Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2007

Αλλάξτε την αλλαγή με Αλλαγή !!!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε άρθρο του Γιώργου Κρανιώτη που αναφέρεται στην πολιτική κατάσταση της Ελλάδας. Να υπενθυμίσυμε ότι οι απόψεις που παρατίθενται εκφράζουν τον συγγραφέα και όχι τη viotia. Ορθογραφία, σύνταξη και... ατονία είναι του Γιώργου Κρανιώτη.

Γράφει ο Γιώργος Κρανιώτης
http://www.kraniotis.blogspot.com
Πανω στη καμπουρα του λαου ολα! Ολα! Ψηφιζουμε για να τιμωρουμαστε γιατι τους ψηφισαμε. Οποιοι απο μας μιλανε, ειναι επικινδυνοι ακομα και για πολιτικους φιλους. Τα προβατα και οι στρατιες ανεγκεφαλων υβριστων επιπλεουν. Τελικα αναρρωτιεμαι γιατι ψηφισαν τη ΝΔ. Αναρρωτιεμαι γιατι ο απλος ψηφοφορος ψηφισε ακομα κι αυτο το φοβικο ΠΑΣΟΚ κι ας ειμαι ΠΑΣΟΚ. Αναρρωτιεμαι αν τελικα ο λαος ειναι μαζοχας! Ολοι εμεις που ειμαστε ενταγμενοι στα κομματα καλα να παθουμε! Ειμαστε πορρωμενοι! Αναρρωτιεμαι ομως, γιατι ο απλος εργατης της Δραμας, ο απλος υπαλληλος της Λειβαδιας, ο απλος ψαρρας ενος νησιου των Κυκλαδων, που ολοι τον αφησαν χωρις καραβι το χειμωνα και χωρις γιατρο και χωρις δασκαλο, γιατι να τους ψηφισει; Ποιος ο λογος αφου δεν αλλαξαν. Αφου το μητσοτακεικο, το καραμανλεικο, το παπανδρεικο και ολοι οι παρατρεχαμενοι τους δεν αλλαξαν. Οταν η αλλαγη του "νεου ΠΑΣΟΚ" ειναι ο Μιλτιαδης Παπαιωαννου. Οταν η πρωτοπορεια της νεας ΝΕΑΣ δημοκρατιας ειναι ο Σουφλιας. Οταν ακομα και το νεο που παει να γεννηθει γεματο ομαδουλες θα ειναι! Ομαδουλες απο τα παλια... Θα μου πειτε "ε τοτε γιατι να ασχοληθουμε με κατι τοσο γελοιο, οπως το ελληνικο πολιτικο συστημα;" Απλη η απαντηση. Γιατι ελπιζω στο ξυπνημα μας!

Γιατι ελπιζω στην αυτοοργανωση των πολιτων. Γιατι πιστευω στα κομματα των πολιτων και της νεολαιας. Γιατι πιστευω στη μαχη μεσα απο τα μετεριζια του πολιτικου σχηματισμου που ανηκεις κι οχι στη ψηφο διαμαρτυριας σε κομματα-αποκομματα φασιστικα (κοκκινα και μαυρα) η συνασπισμους απο κομματακια της βερμουδας και του μπαφου! Γιατι πιστευω και ελπιζω σε μια αριστερα των πολιτων και οχι των πολιτικων! Γιατι, αν και ανηκω κι εγω καπου οπως και ολοι εσεις, δε παυω να αμφισβητω το καλο για το καλυτερο μεσα στο χωρο μου. Δε παυω να απορριπτω πολιτικες και πρακτικες και μεσα στο χωρο μου που μου θυμιζουν αυτο που απερριψα: την υποκρισια και το συμβιβασμο! Υπαρχουν και πολλοι αλλοι που πιστευουν τα ιδια με μενα κι ας το παρουν χαμπαρι, γιατι αυτοι που θα χασουν θα ειναι αυτοι που δε πηραν το μηνυμα! ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το διαβασα το μηνυμα φιλε αλλα δεν καταλαβα τι μου συστηνεις να ψηφισω , δηλαδή ποιά παρατάξη και με ποιόν αρχηγό;
ριξε 2-3 διευκρινησεις και τα ξαναλεμε.

Ανώνυμος είπε...

διαβασα
στο σαιντ σου το αρθρο σου η μεγαλη των φοβικων σχολη και καλό ειναι να το περασεις και εδω γιατί λέει πολλές αλήθειες.

ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ Γ. είπε...

ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΤΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ VIOTIA?

ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ Γ. είπε...

ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΤΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ VIOTIA?

Ανώνυμος είπε...

φιλε
πες μας πρωτα εσυ τι εννοεις και μετα θα μαθεις τις αποψεις ολων μας. αφου δεν καταλαβαμε τι θελεις.
απαντησε στον πρωτο ανωνυμο

βοιωτός είπε...

κ. Κρανιώτη,
καλώς ήρθατε.
Να διευκρινίσω ότι ο anonymous (που είναι λίγο απότομος) δεν έχει σχέση με τη viotia παρά ως αναγνώστης-σχολιαστής.
δεν είστε φυσικά υποχρεωμένος να του απαντήσετε.
Το νέο κείμενο που μας αποστείλατε θα δημοσιετεί εν καιρώ...

ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ Γ. είπε...

και φυσικα δεν απανταω σε ανωνυμους.
οσο για το κειμενο, μου το ζητησε ενας αναγνωστης σας που διαβασε το blog μου.

Ανώνυμος είπε...

Κρανίωτη δεν θέλουμε εδώ μέσα πρωτοπαλλήκαρα το βενιζέλου.Κατάλαβες.Είναι γνωστή η δράση σου . Μην το πάς πλαγίως τώρα με οικογενοιοκρατίες και τρίχες.βοιωτέ μην γεμίσει το μπλόγκ με επαγγελματίες καλυμένους βενιζελικούς.

ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ Γ. είπε...

αντιμετωπισε με φιλε, με επιχειρηματα.
εφοσον ειναι γνωστη η δραση μου, τοτε θα ηξερες οτι μονο επαγγελματιας δεν υπηρξα οπως καποιοι αλλοι συμμαθητες μου......
Οσο για το να μη γεμισει το blog με "βενιζελικους" καλο θα ειναι στο blog να αναγραφει "μονο για ΓΑΠ
".

Ανώνυμος είπε...

κρανιώτη η ιστορία αυτή τελείωσε.Ο παπανδρέου νίκησε.Οσό γρηγορότερα το καταλάβεις και εσύ και οι φίλοι σου όπως λές στο μπλόγκ σου,Βενιζέλος,Αποστολάκη,Λοβέρδος,τόσο καλύτερα για το ΠΑΣΟΚ.Λοιπόν επαγγελματίες υποστηριχτές Βενιζέλου που με ύπουλο τρόπο ξαναθέτουν θέμα,εδώ από εμένα δεν είναι επιθυμητοί.Λοιπόν είχαμε και εδώ κάτι φυντανάκια σαν εσένα τυπου Θηβαίος και τα τσακίσαμε.Λοιπόν ύπαγε αγοράκι μου εν ειρήνη να κάνεις τη δουλειά του χοντροβενιζέλου αλλού.Εδώ έχουμε άλλους καλύτερους από εσένα.Θηβαίε που είσαι σου παίρνουν τη δουλειά.

ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ Γ. είπε...

αγαπητε μου ειναι η τελαυταια φορα που ασχολουμαι με υβριστες και "σοσιαλιστες του τσακισματος".
το να εκφρασεις ελευθερα τη γνωμη σου ειναι κατι που παλεψαμε στη λειβαδια και γενικα στη βοιωτια να το φτιαξουμε απο τη δεκαετια του 70.τοτε που αγοραζες την ελευθεροτυπια απο το περιπτερο στη πλατεια και αμεσως το ηξερε ολη η περιοχη. παλεψαμε και πετυχαμε να κανουμε τη βοιωτια πρασινη! δε το αφηνουμε σε κατι σα κι εσενα. αυτα. τα ολιγα....... και απο εδω και περα η σιωπη μου προς απαντησιν σου!

