Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

Οχι Ηλία Τζαμτζή για το 1ο Νηπιαγωγείο Λιβαδειάς

Η αναλγησία της δημοτικής αρχής Τσιφή και η απομάκρυνσή της από τα πραγματικά προβλήματα της πόλης της Λιβαδειάς φάνηκε για μια ακόμη φορά καθώς ετέθη τελικά στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς το θέμα του 1ου Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς (Για το 1ο Νηπιαγωγείο και για το Ειδικό Σχολείο και Μα δεν ντρέπονται λιγάκι) και των τριτοκοσμικών συνθηκών στέγασης για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας που φοιτούν εκεί.
Το ζήτημα έθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λιβαδειά Δράση και Προοπτική κ. Νώντας Κοτσικώνας.

Ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος Ηλίας Τζαμτζής -ακούστε και φρίξτε- παραδέχτηκε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα για τα νήπια στο 1ο Νηπιαγωγείο Λιβαδειάς αλλά κατέληξε ότι δεν μπορεί να γίνει μεταστέγαση!!! Γιατί; Ο κύριος Τζαμτζής ψέλισε κάτι ακατάληπτα περί ανεπαρκών κονδυλίων και χρονοβόρων διαδικασιών.

Δηλαδή ο κ. Τζαμτζής δηλώνει καθαρά ότι η υγεία 40 νηπίων μπορεί να επιβαρυνθεί επειδή (δήθεν) δεν υπάρχουν χρήματα. Οτι η υγεία 40 νηπίων αξίζει λιγότερο από τον μισθό του ως αντιδημάρχου του Δήμου Λεβαδέων.
Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Ηλίας Τζαμτζής προέρχεται από την Εκπαίδευση και θα έπρεπε να επιδεικνύει κάποια ευαισθησία σε τέτοιου είδους σοβαρά ζητήματα.
Κρίμα. Αλλά όχι μόνο. Θα έχουμε και συνέχεια...

Αυτά είχα να πω και ότι το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς πρέπει αμέσως να λειτουργήσει.

1 σχόλιο:

agios thomas είπε...

Αν ήταν προεκλογική περίοδος, τα κονδύλια θα είχαν εξευρεθεί. Απορώ γιατί οι γονείς των παιδιών δεν προσφεύγουν σε μηνύσεις!
Κατά του Δήμου.
Κατά του υπεύθυνου Αντιδημάρχου.
Να κάνουν καταγγελίες στο τμήμα υγιεινής της νομαρχίας.
Αλλά και πάλι όλοι αυτοί και ειδικά το τμήμα υγιεινής αφού είναι σίγουρο πως διαβάζουν την εφημερίδα, τι περιμένουν για να δράσουν;
Έλεος!!!