Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

Η αλήθεια για τη ΔΕΠΑΛ

Με ισχυρή παρέμβαση του κεντρικού ΠΑΣΟΚ -που έκρινε ότι δεν αντέχει το υψηλό πολιτικό κόστος-επείσθη τελικά να δώσει την ενδεδειγμένη λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων της ΔΕΠΑΛ ο δήμαρχος Λεβαδέων.
Ο Δημήτρης Τσιφής μέχρι την τελευταία στιγμή αμφιταλαντευόταν επηρεαζόμενος από τους πλησιέστερους συνεργάτες του, οι οποίοι προέκριναν τη γραμμή που εκφράστηκε παραστατικά με τη μνημειώδη έκφραση δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας: "Πέτα τα παλαιολογάκια στο ποτάμ' (sic)"η οποία ακούστηκε εντός του Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς να διαψευστεί.
Εν πάση περιπτώσει δικαιωμένη με τη λύση αισθάνεται και η viotia που έχει ασχοληθεί 51 (!) φορές με το θέμα της ΔΕΠΑΛ. Ασφαλώς θα ασχοληθεί και στο μέλλον καθώς εκκρεμεί μια ανάκριση...

52 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο δημαρχος ειχε δεσμευτει να δωσει λυσεις και το εκανε.τελος!τοσα χρονια ουτε ο παλαιολογος ουτε ο ρουσσαρης ηταν τοσο αποτελεσματικοι.το αντιθετο μαλιστα,γι αυτο η κατασταση ειχε φτασει σε αδιεξοδο.παραδεχτειτε το.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΕΤΑ ΤΟΝ ΒΟΙΩΤΟ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.ΤΟν ΑΡΑΠΗ Μην ΤΟΝ ΓΛΕΙΦΕΙΣ.


ΒΟΙΩΤΟΣ Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΑΚΙΑΣ

SIC ε ναι SIC

Ανώνυμος είπε...

Λύση στο αδιέξοδο;;; Με κλειστά τα μαγαζιά της Κρύας, με το ωραιότερο σημείο της πόλης να ρημάζει, με άδηλο το μέλλον των δραστηριοτήτων της (πρώην) ΔΕΠΑΛ - Ωδείο, ΚΔΑΠ, Βοήθεια στο σπίτι, κ.λ.π. - και λέμε ότι λύθηκε το πρόβλημα;
Παρεπιπτόντως, να ρίχνουμε και καμμιά ματιά στο ύψος των χρεών επί Παλαιολόγου, Ρούσσαρη και Τσιφή - σε σχέση με τα χρόνια λειτουργίας της Επιχείρησης - για να μη μας διαφεύγουν οι "λεπτομέρειες" !

Ανώνυμος είπε...

Λύση στο αδιέξοδο;;; Με κλειστά τα μαγαζιά της Κρύας, με το ωραιότερο σημείο της πόλης να ρημάζει, με άδηλο το μέλλον των δραστηριοτήτων της (πρώην) ΔΕΠΑΛ - Ωδείο, ΚΔΑΠ, Βοήθεια στο σπίτι, κ.λ.π. - και λέμε ότι λύθηκε το πρόβλημα;
Παρεπιπτόντως, να ρίχνουμε και καμμιά ματιά στο ύψος των χρεών επί Παλαιολόγου, Ρούσσαρη και Τσιφή - σε σχέση με τα χρόνια λειτουργίας της Επιχείρησης - για να μη μας διαφεύγουν οι "λεπτομέρειες" !

Ανώνυμος είπε...

σου κοπηκαν τα φτερα αγορι μου;κατσε εχεις πολλα να δεις ακομα...ασε τη λασπη και παρακολουθα.η παρασταση τωρα αρχιζει,μην αγχωνεσαι...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε γιατί γίνεσαι υβριστικός;
"Παλαιολογικός" δεν είναι βρισιά. Δείχνει άνθρωπο λογικό που παραδέχεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί αντικαταστάτης του.
Όσο για εσένα και όλους τους άλλους εχθρούς του, κοιτάξτε την κατάντια της πόλης και θα καταλάβετε τι είδους κουτούλιακες βάζετε να κυβερνήσουν τα δημοτικά προβλήματά της.
Όλοι εσείς που ντε και καλά θέλατε να κατεβάσετε, και καλά κάνατε, τον Δήμαρχο Παλαιολόγο, χωρίς να φροντίσετε να βρείτε πρώτα έναν ποιο αξιόλογο του. Πήγατε στα σκουπίδια της λαϊκής και μαζέψατε, Καλογήρου, Ρούσαρη, Τσιφή.
Ρε ανθρωπάκια,ούτε μια τρίχα από τα μούσια του Παλαιολόγου δεν μπορούν να φτάσουν όλοι μαζί αυτοί.
Γιατί; Κοιτάξτε λίγο πίσω και συγκρίνετέ το με το σήμερα.
Μετά από 20+ χρόνια ο Παλαιολόγος παίρνει >35% μόνος του με τα αρχίδια του. Και στις επόμενες πάλι τόσο θα πάρει δείχνοντας όχι τόσο την αξία του, αλλά την ανυπαρξία ικανών δημοτικών αρχόντων και δημοτών σας όλους εσάς.
Σας λυπάμαι όπως λυπάμαι και εμένα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, τουλάχιστον παίξε και μερικές σκηνές από "τα προσεχώς"... Με τέτοιες λύσεις, η Δημοτική Αρχή δεν περνάει εξετάσεις. Θα μείνει... Στον τόπο !!!
Το χειρότερο είναι ότι μένουμε κι εμείς σ΄αυτό τον τόπο, που το όραμα τον εκλεκτών του λαού (ένα χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους), μας έχει "φιλοδωρήσει", με την περιουσία της πόλης να ξεπουλιέται, με παρεμβάσεις (πλατείες, πεζοδρόμια)που μάλλον μας τις κρατάει για έκπληξη, με στελέχωση Επιχειρήσεων που μας βγάζουν τα μάτια, με Δημοτικά Συμβούλια επιπέδου λαχαναγοράς και με το Δήμο να μετατρέπεται σε "κολυμβήθρα του Σιλωάμ"...Εμείς πάντως, μ΄αυτές τις σκηνές, τόχουμε καταλάβει το έργο : θρίλερ είναι και για γερά νεύρα !!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΤΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΕΞΑΤΗΣΙΑ ΜΙΛΑΣ>ΜΕ ΤΙΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΕΤΙΑΣ.ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΙΛΑΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΡΗΜΑΓΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.


Αυτά είχα να πώ και ότι
Ο ΒΟΙΩΤΟΣ Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΑΚΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμοι στηρίζεται Τσιφή ψηφίζεται πιο πάνω Τόγια. καλά θα τα πούμε style .

nkalomiris είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Esi trofonie ti proteineis na afisoume ena grafiko na vrizei ton Roussari kai na koroideueei ton kosmo gia to hali tou Anesti. Dikaioma mas na ton epikrinoume kai na anoigoume matia kai se allous

Gamato to Viotos o Palaiologakias

Ego tha Elega Viotos o Anestakias

Money Viote you want more..

Ανώνυμος είπε...

Κυριακώτη τιμάει την κοινή καταγωγή από Υψηλάντη ο Βοιωτός με αυτόν τον ανύπαρκτο τον Ανέστη.Μόνο οι βλάκεσ πιστεύουν ότι αυτός ο χαζούλης ο Βοιωτός δεν τα παίρνει.Κάνενα ίχνος αξιοπιστίας και αλήθειας.
Εαν δε του πείς να πεί κάτι κακό για Βαγιάκο Τόγια προτιμάει να του κοπεί η γλώσσα.Τροφώνιε καλή προσπάθεια αλλά το πράγμα βρωμάει από μόνο του.

Εγώ λέω


Βοιωτάκιας ο Ειλικρινής

ΥΓ.Πρεπειν ινα συνεχιζειν δια πολλων λογων

Ανώνυμος είπε...

οσες ειναι οι τριχες στα μουσια του παλιου τοσοι ειναι και οι παραδες που εκανε αρπαχτη.χαχαχα,μπραβο σας που τον ψηφισατε,αφου ειστε κουβαρνταδες....η μηπως τρωγατε κι εσεις με χρυσα κουταλια;;;

Ανώνυμος είπε...

δεν ειπωθηκε ετσι ακριβως στο δημοτικο συμβουλιο βοιωτε ελεγξε το καλυτερα...παντως ο δημοτικος συμβουλος που το ειπε πριν εκλεγει, και του το υπενθυμισαν στο προσφατο συμβουλιο εννοουσε πολυ απλα να πεταχτουν μεχρι το ποταμι για να πλυθουν απ τις βρωμιες που ειχαν κανει.ναι,ναι αυτο εννοουσε...και μιλαμε για πολυ βρωμα!!!!

βοιωτός είπε...

Παρακαλώ μην υβρίζετε. Τροφώνιε, οι χαρακτηρισμοί σου αναφέρονται σε προσωπικό επίπεδο και σε παρακαλώ να τους αποσύρεις.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, τρίχες ειν΄αυτά που γράφεις. Λίαν επιεικώς, εύκολες κι ανέξοδες παραφιλολογίες.
Τόση λάσπη ΚΑΙ ανώνυμα : τζάμπα μαγκιά, κατά την κοινή έκφραση

Ανώνυμος είπε...

εσυ δηλαδη μας ειπες οτι δεν εχεις "πτερα" και εγινες επωνυμος δηλαδη;και στο blog εισαι ανωνυμος και στην ιδια την πολη εισαι ανυπαρκτος,εσυ και η λασπη εισαι ενα και το αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε δεν κατάλαβες, εγώ τουλάχιστον μίλησα για πολύ συγκεκριμένα θέματα, κι εσύ κουβέντα για την ταμπακέρα. Είσαι στο "άλλα λόγια", όχι ν΄αγαπιόμαστε, αλλά να βριζόμαστε!Για χαλάρωσε...Το στυλάκι σου καυγά κυρά - Κατίνας στη γειτονιά θυμίζει. Πιθανόν να παρακολουθείς και Δημοτικά Συμβούλια και να΄χεις φρεσκάρειτο κεφάλαιο "πως τοποθετούμαστε για ένα θέμα, όταν δεν μπορούμε να μιλήσουμε για την ουσία".
Ανύπαρκτα δεν είναι τα πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, ανύπαρκτη είναι η Δημοτική Αρχή κι αν περιμένεις γκάλοπ για να στο επιβεβαιώσει, είσαι μακριά νυχτωμένος!!!
Παρεπιπτόντως, πρόσεξε μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου..θα δηλητηριαστείς!!! (Φιλικά το λέω ...)

Ανώνυμος είπε...

δημοτικη χορωδια,κτιριο λαππα για δημιουργια πνευνατικου κεντρου,απορροφηση εργαζομενων δεπαλ,αναβαθμιση πλατειας ειναι ορισμενα συγκεκριμενα θεματα που μπορεις να αναλυσεις απτερε αλλα δεν εχεις ουτε φτερα ουτε μιλια...το κυρα κατινα το ειδαμε ποιος ειναι με το αστοχο και ειρωνικο κινηματογραφικο σου ευρημα "προσεχως".βγαλε τις παρωπιδες και αφησε τα τεχνασματα που ειμαι σιγουρος εχεις μαθει απ τον μεντορα σου...

Ανώνυμος είπε...

Ενώ απο τον δικό σου μέντορα έχεις υιοθετήσει το αυθεντικό στυλ, βρίσε, συκοφάντησε όλο και κάτι θα μείνει, έ ανώνυμε; Πάντως με όλο αυτό το ... έργο που μας ανέφερες μας αποστόμωσες.

Ανώνυμος είπε...

!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μιράκολο, μιράκολο, Πολιτστική κοσμογονία συντελείται στη Λιβαδειά. Επιτέλους, αυτή η πόλη αποκτά χορωδία, Πνευματικό Κέντρο ΚΑΙ Πλατεία !!! Αυτά δηλαδή που είχαμε εδώ και δεκαετίες, μας τα πλασσάρει σήμερα, ως εμπνευσμένο όραμα η Δημοτική Αρχή. Να΄σαι καλά ανώνυμε που μας άνοιξες τα μάτια ..διάπλατα..να καμαρώνουμε το Δήμο του 21ου αιώνα.
Μην τα βγάζεις, όμως, όλα αυτά στη φόρα, γιατί οι Δήμοι ανά την Ελλάδα καραδοκούν να μας κλέψουν ιδέες. Μάλλον αυτός είναι κι ο λόγος που δεν μπάινουν πινακίδες και σχέδια στους χώρους των αναπλάσεων. Για το copyright,ρε γαμότο!!!