Ανώνυμος είπε...

Σώπα ρε κρανιώτη πού πάλεψες κιόλας.κλασσόκος βενιζελικός.κλάψα κλάψα και από ουσία τίποτα.οχί τίποτα άλλο για να ξέρουμε τι σκοπιμότητες εξυπηρετείς.Τώρα βέβαια σε εκφράζεις το ΠΑΣΟΚ του Κολωνακίου της μιλένας.Πολλούς αγώνες έκαναν αυτοί από το καναπέ.Α ρε υποκρισία.

βοιωτός είπε...

@Κύριε Κρανιώτη, είναι νομίζω αυτονόητο ότι
μπορείτε ελευθέρως να εκφράζετε τις απόψεις σας σε αυτό εδώ το μπλογκ. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον cama sutra.
Επίσης κανένα σχόλιο δεν λογοκρίνεται εφόσον δεν παραβιάζει το νόμο και τη δεοντολογία.

ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ Γ. είπε...

αγαπητε βοιωτε ελπιζω να τηρεις αυτα που λεςκαι να δημοσιευευεις αυτα που στελνω εφοσον δεπαραβιαζουν το νομο. ευελπιστω.
οσο για το καθε "κυριο" εδω μεσα δεμεενδειαφερει.ελευθερα ας λεει οτι θελει. η αγωνια τους για τα παθη του ΓΑΠ ειναι εκδηλη!!!!

Ανώνυμος είπε...

φίλε Κρανιώτη
είμαι ο δεύτερος ανωνυμος που διάβασα το άρθο σου.
Σε ενημερώνω ότι όλοι εδώ είμαστε ανώνυμοι άσχετα ποιό ψευδώνυμο χρησιμοποιούμε.
Ο βοιωτός σωτά σου απάντησε εφ όσον δεν παραβιάζεις τον Νόμο γράψε τις απόψεις σου.
Ο καμα σουτρα δεν μετράει γιατί είναι διορισμένος καρεκλάτος του ΓΑΠ και τον ξέρουμε.
Ποτέ του δεν χρησιμοπίησε επιχειρήματα, διότι αγνοεί την έννοια και ετυμολογία της λέξης αυτής.
συνέχισε φίλε.

Ανώνυμος είπε...

καμα σουτρα
που είναι ο φίλος σου ο μεδεώνας;
έδεσε τον γάιδαρό του εξασφάλισε απο τον ΓΑΠ την καρέκλα του και μας γράφει διαφορετικά ;

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά
αμέσως επίθεση και απότομη;
αφηστε τον ανθρωπο να εκφραστεί ελεύθερα.
ειναι το μόνο παλληκάρι που τολμά να βάζει και την φωτογραφία του σε κοινή θέα εκτός απο το πραγματικό του όνομα.
ειναι συμπαθέστατος

Ανώνυμος είπε...

Θηβαίος Ανώνυμε καρεκλάτος είσαι εσύ και όλο σου το σόι.Ο μεδεώνας δεν είναι φίλος μου αλλά πολύ θα ήθελα να τον είχα φίλο.Εάν θέλεις να θέσεις θέμα Παπανδρέου ξάνά πες το.Αλλίως μη μιλάς.Ο τύπος εδώ μέσα είναι εμπροσθοφυλακή .Καταλάβες.Και ξαναλέω ΘΗΒΑΙΟΣ θα υπογράφεις.Καταλαβέ το.Εισαί χαζούλης για να κοροιδεύεις.

Ανώνυμος είπε...

