Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

Αναλαμβάνει ο Δήμος Λεβαδέων τα χρέη της ΔΕΠΑΛ

Ομόφωνη ήταν η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς περί ανάληψης των χρεών της ΔΕΠΑΛ προς τους προμηθευτές και τους εργαζομένους από τον Δήμο Λεβαδέων. Δεν ξεκαθαρίστηκε η νομική φόρμουλα που θα καταστήσει δυνατή την εφαρμογή της απόφασης. Απουσίαζαν από τη διαδικασία ο Χρήστος Παλαιολόγος και η Γιώτα Πούλου.

Εκτιμάται ότι με "όπλο" αυτή την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς ο τελευταίος πρόεδρος της ΔΕΠΑΛ Ιωάννης Σκαλτσάς πιθανότατα θα αιτηθεί και θα λάβει αναβολή τη Δευτέρα στην συνέχεια της εκδίκασης της υπόθεσης για τη μη καταβολή δεδουλευμένων.

Δείτε εδώ. Οι πρωταγωνιστές της δίκης της ΔΕΠΑΛ
Εκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο το απόγευμα στη Λιβαδειά για τον Σκαλτσά

2 σχόλια:

Medeon είπε...

Μετα απο καιρο ενα καλο αρθρο Βοιωτε. Απότυπωνει την ψυχολογια της πολιτικης..Ενος κακου μύρια επονται και η διαχεριση των προβληματων κυκλους κανει μπροστα σε εμφανη αδιεξοδα. Και ο δημος πως θα πληρώσει. Και παλι σε μια ευνομουμενη χωρα δεν πρεπει να υπαρχει και μια παραδιεγματικη τιμωρια εστω στο ποινικο της κομματι. Pαλι ολοι καθαρη να την βγαλουν? Τι οξυμωrο σχήμα ο προισταμενος της δημοτικης αρχης δικηγορος να υπερασπίζεται τον υφισταμενο του κατηγορουμενο!!!

Ανώνυμος είπε...

και γαμώ τα κουκουλώματα.

Ξεφτίλες όλοι τους. Πληρώστε κορόιδα όχι μόνο αυτά που φάγανε (μα αποδείξεις και όχι συκοφαντίες) αλλά και αυτά που θα εξακολουθούν να τρώνε τα λαμόγια της Λιβαδειάς.

Θα έρθουν πάλι οι εκλογές και όλοι τους που ψήφισαν ομόφωνα θα αρχίσουν να λένε τις μπορδολογίες τους ενάντια στους κλέφτες.

Αιδώς κύριοι.