Ανώνυμος είπε...

ανακυκλωση ειχατε στο χωριο σας η μηπως να αναφερω και την επεκταση του ΧΥΤΑ;ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

Ανώνυμος είπε...

χα,χα,χα ναι ρε παιδια να κρατησουμε την πλατεια που ειχαμε,το πνευματικο κεντρο που ειχαμε και εν τελει λεω να κανουμε και καινουρια δεπαλ...δηλαδη να μεινουμε στασιμοι και να μην εκσυγχρονιστουμε...ελα,για σας παρακαλω

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μη Καλέ μη ποναεί πολυ η... του Τσιφή.Καλε μη Καλε μή Ο Λουκάς παρέα με τον Βαρκάρη Γιακουμή.
Βοιωτέ για σοβαρέψου λίγο.Γινηκάμε ολοί δουλοί αφεντικά το ίδιο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν το καταλαβα ρε ακωλε το αφεντικα και δουλοι γινηκαμε ολοι το ιδιο,τι εννοεις?

βοιωτός είπε...

Σοβαρευτείτε. Τελευταία προειδοποίηση.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παλαιολογάκι μας πότισες φαρμάκι,ρε παλαιολογάκι μας πότισες φαρμάκι.


Βοιωτέ αύτες τις τρίχες για παρέμβαση του κεντρικού Πασοκ μόνο σου τις σκέφτηκες ή μετά από σύσκεψη με τον Παλαιολόγο και τα σχετικά ουισκάκια;

Αυτά είχα να πω και το site
του ΒΟΙΩΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΑΚΙΑ
πρ'επει να κλείσει

βοιωτός είπε...

Ανόητε τελευταίε ανώνυμε,
δεν έχεις αντιληφθεί ότι η ζωή σε προσπέρασε και πως οδηγείσαι στην πολιτική λήθη.
Κρίμα και είσαι νέος...

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να πείς, πάντα θα ΞΕΡΟΥΜΕ κάτι παραπάνω. Γιατί μη μας πεις ότι τα έργα της επέκτασης του ΧΥΤΑ, και της Πλατείας και τα πεζοδρόμια στην Ελ. Βενιζέλου, τα σχεδίασε και έτρεξε να τα χρηματοδοτήσει ο Δήμαρχος και το αποτελεσματικό επιτελείο του!Τα βρήκανε, από την αρχή του Γ΄ΚΠΣ, τα υλοποιούν και καλά κάνουν. Αλλά όχι και μνημόσυνα με ξένα κόλυβα..

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ σοβαρέψου τελευταία προειδοποίηση

ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΣΙΦΗ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
βοιωτός είπε...

Να ξεθάψετε ό,τι θέλετε αλλά να μην υβρίζετε ανωνύμως.
Στο σχόλιό σου απόσυρε τους χαρακτηρισμούς και ξαναβάλε το.
Αλλιώς θα αυτοκαταστραφεί.
Σεβαστείτε τους νέους που διαβάζουν, επιτέλους.

Ανώνυμος είπε...

Σεβασμός.
Α!
Σεβασμό χρειαζόμαστε όλοι οι δημότες. Σεβασμός όμως που δεν μπορούν να μας προσφέρουν οι σύγχρονοι του Παλαοιολόγου δημαρχαίοι.
Ψηφίστε και υπερασπίστε ανίκανους. Εσείς, όπως και όλοι μας δηλαδή, θα χάσετε.

Κύριοι σας προκαλώ να πάτε μια βόλτα στην Άμφισσα. Είναι πολύ πιο καλύτερη από την Λιβαδειά του σήμερα. Το 1993-95 επειδή την έζησα ήταν χωριό. Σήμερα κινδυνεύει η Λιβαδειά να γίνει τέτοιο.
Ξυπνήστε. Καταστρέφουν μια πρωτεύουσα (θηβαίοι μην γελάτε), ανίκανοι για διοίκηση με την υποστήριξη σας.