καμα σουτρα
για να με λες χαζουλι υποκοριστικα και οχι χαζο σημαινει οτι με αγαπας και εγω σε αγαπαω αλλα οταν ξεφευγεις λες σε στυλ Λαζοπουλου μακακιες.
Δεν ειμαι ο θηβαιος απλα σου κανω πλακα επειδη τσιμπας και για να σου θυμιζω μια εξυπνη κινηση που εκανες πριν λιγες ημερες αλλα δεν τσιμπησε αυτός που ήθελες.

Ανώνυμος είπε...

«...εδώ από εμένα δεν είναι επιθυμητοί» (cama sutra @ 12/06/2007 2:28 μμ)

Τελικά το blog είναι του Βοιωτού ή του Cama Sutra, για να ξέρουμε δηλαδή...

Ανώνυμος είπε...

καμα σουτρα ξερόλα
μία μόνο ερώτηση: Ο ΓΑΠ θέλει δίπλα του τους Βενιζελικούς ή δεν τους θέλει;

βοιωτός είπε...

μέτοικε,
ο cama sutra μάλλον αιφνιδιάστηκε από την άφιξη Κρανιώτη. :-)
Είναι αυτονόητο ότι όλες οι απόψεις χωράνε στη viotia όπως είναι αυτονόητη και η τήρηση των κανόνων του διαλόγου.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 2.Αυτός εδώ ο κρανίωτης βλέπεις να θέλει να μείνει στο ΠΑΣΟΚ ή να φύγει.Μάλλον ετοιμάζει βαλίτσες από μόνος του.

Τα

Ανώνυμος είπε...

Θηβαίε .Είναι τόσο χαζό αυτό που κάνεις.Μία υπογράφεις ως ανώνυμος 2 στο οποίον απαντάω.Μετά μου απαντάς ως anonymous ο οποίος τόσην ώρα εμφανίζεται ως αλλό πρόσωπο.Λοιπόν βλεπετέ φαντάσματα για κινήσεις ,φτιάχνετε σενάρια.Τελικά πάει βοιωτέ το μπλογκ διαλύθηκε γιατί αφήνεις κάτι τέτοια αστεία άτομα και περιπαίζουν τα πάντα.Ούτε έχουν το θάρρος να υπογράψουν με ένα ψευδώνυμο ούτε έχουν μία ιδέα,μία άποψη.Απλά είναι γραφικοί και κοροιδεύουν τα πάντα σαν ανθρωπάκια.Βοιωτέ πρόσεξέ το λίγο.

βοιωτός είπε...

cama, δεν συμμερίζομαι την ανησυχία σου. Ομως η αλήθεια είναι, και μου δίνεις την ευκαιρία να προειδοποιήσω τους φίλους αναγνώστες και σχολιαστές, ότι σκέπτομαι να ενεργοποιήσω τον μετριασμό των σχολίων ώστε να αρχίσουμε να συζητούμε και γενικότερα θέματα γνώμης.
Εν πάση περιπτώσει, νομίζω ότι μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει πολύ καλά, με λίγα αναποφευκτα λάθη και λίγα αναπόφευκτα παράπονα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Βοιωτέ διαφωνώ αλλά δεν πειράζει.Απλά σου λέω όταν καταλαβαίνω και εγώ και άλλοι ότι ένα δύο άτομα αλλάζουν ψευδώνυμα συχνά προσπαθώντας να πούν κάτι και αναπαράγοντας τα ίδια πράγματα,εμένα μου δίνεται η εντύπωση ότι είμαι μόνος και μιλάω με τους ίδιους και τους ίδιους συνέχεια.Δεν λέω ότι έχεις πολλές επιλογές αλλά καταντάει γελοίο πλέον και κοτραστικό.

Ανώνυμος είπε...

