Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2007

UPDATE:Καταβάλλεται από το πρωί το δώρο Χριστουγέννων-ΔΕΠΑΛ τέλος

Καταβάλλεται από το πρωί το δώρο στους εργαζομένους της ΔΕΠΑΛ από άγνωστη μέχρι στιγμής πηγή χρημάτων. Θα επανέλθουμε.
Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της χρονιάς θα γραφεί κατά πάσα πιθανότητα ο επίλογος για την πολύπαθη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού Λιβαδειάς, την περιβόητη ΔΕΠΑΛ με λύση της εταιρείας. Η επιλογή της διοίκησης Τσιφή θεωρείται ότι θα σταματήσει με τον τρόπο αυτό τη συνεχή χρέωση της ΔΕΠΑΛ σε μια προσπάθεια να περισωθούν κάποιες θέσεις εργασίας και κυρίως... τα προσχήματα. Θα επανέλθουμε, όμως από τώρα θα επισημάνουμε ότι στην συζήτηση για τη λύση της ΔΕΠΑΛ είναι ανάγκη να αποκαλυφθούν όλοι όσοι ως πολιτικοί προϊστάμενοι, διοικητές και μέλη διοικητικού συμβουλίου "ασέλγησαν" πάνω της για να υπηρετήσουν μικροπολιτκά και ακόμη χειρότερα προσωπικά συμφέροντα. Αυτοί πρέπει να μνημονευθούν -για την ακρίβεια να στιγματισθούν εσαεί. Κι αν δεν το πράξουν οι δημοτικοί μας άρχοντες θα το κάνουμε εμείς.

Εν τω μεταξύ αύριο θα καταβληθεί το δώρο στους εργαζομένους, μερικοί από τους οποίους παραμένουν 14 (!!!) μήνες απλήρωτοι. Μετά από παράσταση που έκαναν χθες στο δημαρχείο οι εργαζόμενοι μέσω του σωματείου τους εξέδωσαν νέα ανακοίνωση.


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
Λιβαδειά 19/12/2007
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άλλη μια παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα
οι επί 8 έως 14 μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι της ΔΕΠΑΛ, έχοντας στο πλευρό τους Εργατικό Κέντρο, Σωματεία κι απλούς πολίτες.
Η αντιπροσωπεία, την οποία αποτελούσαν ο Πρόεδρος του Σωματείου Αλέκος Καρκάνας, ο Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Γιώργος Κυριάκος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Κώστας Τσάμης και ο Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στη ΔΕΥΑΛ Μπάμπης Ευταξίας, συναντήθηκε με το Δήμαρχο ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι το δώρο Χριστουγέννων θα καταβληθεί κανονικά την Παρασκευή 21/12 (τελευταία από το νόμο προθεσμία) κι ότι κανένας εργαζόμενος δεν θα χάσει τη δουλειά του.
Οι εργαζόμενοι απ` την πλευρά τους δηλώνουν ότι δεν επαναπαύονται κι ότι θα διεκδικήσουν με κάθε τρόπο αυτά που δικαιούνται. Παράλληλα, τονίζουν ότι θα στηρίξουν τη Δημοτική Αρχή εφόσον κινηθεί στην κατεύθυνση της οριστικής λύσης του προβλήματος.
·Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων
·Καμία χαμένη θέση εργασίας
·Όλοι οι εργαζόμενοι να περάσουν στο Δήμο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Από άγνωστη πηγή χρημάτων"; Για οφειλόμενα πρόκειται ή για ελεημοσύνη;