Για να ρωτήσω και κάτι άλλο ρε ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΙ ΤΣΙΦΗ. Έχετε πάει καθόλου στην κλινική του; Έχετε παρατήσει ποτέ κανέναν δικό σας;
Ο νοικοκύρης πρέπει να ξέρετε από το σπίτι του φαίνεται. Αν κάποτε δείτε κανένα κανάλι να δείχνει την "Λέρο" της Λιβαδειάς μην εκπλαγείτε. Και μην μου απαντήσετε αν πρώτα δεν περάσετε για μια επίσκεψη από εκεί. Πιστέψτε με δεν είναι κανένας να σας ρωτήσει ποιος είστε. Όπως θα μπείτε έτσι θα βγείτε.

Βοιωτέ κουβέντα καφενείου γίνετε. Ωσάν πλατεία ο χώρος σου αυτός. Πρέπει να τον απολαμβάνεις και όχι να αρχίζεις διαγραφές. Θα μου πεις είναι δύσκολη η θέση σου γιατί απ' ότι καταλαβαίνω είσαι επαγγελματίας.

Ανώνυμος είπε...

εισαι αστειος αλλα θα σε βρω απ το ip rogouil.ετοιμασου για συνεχεια.να σου πω γιατι δεν πας να του την κλεισεις;;; προσεχε τα λογια σου απο δω και περα

Ανώνυμος είπε...

λασπη και μονο λασπη.γιατι το κανετε;;;να ειστε ευχαριστημενοι που εχετε εκλεξει εναν τιμιο ανθρωπο που πραγματικα θελει το καλο της πολης του.βοηθηστε τον μην τον χτυπατε,για το καλο της πολης μας,ξεπεραστε επιτελους τους κομματικους διαχωρισμους και φερθητε συλλογικα για τη λιβαδεια.εναταξει το καταλαβαινω οτι μπορει να εχετε διαφορες με ορισμενους συμβουλους,αλλα μη λετε κι οτι θελετε...

Ανώνυμος είπε...

πέστα rogouil να αγίασει το στόμα σου παλλικάρι μου. Ο φιλοχρήματος ο τσιφής βγάζει και από την μύγα ξύγγι. Λοιμοκτονούνε εκεί μέσα από την βρώμα.Αντε μην ανεβάσουμε φωτογραφίες.Αλλού οι απειλές ανώνυμε παλληκαρά.Εαν θές έλα να χτυπηθούμε σαν άντρες στο σεληνώφος. Την αλήθεια λέει ο rogouil. Εκμετάλλευση στυγνή.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι οπώς σας διαβάζει κανείς νομίζει οτι σήμερα θα γίνει φονικό.Ηρεμήστε αδέλφια έχουμε καιρό ακόμα για κουμπουρίες.Δείτε καμία ελληνική ταινία χαλαρώστε και όλα καλά

Ανώνυμος είπε...

τρελακια!!

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε η μυγα δεν εχει ξυγγι,πλακα με κανεις;

Ανώνυμος είπε...

δεν μπορω στο σεληνοφως,φοβαμαι.προτιμω να ειναι μερα!

Ανώνυμος είπε...

Εχει δίκιο ο βοιωτός. Ρουφιάνοι παλιάς κοπής ούτε αποτελεσματικοί δεν είστε πια. Και οι μεν και οι δε όλων των καταστάσεων γλείφτες και τσατσόνια δημάρχων και δημοτικών συμβούλων.
Εχετε καταστρέψει τη Λειβαδιά και όμως συνεχίζετε.
Κανένας δεν σας παίρνει σοβαρά και όσο αυξάνονται οι ανεξάρτητες φωνές φωνές τόσο θα σκυλιάζετε.

Ανώνυμος είπε...

Άρχισε ο Γκριτζάπης να κάνει παρέα με τον Λαλιώτη ή μου φαίνεται;

(Για να μην μπαίνει στο κόπο κανένας Ανώνυμος, ένα reverse DNS της IP address μου δείχνει dns.fsb.ru)

βοιωτός είπε...

Ευχαριστώ τον Τροφώνιο, για την κατανόηση.

Ανώνυμος είπε...

ποιές ανεξαρτήτες φωνές ρε ανωνυμε.Μιλάτε και εσείς. Τα μούσια του Βοιωτού είναι πιο πολλά από του Παλαιολόγου.βγαίνει τώρα και λέει υποκριτικά ευχαριστώ τον Τροφώνιο για την Κατανόηση του.Τρίχες

Αυτά είχα να πω και οτί ο Βοιωτός ο Παλαιολογάκιας πρέπει αμέσως να σταματήσει

βοιωτός είπε...

Ανώνυμε,
το ανεξάρτητες φωνές σε πείραξε;:-D
Μού αρέσει που σε ενοχλώ γιατί δείχνει ότι είμαι στο σωστό δρόμο.
Οσο για σένα πάρ'το απόφαση:όλα θα ειπωθούν και κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του. Φυσικά κι αυτοί που σας καλύπτουν. Believe me...

Ανώνυμος είπε...

Ποιά όλα να ειπωθούν γραφικέ Βοιωτέ. Μήπως εννοείς την χαμένη αξιοπιστία σου. Μήπως εννοείς την χαμένη παρθενιά σου ή μήπως θεωρείς την εντεταλμένη εντολή στην οποία βρίσκεσαι; Ενα αφθαρτο δήμαρχο έβγαλε αυτή η Πόλη και έρχεσαι εσύ η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΣΜΟΥ να αναστήσεις τους πεθαμένους. Άρα λοιπόν είσαι σε ένα συνεχή πόλεμο/ ομολόγησε το και δεν προκείται να σταματήσεις εάν δεν πετύχεις τους στόχους σου. Για αυτό λοιπόν και εγώ


Αυτα είχα να πω και ότι

Ο ΒΟΙΩΤΟΣ Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΑΚΙΑΣ πρέπει να σταματήσει

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε για να μην βρίσω, μιας και δεν το επιτρέπει ο Βοιωτός, μόλις διάβασα ότι σκαμπάζεις και από ip, έκανα μια κουράδα σαν το μυαλό σου.
Κερνάω και καφέ αν έχεις τα κότσια.
Ρε φίλε δεν πας να βάλεις και τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, δεν μπορείς να με βρεις.

Δεν μου απάντησες όμως. Πήγες στην κλινική του και μετά μου απάντησες;

Άκου να δεις φιλαράκο, άσε τις μαγκιές και τις κλανιές και συζήτησε σαν λογικός άνθρωπος. Όλοι χωρίζουν για αυτό το κολαστήριο στο κέντρο της Λιβαδειάς. Αν θες πάμε μαζί μια επίσκεψη. Αλλά εγώ θα έρθω με την camera.

Ανώνυμος είπε...

Χειρότερη η κατάσταση από τα πράσινα, μπλε και κόκκινα καφενεία. Προσωποπαγής επιχειρηματολογία (ή προσωπολατρία) και χουλιγκανίστικες τακτικές του τύπου «θα σε βρω και θα σου κάνω». Eighties και πίσω!!! Το μόνο παρήγορο ότι εκδηλώνεται όχληση άρα ακόμα κινούνται τα νερά.

Με ενοχλεί πολύ όταν κάποιοι φασιστικά αξιώνουν τη φίμωση του βήματος που και οι ίδιοι χρησιμοποιούν. Αν δεν αρέσει η θεματολογία μη γράφετε ή επιχειρηματολογήστε ανάλογα. Τακτικές του τύπου δεν μου αρέσει το «κλείνω» είναι αστείες στον ηλεκτρονικό κόσμο του διαδικτύου και ανάγουν σε άλλες εποχές. Άσε που έμμεσα στιγματίζουν αυτούς που υποστηρίζετε.