καμα σουτρα
τι διαφορά έχει το καμα σουτρα με το ανωνυμος 2 ; αν υπεγραφα σαν φούφωτος θα ήσουν ικαονοποιημένος;
δεν ειμαι ο θηβαιος που και αυτός ανωνυμος ειναι αλλά εχω την εντυπωση οτι ο κρανιωτης σε έκανε να χάσεις την αυτοπεποίθησή σου.
σε ξαναρωτώ για τελευταία φορά ο ΓΑΠ θέλει δίπλα του τους βενιζελικούς ή όχι;
είναι παράλογη η ερωτησή μου; μιά φορά την υπεβαλα προς εσένα, δεν θέλεις δεν απαντας . απλό.
επαναλαμβανω οτι δεν εχεις επιχειρήματα και το μόνο που ξέρεις είναι να βρίζεις. μη με αναγκασεις να βρω τα παλιά άρθρα σου και να στα υπενθυμίσω για να δεις οτι εχω δικαιο.
λες στον κρανιωτη οτι γνωριζεις την δραση του αρα τον ξερεις. πες μας τοτε ποιός είναι και τι ρόλο παίζει. μπορεί να μην ειναι του βενιζελου αλλά γιατί όχι του παγανιωτακόπουλου!!!! δεν σ αρέσει αυτό το σενάριο;;
ασε τις υπεκφυγες και να ξερεις οτι
δεν ειμαι ο ανωνυμος αλλά ο ανωνυμος 2.
αν θες βοηθεια ζητα την απο το φιλαρακι σου τον άλλον καρεκλάτο τον μεδεωνα. σε πείραξε η λέξη καρεκλάτος αλλά αυτά που σούρεις εσύ στον θηβαίο δεν σε πειράζουν; αυτός ο άνθρωπος εχει καιρο να εμφανιστεί αλλά έχω διαβάσει όλα τα άρθρα του και αν θυμάμαι ποτέ του δεν έβρισε κανέναν.
στο ξαναλέω δεν είμαι αυτός πυ υπονοείς έχω όνομα και ονομάζομαι ανωνυμος 2.

Ανώνυμος είπε...

Θηβαίε τα επιχειρηματά σου είναι για γέλια όπως πάντα.Δεν πείθεις κανέναν.Η διαφορά είναι ότι όταν υπογράφεις με ένα συγκεκριμένο ψευδώνυμο 4 μήνες τώρα όπως εγώ,έχεις ένα προφίλ,μια συνολική παρουσία, είσαν ένα άτομο με μία πορεία εδώ στο μπλόγκ με μιά ταυτότητα.Το να το πάιζεις ανώνυμος 1,2,3 ή 33 και 43 κάθε φορά είναι δειλία,μια ευκολία να βρίζεις και να ρίχνεις κατηγορίες χώρις να ξέρουμε ποιός είσαι σε σχέση με προηγούμενες παρουσίες στο μπλογκ.Είσαι το απόλυτο φάντασμα και ως τέτοιο σε αντιμετωπίζουν.Εάν θέλεις να υπογράφεις ως φούφωτος και πάντα σαν φούφουτος είναι μια αρχή να έχεις μια σταθερή παρουσία και όχι σαν γυναικούλα να κρύβεσαι πίσω από ανωνυμίες.Υπάρχει διαφορά μετάξυ ανώνυμου και ψευδώνυμου.Ως θηβαίος ξεκίνησες, έτσι θα έπρεπε να συνεχίσεις έαν δεν ήσουν κότα.Ανέλαβε την ευθύνη σαν άντρας ρε της ήττας σου των αποψεών σου και της συμπεριφοράς σου.
Δυστυχώς όμως για σένα θηβαίε ,είσαι κακός ψεύτης και καρφώνεσαι.Τα κατεβατά με άρθρα προηγούμενων δηλώσεων είναι τακτική Θηβαίου.Το έκανε πολλές φορές και επικαλείσαι τα ίδια πράγματα.Είναι το ίδιο πρόσωπο που υπερασπίζεται το Βενιζέλο όπως και εσύ.Επίσης εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες με υπογραφή Θηβαίος και τον έκραξαν.Πάλι ψέμματα λες λοιπόν.Υπερασπίζεσαι τον ευατό σου λοιπόν κάνοντας επίθεση σε πρόσωπα που δεν θα είχες λόγο εάν ήσουν άλλο πρόσωπο.Και είσαι καλοπληρώμενος μπράβος γιατί μόνο με αυτό ασχολείσαι.Δεν έχεις άλλο λόγο ύπαρξης στο μπλόγκ.Μόνο να αποκαλείς καρεκλάτο τον Μεδεώνα και εμένα ξέρεις.Αυτό κάνεις έτσι αυθάιρετα,βρώμικα,εκτελόντας εντολές.Και όλα αυτά τη στιγμή που οι απόψεις του μεδεώνα τουλάχιστον έαν όχι και οι δικές μου νίκησαν στην κοινωνία και στη Βοιωτία.Εάν δεν καταλαβαίνει ο Βοιωτός ότι καταστρέφεις αυτό το χώρο συζήτησης, το λέω εγώ ξανά.Φέρεις τεράστια ευθύνη Θηβαίε.Μας βαρέθηκε ο κόσμος πάρτο χαμπάρι.

