Σάββατο 24 Μαΐου 2008

Κοντά στον Ερέρα ο Λεβαδειακός

Κοντά στην απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Σεμπαστιάν Ερέρα βρίσκεται ο Λεβαδειακός. Ο παίκτης τη σεζόν 2007-2008 αγωνίστηκε με επιτυχία στη Βέροια.



Υπέγραψαν την περασμένη Πέμπτη και θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για ένα χρόνο στον Λεβαδειακό οι Μπασαλά Τουρέ και Τάσος Παστός. Την Τετάρτη και την Πέμπτη εξάλλου καταβλήθηκαν από την ΠΑΕ μισθοί και δόσεις συμβολαίων στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναχώρησαν για διακοπές. Το ραντεβού για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου ορίστηκε για τις 2 Ιουλίου.

4 σχόλια:

sterea01 είπε...

Τελικά το αθλητικό δεν το έχεις βοιωτέ. Δεν πρέπει να διαβάζεις εφημερίδες και μετά να αναπαράγεις τις "αποκλειστικές" μαλακίες τους στο blogg σου. Ξεπέφτεις...

βοιωτός είπε...

Κοίταξε στερεά01. Τώρα αυτοϋπονομεύεσαι γιατί γράφεις ψέματα.
Δεν μπορείς να γνωρίζεις εσύ πώς έχω εγώ την πληροφορία. Γι'αυτό στη viotia προτιμώνται οι σχολιαστές που ασχολούνται με το θέμα και όχι με τον Βοιωτό.
Στους άλλους συνήθως δεν απαντώ.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να γράφεις ό,τι θέλεις, απλώς το γράφω για να μην θεωρηθεί αγένεια αν δεν σου απαντήσω.

Για την ιστορία, την πληροφορία μου την έδωσε ένας από τους 5 καλύτερους Λεβαδειακολόγους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με σημαντική εμπειρία σε όλες τις εθνικές κατηγορίες.

sterea01 είπε...

Αν η πηγή σου δεν είναι η εφημερίδα που έγραψε για τον Ερέρα, τότε είναι η πηγή του Λεβαδειακολόγου σου. Δυστυχώς δεν μου γράφεις αν το λένε και οι άλλοι τέσσερις.
Αν ναι, πες τους να σκίσουν τα πτυχία τους.

βοιωτός είπε...

Οχι, δεν είναι η εφημερίδα η πηγή (του).