προς την αλήθεια. Ομως πάλι μπορεί να κάνω λάθος.

Για τη συνέντευξη:Αυτή διαλέξατε κατά τύχη φαντάζομαι. Ετσι;
Για την ευγένεια και τον οικοδεσπότη:
Εχεις παρεξηγήσει. Εδώ ομιλούμε για δημόσιες υποθέσεις, για δημόσιο χρήμα. Δεν χωρούν ευγένειες.
Είναι διαφορετικό από τον χαρακτήρα του ανθρώπου. εάν με γνωρίσεις θα εκπλαγείς από το πόσο ήπιος άνθρωπος είμαι. Αλλά αν παρακολουθείς τη viotia θα ξέρεις ότι δεν χαρίζομαι σε κανένα μηδέ των σχολιαστών εξαιρουμένων και παρότι με αυτή την αδέκαστη 9υπό την υερεία έννοια συμπεριφορά μου έχω χάσει λαμπρούς σχολιαστές στο παρελθόν.
Επίσης, γνωρίζεις και γνωρίζω ότι μπορώ να βρω ακόμη και τώρα άπειρα λάθη στις σελίδες σας αλλά δεν το κάνω γιατί σκοπός δεν είναι να απαξιώσω τη δουλειά σας.

Τέλος δωσ'μου μια αρχή για ένα ρεπορτάζ που δεν περίμενα ότι έχει παρασκήνιο:Εχει κάνει διαγωνισμό ο Δήμος Λεβαδέων για πόρταλ; Δεν υποχρεούται να κάνει; και σε τι κόστος ανέρχεται η δαπάνη καασκευής επίσημης ιστοσελίδας;
Αυτά.

Ρογουήλ, νομίζω ότι έχεις δίκιο. Και θα προσπάθήσω να το αποδείξω.

βοιωτός είπε...

Μιχάλη,
εγώ δεν σε υβρίζω.
Θα παρακαλούσα λοιπόν να μην με ξαναπείς αριστεριστή. Είναι μια ανοησία, την είπες κάναμε ότι γελάσαμε τέλος.
Τώρα να την επαναλαμβάνεις είναι σαχλαμάρα, κρύωσε.

Ανώνυμος είπε...

Τι να αποδείξεις ρε Βοιωτέ. Νομίζουν ότι μιλάνε σε γίδια οι expert του internet.
Για να μην σας αραδιάσω εδώ όλα τα site που αναφέρουν το demo αυτό, κάνετε το μόνοι σας μέσω google.

Είναι σε όλα τα επίσημα κρατικά site.

βοιωτός είπε...

Πολύ ενδιαφέρον Ρογουήλ.
Νομίζω ότι ο expertweb έχει εκτεθεί, όπως ακριβώς γράφω τσο σχόλιο 9:23.
Περιμένουμε μια πειστική απάντηση.

Ρογουήλ, σε προσλαμβάνω για ρεπόρτερ. Είσαι;

μιχάλης είπε...

Βοιωτέ δεν σε είπα εγω αριστεριστή. Εσύ το είπες ειρωνικά για τον ευατό σου ίσως και αυτοσαρκαζόμενος.Εγω απλά επανέλαβα τα λόγια σου. Οπότε όχι τέτοια κολπάκια σε μένα. Hδή γλύκανες τον τόνο της φωνής σου γιατί κατάλαβες το λάθος σου. Αντέ ζήτα τώρα και μία συγνώμη στον expertweb που ήσουν υπερβολικός μαζί του πριν εξηγήσει ο ανθρώπος..

βοιωτός είπε...

μιχάλη, εδώ και στο σχόλιο στις 1:24 λες τις ίδιες ανοησίες.
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=3316428512617096160&postID=1550049172437885684
Γι' αυτό σου λέω:κάνε ένα ντους και ξάπλωσε. Το πρωί θα είναι αλλιώς...

μιχάλης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

"Ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις".

Αγαπητοί της expertweb, ούτε τις προθέσεις σας κρίνω, ούτε το μόχθο σας απαξιώνω. Η επαγγελματική στάση σας όμως υπήρξε λίαν επιεικώς ατυχής, κάτι που συγχωρείται μεν λόγω της ομολογούμενης επαγγελματικής σας απειρίας, δεν παύει όμως να σας εκθέτει.

Υ.Γ. Τη στιγμή που γράφεται αυτό το σχόλιο το www.dimoslevadeon.gr κάνει redirect στο (υπό διαμόρφωση;) site www.22610.gr (παρεμπιπτόντως, θα μπορούσαν να υπάρχουν στη Λιβαδειά τηλέφωνα και από 22611 και από 22612 κ.ο.κ.).

βοιωτός είπε...

Ο λαλίστατος expertweb δεν θα απαντήσει; Τι έγινε;

expertweb.ltd είπε...

Για πολλοστή φορά (ελπίζω και τελευταία) και προς αποφυγή παρεξηγήσεων: To dimoslevadeon.gr και το 22610.gr δεν αποτελούν το επίσημο site του Δήμου Λιβαδειάς. Είναι μια πρόταση της εταιρείας μας προς το Δήμο Λεβαδέων. Το ενημερωτικό υλικό αποτελείται από δελτία τύπου του Δήμου που δημοσιοποιούνται στα τοπικά ΜΜΕ.

Μονος στόχος είναι η προβολή της πόλης της Λιβαδειας στο Διαδίκτυο.

Τη Δευτέρα θα υπάρχει και ο πλήρης Εμπορικός κατάλογος των επιχειρήσεων της πόλης καθώς και πλήρης ειδησεογραφία και εκδηλώσεις. Επίσης ετοιμάζουμε και ενα ιστορικό αφιέρωμα στον Λεβαδειακό (με πλούσιο φωτογραφικό υλικό).

Το Forum στο portal θα συνεχίσει να ειναι ανοικτό για τις παρατηρήσεις σας.

Καλο Σαββατοκύριακο και καλή ξεκούραση.

βοιωτός είπε...

Δεν νομίζω ότι πείθεται κανείς.
Θα επανέλθουμε...

Ανώνυμος είπε...

"Βοιωτε"

Δεν μπορώ να σε καταλάβω όπως και τον¨"μέτοικο" και άλλους εδώ μέσα.

Ξερετε ότι υπάρχει στον αέρα ανοικτός διαγωνισμός για την "Δικτυακή πύλη του Δήμου Λεβαδέωn"????

τα παιδία του www.dimoslevadeon.gr ,όπως και του www.livadia.gr και άλλοι με άλλα ονόματα, δείχνουν τι μπορούν να κάνουν εν όψει της Δημοπρασίας.

Τί αντιτσιφική υστερία είναι αυτή η δική σου και των κολλητών σου που μόλις ακούσουν Δήμος Λεβαδέων ή ότι έχει σχέση με αυτόν κάνετε σαν να εχετε στερητικό σύνδρομο.

Ή μήπως αυτό έχετε?????

βοιωτός είπε...

Τζουρ,
μην συνεχίζετε εσείς από το δημαρχείο να υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας. Και να παρασύρετετ και επαγγελματίες οπου εκτίθενται ανεπανόρθωτα
Είναι καλύτερα για όλους να σωπάσετε τώρα, να δούμε εμείς τι έπαιξε και να τα ξαναπούμε.

Υπάρχει μια αμερικάνικη παροιμία που λέει,
don't push your luck.
Σκεφτείτε το.

μιχάλης είπε...

jOURNALIST ΕΤΣΊ ΕΊΝΑΙ όπως τα λες . Ο βοιωτός εκτίθεται ανέπανορθωτα γιατί έχει αγχος τώρα τι να κάνουμε. Βοιωτέ διόρθωσε τα ορθογραφικά σου λάθη εσύ πρώτα πριν κατηγορήσεις τον expertweb
Επίσης όποιος σου κάνει κριτική δεν είναι από το δημαρχείο. Είναι πιο αποκαλυπτική η κρίση των πολιτών της βοιωτίας για το μπλογκίδιον σου από ότι νομίζεις. Για αυτό κοίτα να ανεβάσεις στροφές

βοιωτός είπε...

Μιχάλη συνήλθες καθόλου;

Ανώνυμος είπε...

Σας ξαναλέω ότι δεν είμαι κανένα γίδι. Ούτε παρακολουθώ Αννίτα.

Journalist τι πετάχτηκες να καλύψεις τον Δήμο; Αν όντως όμως επιμένεις να το κάνεις, πρέπει να μας απαντήσεις, αν ξέρεις δηλαδή, γιατί τότε είναι γραμμένη η διεύθυνση σε όλα μα σε όλα τα κρατικά site; Γιατί δηλαδή το dimoslevadeon και όλα τα άλλα που μας αραδιάζεις;
Και επειδή δεν τολμάς να απαντήσεις γιατί σίγουρα δεν μπορείς, καλύτερα είναι να μην ξαναπεταχτείς!
Εκθέτεις και τον Δήμο και την expertweb.ltd

ltd. aaaaaaaaxaxaxa
Τι σας ήρθε να σχολιάσετε. Καλύτερα σωπάστε.

Μιχάλη δουλεύεις και εσύ στην ltd;

μιχάλης είπε...

Εγώ μια χάρα είμαι βοιωτέ. Εσύ κοίτα να ηρεμήσεις λιγάκι καλό θα σου κάνει.
Κανονικά ως βάζελος που είσαι θα έπρεπε να βλέπεις το μπασκετακί της παράγκας σουτώρα

μιχάλης είπε...

rogouil

όταν ξεκινάς μία κουβέντα, γενικά μιλάω, ξεκινάς με το τεκμήριο της αθωότητας και όχι με την πρόθεση να κάνεις πόλεμο σε κάθε θέμα.

Συμφωνώ ότι δεν είσαι γίδι. Η απάντηση είναι προφανής γιατί υπάρχει η διεύθυνση σε όλα τα κρατικά site. Επειδή είναι η προηγούμενη διεύθυνση επί Ρούσσαρη .Τώρα γίνεται αναβάθμιση μετά από τόσο καιρό τόσο απλά

Ανώνυμος είπε...

Τι να υποτιμήσω αγαπητέ "βοιωτε" (μην με προκαλείς να σε ειρωνευτώ), που τρέχετε εσεις και το αφεντικό σας, να βρήτε σκάνδαλο εκεί που τα πράγματα είναι καθαρά και ξάστερα.

Μήπως πρέπει να υπάρχει για να την υποτιμήσω??

Για τον άλλο ξύπνιο, τον "αρχάγγελο", να τον πληροφορήσω ότι την παλιά ιστοσελίδα την είχε κατοχυρώσει στο ονομά του ειδικός σύμβουλος του Ρούσαρη.
Μόλις έφυγε πήρε μαζί του και τον υπολογιστή του και έτσι εξαφανιστηκε το site από το δίκτυο ενάμιση χρόνο τώρα.
Αλλά είχαν δηλώσει στο ΥΠΕΣ την διεύθυνση και παρέμεινε.

Τώρα που την βρήκαν αυτοί που άνοιξαν το site?
δεν ξέρω , πιθανόν να μην πληρώθηκε η συνδρομή και να διαγράφτηκε και έτσι να μπορουσαν να την ξανανοίξουν ή να τους έδωσαν τους κωδικούς.

Ερευνάτε και μαθαίνετε.....

Υ.Γ. Αλήθεια... ξέρεις κανένα Δημόσιο ή Δημοτικό υπάλληλο να δουλεύει τα Σαβαττοκύριακα.....

Μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας δεν είμαστε όλοι "εντεταλμένα όργανα".

βοιωτός είπε...

Απ'ό,τι βλέπω δουλεύουν Σ/Κ κάποιοι που ασκούν το επάγγελμα του Τσιφολόγου-Γκριτζαπολόγου.


Για αυτά που λες, φυσικά αντιλαμβάνεσαι ότι εκθέτεις αυτούς που πας να διασώσεις.

Αρα το κάνεις επίτηδες. Ας το έχουν υπ'όψιν τους αυτό στο Δημαρχείο.

Ανώνυμος είπε...

"Βοιωτέ"

Με αποστόμωσες.....

Τώρα θα με κάνει "ντά" ο κ. Τσιφής ή ο κ. Γκριτζάπης.

Να έχεις ύπ΄ όψη σου (και στο έχω ξαναπεί ) ότι τους έχω όλους γραμμένους (όπως και σένα φυσικά) στά παλαιότερα των υποδημάτων μου. Αρα άν κάποιος ξέρει παραπάνω από σένα και τον κ. Τσιφή και τον κ. Γκριτζάπη (γιά αυτόν δεν είμαι σίγουρος, είναι μεγάλη σουπιά), μην τα βάζεις μαζί του χωρίς λόγο. Ρώτα τον να μαθαίνεις.

Οταν έχω χρόνο γράφω, γιατί δεν μπορώ να διαβάζω αναποδα γραμμένα πράγματα που ξέρω πως έχουν.


ΥΓ. Αν νομίζεις ότι ο κ. Τσιφής ή ο κ. Γκριτζάπης ή το 95% (για ναμην πώ το 100%) του Δημοτικού συμβουλίου ξέρει τί είναι ή πως φτιάχνεται και σε τι χρησιμεύει μια ιστοσελίδα.... είσαι βαθιά νυχτωμένος.

βοιωτός είπε...

Ασφαλώς δεν θεωρείς ότι δεν μπορώ να εντοπίσω πότε γράφεις, γιατί γράφεις και ποιους θάβεις.