Ανώνυμος είπε...

καμα σουτρα
ο ΓΑΠ θέλει δίπλα του τους Βενιζελικούς ή όχι; την ερώτηση αυτή στην υποβάλει ένας με οποιοδηποτε ψευδωνυμο στο μέλλον. αυτο σημαίνει οτι είμαι εγώ ή ο
θηβαίος; καλά ρε φίλε μιλάς σοβαρά;
σαν θηβαίος δεν θα είμαι υπαρκτό φάντασμα ενώ τώρα είμαι;
εσύ είσαι υπαρκτό πρόσωπο; τι μας λες.
μπορείς να απαντήσεις στο ερώτημα μου; αν δεν θέλεις πές το στα ίσα και παλληκαρίσια. απο την άρνηση της απαντησης είναι εμφανές το φύλλο που ανήκεις.
απο την απάντηση θα εξαρτηθεί εάν όντος νίκησαν οι απόψεις σου ή έχασαν μιά για πάντα. οριστικά.
αλήθεια πιστεύεις οτι νίκησαν; για κάνε ένα γύρο στα χωριά στα καφενεία και θα δεις οτι οι πασοκοι είναι χωρισμένοι στα δύο . αυτό είναι νίκη για σένα;;
ασε τον βοιωτό να κρίνει ο ίδιος ποιός καταστρέφει αυτόν τον χώρο. τον καταστρέφουν αυτοί που αερολογούν χωρίς ουσία και περιεχόμενο. οι επαγγελματίες πολιτικοί ή οι καρεκλάτοι τους,που έχουν συμφέροντα και πίστεψέ με προσωπικά δεν έχω ούτε με νοιάζει απλά λυπάμαι να γράψει η ιστορία οτι αυτό που δημιούργησε ο πατέρας το διέλυσε ο γυός!!!
εσείς που δημηουργήσατε την πόλωση μπορείτε να δώσετε την λύση αν θέλετε. αν όχι όπως στρώσετε θα κοιμηθείτε. ειναι θεμα χρόνου.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε πρέπει να ξεκαθαρίσεις δύο πράγματα.Την υποστήριξη σε ένα τοπικό πολιτευτή και την υποστήριξη σε ένα κόμμα.Το Πασόκ έχει αρχηγό και θα έχει για τα επόμενα 4 χρόνια.Εάν θέλεις τώρα να δημιουργείς συνέχεια κλίμα τότε δεν ξέρω εάν βοηθάς κανέναν.Μπορεί να συμφωνήσουμε στο πρόσωπο που στηρίξαμε στις εκλογές στη βοιωτία αλλά να διαφωνήσουμε στον αρχηγό.Τι νόημα έχει. Εσύ τι νομίζεις δηλαδή πόσο ακόμα θα μιλάμε για ομάδες καφενεία,βοιωτάρχες και νεκρούς που θέλουν να αναστηθούν;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τι νομίζεις δηλαδή αυτό το άρθρο του Κρανιώτη ως βοήθεια στην ενότητα ήρθε ή να ανοίξει θέμα πάλι;Εάν τώρα εσύ με το να αποκαλείς καρεκλάτους όσους στήριξαν τον ΓΑΠ νομίζεις ότι προσφέρεις έργο ενότητας και προοπτίκης δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να γυρεύεις απαντήσεις.Καλό θα ήταν να μας πείς πρώτα τι είναι για σένα ο πρόεδρος του Πασόκ και μετά για τα καφενεία.

Ανώνυμος είπε...

καμα σουτρα
για μενα ο ΓΑΠ ειναι προεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν γνωρίζω ο κρανιωτης τι ειναι, με προβληματιζει ειναι αληθεια, δεν με ενδιαφρει στο κατω κατω, αλλά δεν μπορεις να τον κατατάσσεις σαν βενιζελικό λες και ο βενιζελος ειναι μιασμα.
αν ειναι, να τον διαγράψει ο ΓΑΠ τον ΒΕΝΝΥ καθώς και όλους τους βενιζελικούς, αλλά με ποιά αιτιολογία; επειδή ήταν αντίπαλος. από λόγια ακούσαμε και απο τους δυο αρκετά. απαραδεκτοι απαντες.
ανηκω στο 45% αλλά δεν πηρε ο βενιζελος 45% αν θυμασαι.
θελω ενα πασοκ ενωμενο και δυνατό ομως δεν βλεπω απο τον ΓΑΠ κάποια κίνηση που να μου δειχνει οτι και αυτος το ιδιο θελει.
στα καφενεια πηγαινουν αυτοι που ψηφιζουν, ο απλός λαός, ακόμα και εσύ και εγώ και το γεγονος οτι ακομα και σημερα υπαρχουν χωρισμενες παρεες στο ιδιο καφενειο στην ιδια πολιτικη παραταξη με προβληματιζει, εσενα σε ικανοποιεί η πόλωση που επαναλαμβανω υπαρχει ακομα; υποτιθεται ο ΓΑΠ θα ενωσει το πασοκ αλλά με πλανόμενες διαγραφές;;
ασε ρε καμα εχεις μυαλό και βλέπεις αντί λοιπον να προσπαθήσεις να ριξεις λαδι στη φωτιά εφ όσον ο ΓΑΠ δεν το κανει ακόμα προκαλείς εσυ ο ιδιος αφού γνωρίζεις οτι η παραταξη ισσοροπει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. αντι να κανεις αντιπολιτευση εναντιον της ΝΔ προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου με άτσαλο τρόπο. ασε τους βοιωταρχες πηραν συνταξη συμφωνώ, τερμα, τωρα τι κανουμε. το προβλημα δεν θα λυθει στο συνεδριο θαναι αργα, τωρα πρεπει να λυθει και μονο ο ΓΑΠ θα το λυσει και αυτος θα φερει την ευθυνη των πραξεων του. βλεπεις πεδίο καθαρό; μακάρι προσωπικά το βλέπω γκρίζο. μακαρι να γινει λευκό και όχι μαύρο. είμαι απαισιόδοξος.

Ανώνυμος είπε...

καμα
τωρα θυμηθηκα την προεκλογικη εκστρατεία την έκανε μόνος του ο ΓΑΠ στις περιοδείες ύστερα απο συμβουλή της ομάδας του ( σβυνω την λεξη καρεκλατοι). μιά φορά πηγαν ολοι μαζί στα Δερβενοχωβρια τότε με τις φωτιές και ενθουσιάστηκε ο κόσμος όλος. Το γεγονός αυτό η ομάδα δεν το είδε;
Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ βγηκε τον μάρτιο και μέχρι τις εκλογές δεν το είχε πάρει κανένας Έλληνας. η ομάδα δεν ευθύνεται γι αυτο η φταίει ο ΒΕΝΝΥ;;
ΤΕΡΜΑ ΤΩΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μεγάλε ποιός ανοίγει το θέμα άσε να το κρίνουν άλλοι.Αλλάγη της αλλάγης με αλλάγη και πάμε για κάτι καινούργιο και τα σχετίκα που λέει ο άλλος ο κρανιώτης.Μετά σκας μύτη και εσύ και ανακυκλονόμαστε.Δεν είναι ωραίο.Θα συμφωνήσουμε σε κάτι τουλάχιστον ότι είναι δύσκολα τα πράγματα ακόμα.Αυτές οι ιστορίες με την θήβα και τα δερβενοχώρια τις ξέρεις καλύτερα.Δεν μπαίνω εγώ σε χωράφια άλλων.Σαν μπιμπελό εμοίαζε η Αριάδνη εκεί. Αλλά τώρα για εμένα,όπως πιστεύω ότι ισχύει και για αυτό το λαμπρό μυαλό που παρεμβαίνει στο μπλόγκ τον Μεδεώνα, ασέ μακρία την έννοια της καρέκλας.Μάλλον χτυπάς λάθος πόρτα.Και μετά αρχίζουν παρεξηγήσεις όπως στις ελληνικές ταινίες.

Ανώνυμος είπε...

κάμα σούτρα
ξερω τι πορτα κτυπάω. αλλά ας κάνουμε ένα παρατεταμένο ταιμ αουτ και βλέπουμε.
το μπιμπελό πολύ μου άρεσε!!

ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ Γ. είπε...

παρακολουθω το καυγα μεταξυ ανωνυμου2 και καμα και δε καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα?

Ανώνυμος είπε...

κρανιώτη
εμείς ξέρουμε και καταλαβαίνουμε γιατί τσακωνόμαστε. Μην ασχολείσαι με εμάς. γράψε κανένα άρθρο στο βλογ για να τα ακούσεις και εσύ αφού εμείς όταν δεν έχουμε ξένο να τσακωθούμε , τσακωνόμαστε μεταξύ μας στο δικό μας γήπεδο.

Ανώνυμος είπε...

κρανιώτη
το πρόβλημα με αυτούς τους δύο είναι οτι δεν θέλουν να διαλυθεί το πασοκ κάτι που εσύ μάλλον διαφωνείς;

ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ Γ. είπε...

πατριωτακια ενας που δε θελει να διαλυθει το ΠΑΣΟΚ ειμαι εγω.
Αν και ζω Αθηνα, ποτε δε θα ξεχασω το ΠΑΣΟΚ της Λειβαδιας στα 1978, με Βαρουξη, Τογια (πριν "μεγαλουργησει"), Καρβουνη, τους μαθητικους προβληματισμους μας.
Το πανεσα και το ποναω το ΠΑΣΟΚ σα δευτερη φυση μου.
Μαζι με ολους ΕΣΑΣ θελω κι εγω να αναστηθει και παλι.
Αλλα τιποτα δεν ανασταινεται χωρις ανανεωση των ιδιων των σαρκων του.
Ασε που ηξερα και ξερω ενα ΠΑΣΟΚ που οι αποψεις ηταν και ειναι σεβαστες.
Τωρα αν μπηκαν και καποια στοιχεια αντιλαικα στο χωρο και πιστευουν στη μια και μονο αποψη, αργα η γρηγορα θα απομονωθουν!

ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΓΑΠΗ

Ανώνυμος είπε...

Συντροφε γιώργο ,
μπορώ να πώ ότι αυτό που αφησες όταν έφυγες απο την λιβαδειά δεν θα το ξαναδείς ποτέ..Τα διέλυσαν όλα...
Μετέτρεψαν την λαικη εξουσία σε εξουσία συμφερόντων-με καιροσκοπικούς τυπους που μοναδικό τους συμφέρον είναι η οικονομική τους κάλυψη και μόνον αυτή...Βέβαια διαφωνω μαζί σου όσον αφορα τον ΓΑΠ.-

ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ Γ. είπε...

Η ΔΙΑΨΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ. Η ΥΒΡΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΑ!!!
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ!