Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2007

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ζαχόπουλος

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός ο άρτι παραιτηθείς Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Χρ. Ζαχόπουλος, ο οποίος επεχείρησε να αυτοκτονήσει λίγο μετά τις 14:00 σήμερα το μεσημέρι, πέφτοντας από τον 40 όροφο πολυκατοικίας στο Κολωνάκι, όπου και η οικία του.

Οι λόγοι που ώθησαν τον μέχρι χθες ισχυρότατο κρατικό παράγοντα στην απόπειρα αυτοκτονίας δεν έχουν γίνει πλήρως γνωστοί. Είναι πάντως σχεδόν βέβαιο ότι υπάρχει ερωτικής υφής σκάνδαλο -εκείνο που μένει να διευκρινιστεί είναι εάν το αθάνατο ρητό της γαλλικής αστυνομίας "cherchez la femme" αιτιολογεί εξ ολοκλήρου το απονενοημένο διάβημα του Ζαχόπουλου ή υπάρχουν και οικονομικής φύσεως διαπλοκές καθώς ο τέως γ.γ. διαχειριζόταν τεράστια κονδύλια στον τομέα του πολιτισμού.

Πληροφορίες που δεν είναι δυνατόν να διασταυρωθούν αναφέρουν ότι ο Ζαχόπουλος λίγο πριν την δραματική πράξη του είχε έντονη λογομαχία με τη σύζυγό του ενώ γειτόνισσα φέρεται να τον άκουσε να φωνάζει "με φάγανε".
Το μόνο που με βεβαιότητα μπορεί να ειπωθεί αυτή τη στιγμή είναι ότι οι εξελίξεις θα είναι ανάλογες της πορείας της υγείας του Χρήστου Ζαχόπουλου. Εν αναμονή λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: