Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

Ακάλυπτος ο Μαγγίνας

Ακάλυπτο άφησε ο πρωθυπουργός τον Βασίλη Μαγγίνα σε δηλώσεις του από τις Βρυξέλλες μετά τις νέες πληροφορίες που δημοσιεύονται αύριο Σάββατο στον Κόσμο του Επενδυτή και φέρουν τον υπουργό Απασχόλησης να έχει οικοδομήσει την κατοικία του στο Κορωπί βάσει πολεοδομικής αδείας αναψυκτηρίου!
Ο ίδιος ο κ. Μαγγίνας ομίλησε και πάλι για προσωπική εναντίον του επίθεση για ευνοήτους λόγους, όμως οι πληροφορίες λένε ότι η απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση είναι θέμα ημερών. Η αποπομπή Μαγγίνα ίσως αποτελέσει ευκαιρία για ένα ευρύτερο ανασχηματισμό καθώς η κυβέρνηση δεν τραβάει και ο Κώστας Καραμανλής δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοσή της.
Θα επανέλθουμε -το θέμα έχει βοιωτικό ενδιαφέρον.

Update: Την παραίτησή του υπέβαλε το πρωί του Σαββάτου ο υπουργός Απασχόλησης κ. Βασίλης Μαγγίνας. Ο πρωθυπουργός την έκανε αποδεκτή και ανέθεσε καθήκοντα υπουργού Απασχόλησης στην κ. Φάνη Πάλλη - Πετραλιά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια
όλα τα σχόλια που υπάρχουν είναι γύρω από τις εξελίξεις του ΠΑΣΟΚ.
πείτε τίποτα γαι τον Μαγγίνα και την Κυβέρνηση.Δεν ενοχλούν κανένα οι μεγάλες βούτες;Αραγε τώρα που παραιτηθηκε ο Μαγγίνας από την Κυβέρνηση για να βγάλει τα προς το ζειν θα πάρει και την άδεια λειτουργίας του αναψυκτηρίου στο Κορωπί. HOT DOG δια χειρός Μαγγίνα!