Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Βοιωτίας και 20 φωτογραφίες

Πολύς κόσμος προσήλθε στο κοσμικό κέντρο Γιούλας το Σάββατο 29 Ιανουαρίου για την ετήσια εκδήλωση της ΝΟΔΕ Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας. Προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής παρέστη ο τομεάρχης Περιβάλλοντος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ βραβεύτηκαν οι πρώην βουλευτές Βοιωτίας Γιώργος Βουρδουμπάς, Αριστείδης Τσιπλάκος και Νικόλαος Κτιστάκης.
Δεν χαρίστηκε σε κανέναν ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον σύντομο λόγο του που ακολούθησε την "ενωτική εισαγωγή" του προέδρου της ΝΟΔΕ Δημήτρη Καραμάνη.

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για ενότητα της κεντροδεξιάς παράταξης και υποστήριξε ότι το 2011 θα είναι καλύτερο για τη Νέα Δημοκρατία από το 2010 καθώς θα επωλουθούν πληγές που άνοιξαν τα περασμένα χρόνια λόγω των εσωκομματικών εκλογών του 2009. Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτίμησε ότι δεν θα γίνουν εκλογές εντός του τρέχοντος έτους καθώς δεν συντρέχει εμφανής λόγος προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία παρά την διαπίστωση μια ολοένα διευρυνόμενης διάστασης μεταξύ των προεκλογικών υποσχέσεων του ΠΑΣΟΚ και της ακολουθούμενης κυβερνητικής πολιτικής.
Ο βουλευτής της Ν.Δ. στη Β' Αθηνών περιέγραψε με μελανά χρώματα την οικονομική κατάσταση στη χώρα αποτέλεσμα και των ασυλλόγιστων κινήσεων της κυβέρνησης αλλά άφησε μια χαραμάδα αισιοδοξίας για ευρωπαϊκή συνολική λύση του προβλήματος των υπερχρεωμένων χωρών του ευρωπαϊκόύ νότου.
Ο κ. Μητσοτάκης τάχθηκε για μια ακόμη φορά υπέρ των διαρθρωτικών αλλαγών, της δημοσιονομικής πειθαρχίας και του περιορισμού της σπατάλης ενώ δήλωσε υπέρ της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου.
Τέλος αναφέρθηκε και στις συγκεκριμένες προτάσεις που η Νέα Δημοκρατία έχει καταθέσει για διέξοδο από την κρίση και τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αναμένει πολύ σκληρή αντιπολίτευση όταν οι κυβερνητικές αποφάσεις δεν κινούνται προς τον ορθό δρόμο.


Η ετήσια εκδήλωση της ΝΟΔΕ και 20 φωτογραφίες

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή, και δεν σχολιάζω ούτε την επιλογή τους να παραβρεθούν ούτε και την πολιτική τους επιλογή βέβαια. Είναι άλλωστε απόλυτο δικαίωμά τους και καλά κάνουν και το εκδηλώνουν. Ρωτώ όμως αν έλαβαν πρόνοια για τους φίλους τους, με τους οποίους έχουν διαφορετική πολιτικη τοποθέτηση. Και το ρωτώ διότι έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι τα γκαντεμογονίδια μεταφέρονται από γενιά σε γενιά αφενός και αφετέρου είναι μεταδοτικά, σαν την γρίπη, καλη ώρα..... -:) ΜΚ

Ανώνυμος είπε...

...με χαμόγελα και χαιρετούρες ούτε το δικό τους δεν θα βρουν...τον χαβά τους λες και δεν έχει αλλάξει τίποτα...που ζουν αυτοί ήθελα να ξερα...

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα!
Κάποιοι δε θα ξυπνήσουν ποτέ!
Με τέτοια μυαλά που κουβαλάνε οι ψηφοφόροι καλά κάνουν και μας δουλεύουν οι πολιτικοί μας.
Όνειρα γλυκά!