Τρίτη 6 Μαΐου 2008

Τα δέντρα στην πλατεία και ο αντιδήμαρχος Μάκης Λαμπριτζής

Γράφαμε εδώ Κοπή δέντρων στο κέντρο της Λιβαδειάς για μια επιχείρηση στο κέντρο της Λιβαδειάς που "έκοψε" (!!!) δυο δέντρα από το (δημόσιο) πεζοδρόμιο με σκοπό να επεκτείνει τον χώρο για τα τραπεζοκαθίσματά της.


Η εξέλιξη που είχαμε είναι αποκαρδιωτική για το ήθος των πολιτικών υπευθύνων της πόλης αλλά και για τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών του Δήμου Λεβαδέων: Ο επιχειρηματίας όχι μόνο δεν αντιμετώπισε ποινικές και διοικητικές κυρώσεις αλλά διαμόρφωσε τον χώρο με νέα πολύ ωραία σαλονάκια για τους πελάτες του και "φύτεψε" και δυο μίσχους από... μελλοντικά (πολύ όμως) δέντρα καθώς κάποιος προφανώς του είπε ότι με τον τρόπο αυτό θα είναι καλυμένος.
Ποιος είναι αυτός ο κάποιος στου οποίου την πολιτική κάλυψη στηρίζεται το απίστευτο θράσος του κακού αυτού επιχειρηματία; Ιδού το ερώτημα.
Ο αντιδήμαρχος, ο Σεραφείμ Λαμπριτζής, μήπως γνωρίζει; Γνωρίζουν και κάποιοι από την αντιπολίτευση; Τι λέει ο κ. Δελήμπασης; Στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο είναι ευκαιρία να ξεκαθαριστεί το ζήτημα.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Ενταξει βρε παιδια, μπορείτε να τα κόψετε όλα! Α, και τα πλατάνια στην κρύα, τώρα που εκλεισαν τα μαγαζιά τι τα χρειαζόμαστε? Να τα κόψουμε και αυτά. Αρκετα τα ανεκτήκαμε...

Unknown είπε...

a

Unknown είπε...

δεν θυμαμαι την συνταγή του δρυίδη από τον Αστεριξ ( κατοικία των θεών ) κατά την οποία πέταγε βελανίδια μαγεμένα και γίνονταν αυτοστιγμής δέντρα. Θα ήταν μια λύση τώρα που οι βάρβαροι ήρθαν. άλλη λύση είναι το μποϋκοτάρισμα της συγκεκριμένης επιχείρησης από όλους για παραδειγματισμό.

Unknown είπε...

παλικάρι μ έμαθες να καθαρίζεις αρακά γρήγορα; είναι προαπαιτούμενο για μετεγκατάσταση στην επαρχία . και σταμάτα να κουρεύεις δέντρα , όπως είδες και διάβασες δεν είναι απαραίτητα καλό. αυτό με το μυρμήγκι ήταν τέλειο πάντως...