Ξέρω πολύ καλά και νομίζω ότι τα βασικά (υπεράσπιση Τσιφή όταν οι αποφάσεις του ταυτίζονται με τα προσωπικά σου συμφέροντα και μανία καταδίωξης με τον Παλαιολόγο) αντιλαμβάνονται και οι τακτικοί αναγνώστες της viotia.

Τώρα για τα ειδικότερα θα επιλέξω εγώ πότε θα αποκαλύψω τον ρόλο σου, τις συμμαχίες σου και τα απωθημένα σου.

Φυσικά για την ιστοσελίδα με όσα γράφεις υποτιμάς ολόκληρη την παράταξη της πλειοψηφίας και τους υποστηρικτές της από την μειοψηφία. Αλλά αυτό είναι δικό σας θέμα.
Για την ουσία:
Τα όσα λες είναι σαχλαμάρες που ούτε δικολάβος σε ειρηνοδικείο του 1904 δεν θα έλεγε. Ακούστε: "πήρε ο ειδικός σύμβουλος την διεύθυνση φεύγοντας με τον υπολογιστή του :-DDD" "τα παιδιά προσπαθούν" "δεν ξέρει το δημοτικό συμβούλιο της λειτουργία μιας ιστοσελίδας" αλλά προφανώς ξέρει να την πληρώσει. Ποιος να πιστέψει αυτές τις ασυναρτησίες, πολύ περισσότερο αφού γνωρίζει την πολιτεία της νυν δημοτικής αρχής.

Anyway, οι αναγνώστες κρίνουν.-

Ανώνυμος είπε...

Με απειλείς ή μου φαίνεται???

Μην χάνεις την ψυχραιμία σου μικρέ.
Θα μεγαλώσεις και θα μάθεις να μην λές μεγάλες κουβέντες.
Ιδίως αν δεν μπορείς να τις κρατήσεις.

"ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΟΥ...."

Τώρα εχω φοβηθεί και θα πάψω να ασχολούμαι με ένα δημοσιογραφίσκο που απειλεί όταν στριμώχνεται. Σιγά τα αίματα "βοιωτούλη"...

Μικρός και φοβισμένος μου φαίνεσαι, όταν γίνεις άντρας και δεν φοβάσαι, ισως μάθεις να σέβεσαι τους συνομιλητές σου, και να μην συμπεριφέρεσαι σαν ελληναράς νταής.

Εχω μεγάλα συμφέροντα στην Λειβαδιά και θα φροντίσω απο δώ και πέρα να σε γλύφω μην τα αποκαλύψεις.

Μικρούλη "βοιωτέ" πόσο μικρός μπορείς να γίνεις. Και όσο μικρός γίνεσαι τόσο πιό φανφαρόνος.

Αλήθεια ξέρεις τι σημαίνει "βοιωτός" στά αγγλικά???

ΥΓ. Είσαι και ο ψυχιατρός μου να μου αποκαλύψεις τα απωθημένα μου???
Τα δικά σου τα έχεις ψάξει???

βοιωτός είπε...

Δεν απειλώ κανέναν.
Εχω πολλές φορές γράψει ότι δεν ανέχομαι φαιά προπαγάνδα στο site μου. Δεν πρόκειται να κάνω εξαίρεση ούτε στην περίπτωσή σου, παρότι θα με συνεφέρε να σε χρησιμοποιώ ως δίαυλο με την δημοτική αρχή. Αυτό είναι όλο.

Ποιος εκνευρίζεται άφησέ το να το κρίνουν οι αναγνώστες.

Ανώνυμος είπε...

Δημοσιογράφε, ένα demo site δεν βγαίνει έτσι απλά στον αέρα ελέυθερα προσβάσιμο από τον οποιοδήποτε. Λειτουργεί σ' ένα κλειστό δίκτυο ή επιτρέπεται η πρόσβαση με κωδικό - κι αυτό για να μην εκτεθεί ούτε ο δημιουργός του site ούτε αυτός που για λογαριασμό του στήνεται. Επίσης, από τη στιγμή που αυτά τα site είναι "προς επίδειξη" θα έπρεπε να το γράφουν με κάτι γράμματα να! Κανονικά, ο ίδιος ο Δήμος θα έπρεπε να αντιδράσει που κάποιοι στήνουν κάμποσα site που γράφουν φαρδιά - πλατιά "Δήμος Λεβαδέων" χωρίς να είναι τα επίσημα site του Δήμου.

Παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με τον "Κανονισμό Διαχείρισης και Εκχώρησης Ονομάτων Χώρου (Domain Names) με κατάληξη .gr" (ΦΕΚ 717/27-5-2005), άρθρο 8, παρ.1, "H EETT απορρίπτει Αίτηση Εκχώρησης Ονόματος Χώρου με κατάληξη .gr, στις εξής, περιοριστικά οριζόμενες περιπτώσεις, που αποτελούν απόλυτους λόγους απόρριψης:
α. Αν το Μεταβλητό Πεδίου Ονόματος Χώρου δευτέρου επιπέδου ταυτίζεται με γεωγραφικό όρο που περιλαμβάνεται στο σχέδιο Καποδίστριας. Γεωγραφικός όρος που περιλαμβάνεται στο σχέδιο Καποδίστριας εκχωρείται μόνο στους αντίστοιχους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σύμφωνα με το Παράρτημα Λ της παρούσης." Αυτό σημαίνει πως το domain name "dimoslevadeon.gr" μπορεί να εκχωρηθεί αποκλειστικά και μόνο στο Δήμο Λεβαδέων. Αν έχει εκχωρηθεί σε κάποιον άλλο τότε υπάρχει μεγάλο ζήτημα με τον καταχωρητή, την εταιρεία iSOL Internet Solutions ΕΠΕ, και κανονικά ο Δήμος θα όφειλε να έχει προσφύγει στην ΕΕΤΤ - ψιλά γράμματα θα μου πείτε. Τέτοιο ζήτημα δεν υπάρχει με το www.livadia.gr, όμως το ότι γράφει ένα "Δήμος Λεβαδέων" φαρδύ - πλατύ χωρίς να είναι το επίσημο site του, ε, είναι πρόβλημα, δεν νομίζετε; Αν είναι έτσι, τότε να πάω κι εγώ και να κατοχυρώσω το levadiacity.gr πχ. να βάλω ένα "Δήμος Λεβαδέων" και να γράφω ό,τι γουστάρω, πώς θα φαινόταν αυτό στο Δήμο;

Ανώνυμος είπε...

...παρεμπιπτόντως, το www.dimoslevadeon.gr και το www.22610.gr έχουν "κατεβεί" από χθες βράδυ. Από την άλλη, το www.livadia.gr δηλώνει περήφανα στην αρχική σελίδα του (μετά το ενοχλητικό flash-άκι) "Καλωσήλθατε στην Ηλεκτρονική Σελίδα του Δήμου Λεβαδέων"! Άντε τώρα να βγάλεις άκρη...

Ανώνυμος είπε...

...ενώ και το www.livadia.gr έπαψε να μας καλωσορίζει "στην Ηλεκτρονική Σελίδα του Δήμου Λεβαδέων" - αφού άλλαξε και layout. Ελπίζω να μην τη χαλάσαμε στους υποψήφιους webmaster του site του Δήμου αλλά αν υπάρχει δημόσιος διαγωνισμός σε εξέλιξη είναι και γι' αυτούς καλύτερο η δουλειά τους να μένει μακρυά από αδιάκριτα μάτια μέχρι την ώρα της κρίσης.

Ανώνυμος είπε...

@medeon και προς όλους:
"Να κανετε ενα link με site που αφορουν την βοιωτία online και εαν μπορειτε να κανετε αναφορα σε ιστορικα πρόσωπα όλων των χώρων με καταγωγη απο την Βοιωτία ."
Σας ενημερώνουμε ότι ήδη λειτουργεί ιστοσελίδα (wiki) από τη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς http://viotikoskosmos.wikidot.com/ με οτιδήποτε αφορά τη Βοιωτία (ιστορία, links, πρόσωπα, γεωγραφία, μυθολογία κλπ.), που δίνει τη δυνατότητα ενημέρωσης,διόρθωσης, δημιουργίας νέου άρθρου κλπ. από οποιονδήποτε θα ήθελε να συνδράμει.

Medeon είπε...

Ok library

Thanks . Δεν το ηξερα καλο θα ηταν κάποια να υπαρχουν και στο σιτε του δημου λεβαδεων.

Θα δουμε πως μπορουμε να βοηθησουμε, ιδιως στην πολιτικη για γνωστες και αγνωστες πτυχες των πολιτικων..

koroneia είπε...

Μάλλον τελικά κατι τρέχει με τα site των Δήμων της περιοχής..
Και ο Δήμος Κορωνείας παρατημένο το έχει...

βοιωτός είπε...

Κορώνεια,
ξέρουμε τι τρέχει. Κι εσύ ξέρεις.
Καλώς ήρθες.