βοιωτός είπε...

apollo,
αν η κατάσταση στα δημοτικά δεν ήταν κρίσιμη θα γελούσα με την ψυχή μου. Οι άνθρωποι κρίνουν εξ ίδιων τα αλλότρια και πιστεύουν ότι μπορούν να μας πτοήσουν ή να μας εκβιάσουν. Δεν έχουν ακούσει ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται επειδή δεν είχαν πτέ καμιά σχέση με την καθαρότητα και την παρρησία.
Είναι ενδιαφέρον ότι έχουν απολέσει την ψυχραιμία τους. Αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα έχουν υπολογίσει. Εμείς στο μέτρο των δυνατότητών μας θα συμβάλουμε στην αποκάλυψη όσων σχεδιάζονται και των εμπνευστών τους. Οπως άλλωστε κάνουμε μέχρι τώρα.
Πάντως, να σε συγχαρώ για μια ακόμη φορά για τη νηφάλια τοποθέτησή σου -νομίζω ότι είναι φανερό πως δεν έχεις καμιά σχέση με τη βαθιά, ουσιαστική αλλά ελπίζω όχι οριστική παρακμή της μικρής μας πόλης...

Ανώνυμος είπε...

το καθαρος ουρανος παντως δεν ξερω για το blog αλλα για τις προηγουμενες δημοτικες αρχες δεν ισχυει...μην τα παιρνετε ολα σοβαρα και παθετε και τιποτα.εγω διασκεδαζω παντως βοιωτε γιατι η κατασταση στη δημοτικη αρχη μονο κρισιμη δεν ειναι.κι εγω βοιωτος ειμαι πλακα πλακα.apollo καλα τα λες αλλα εισαι εκτος τοπου.εγραψες τοσα ωραια πραγματα που χαραμιζονται εδω.γιατι δεν εκδιδεις κανα βιβλιο;η εκφραση σου ειναι συγχρονη...

Ανώνυμος είπε...

Οσοι είστε "νέοι" στο διαδίκτυο πρέπει να προσέχετε.
Μπορεί μερικές εκφράσεις στο καφενείο να προκαλούν εντυπώσεις, αλλά ο γραπτός λόγος είναι αλλιώς. Και προφανώς αν κάποιος διαβάσει την συζήτηση αυτή - το πιθανότερο - θα γελάσει.
Το blog αυτό έχει ιδιοκτήτη και να δεν μας αρέσει δεν γράφουμε. Γιατί άραγε ο Δήμος δεν φτιάχνει ένα blog, να γράφουμε εκεί τις απόψεις μας, να υπάρχουν και 2-3 άνθρωποι να μας απαντάνε (νέες θέσεις εργασίας), να κάνει τις ψηφοφορίες του για θέματα που αφορούν όλους και έτσι να γίνει και πιο άμεση η επαφή με τον πολίτη?
Αδυνατώ εδώ και μήνες που παρακολουθώ το blog να καταλάβω τι συμβαίνει στην πόλη. Ολοι έχουν όραμα (Τσιφής, Ρούσσαρης, Παλαιολόγος, Περγαντάς, Κουτσόυμπας, Τόγιας, Ανέστης, Μυττάς,Καράμπελας), ο καθένας έχει διαφορετικό και ο ένας δεν αφήνει τον άλλο να το πραγματοποιήσει.
Μάλλον είναι για γέλια. Το μόνο που καταφέρνετε έτσι είναι να απαξιώνετε συνεχώς την πόλη και τους πολιτικούς της κρυμμένοι πίσω απο τη λέξη "Πρωτεύουσα", την οποία κέρδισε ο Μπουφίδης (και μπράβο του , φυσικά με την υποστήριξη του λαού της πόλης) πριν από χρόνια.
Μην ξεχνάτε ότι η Λιβαδειά δεν έχει κάνει τίποτα για να δικαιολογήσει την λέξη αυτή και ότι η Θήβα έχει πολύ μεγαλύτερη ιστορία από αρχαιοτάτων χρόνων (και όχι Βυζαντινών όπως λέει ο Αρχιεπίσκοπος) από εμάς.
Αυτά για να δείτε ότι το να κατηγορούμε είναι πολύ εύκολο.
Αλήθεια πως γράφεται η λέξη Λιβαδειά? Ολοι την γράφουμε διαφορετικά, στα δημοτικά έγγραφα πώς την γράφουν?
Ούτε σ'αυτό δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε.